mahermnih1 Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Motobi QuestCo o tym można powiedzieć na bazie HONDY ?? Macie takie sqtery ?Wasze opinie na ich temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyszunia1514 Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 chinol ! z silnikiem czterosuwowym ! nie polecam !zapraszam do lektury :http://motoryzacja.interia.pl/motocykle/ne...eke,813998,3017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super stunter piter Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 hehe, na podstawie hondy... powiedział bym że na podstawie gówna, to sa złomy i rumple a nie skutery, nigdy tego nie kupuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 na podstawie hondy może być(mogę się mylić), ale materiały ..... :banghead: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Co za shit :clap: Ja bym się w takie rzeczy nie pakował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 uwierz, ze zadko sie zdarza zeby to w ogole jezdizlo. przez 3 tygodnie pracy naprawilem tego ze 3 kontenery. juz lepiej doloz sobie z 500zł i kup lepszego chinola. a sa takie. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahermnih1 Opublikowano 5 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Zerkijcie na to i ocencie :icon_razz:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M528126 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 (edytowane) kaszanka :icon_razz: nie polecam... jeszcze ten znak hondy.. haha perfidnie naklejony.. hoonda motorcycle ma inny znakpzdr Edytowane 5 Września 2007 przez mwichan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalloKS Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 kumpel miał takiego i jego plastiki,przełączniki i ogólnie spasowanie elementów było gorsze niż w mojej aprilii z 97 roku. wolałbym kupić coś starszego ale markowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 kup sobie Rexa , poważnie, ma silnik yamahy (silnik 2T !) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Kolega to ma. Lekkie, mocne, ale co z tego, jak części nie dostaniesz. On szuka kilku części juz 3 miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Mocne :icon_mrgreen: Wicek, z całym szacunkiem ale chyba żeś się z chu*em na łby pozamieniał. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Dlaczego niby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Bo nie wiem gdzie Ty w tym moc znalazłeś. Rzekomo jest, ale ja nie stwierdziłem, ani po danych technicznych, ani po jeździe na takim cudzie u kumpla z klasy. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speeeed Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 (edytowane) na licencji hondy... jak to przeczytałem to padałem ze smiechu :icon_mrgreen: ludzie ja kupiłem antene do Tv na allegro na licencji sony(made in china)to gorzej sciagała niz stara i jeszcze wiatr ja rozniusł na kawałki... odradzam kupna tego skutera i to jeszcze za tak kosmiczne pieniadze... Edytowane 5 Września 2007 przez speeeed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi