turtel Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 tylko nie uciekajcie za wcześnie! ja musze aukcję przypilnować i będę ok22. a chętnie bym zobaczyła forumowe mordki ;)Do 22 sie pewnie już trochę zakoholizuje... ale powinienem dotrwać ;)Mam nadzieje, że ktoś chętny na :icon_rolleyes: się pojawi, a nie wszyscy na :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) Do 22 sie pewnie już trochę zakoholizuje... ale powinienem dotrwać ;)Mam nadzieje, że ktoś chętny na ;) się pojawi, a nie wszyscy na :crossy: niezły kibel z pogodą... :evil: walczę ze sobą czy jechać komunikacją :crossy: plusem jest spotkanie :wink: oraz :flesje: na luziku, a nie sprite ;) mam nadzieje , że jutro Matka Natura da pojeździć na 2 kołach :icon_rolleyes: Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez norbik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 ja dopiero wrocilem z garazu wiec dzis daje na wsrzymanie :/moze uda sie wyspac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Dobrze Wam w tej Wawce- a w Lublinie posucha, Ciemnogród i zadupie.Godz.22.00 i w mieście cisza nocna. Bawcie sie SUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER :flesje: :crossy: POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 no tak dobrze nam tu, że była nas cała trójka z gościnnym udziałek czwartego :bigrazz: a teraz pora na krowę i kurczaka :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Dobrze Wam w tej Wawce- a w Lublinie posucha, Ciemnogród i zadupie.Godz.22.00 i w mieście cisza nocna.Bawcie sie SUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER :flesje: ;) POZDRO nom , było SUUUUUUPER.....jeszcze bardziej suuuuuper sie wracało :bigrazz: :) gdybym nie nastawił, alarmu w zegarku przespałbym ostatni przystanek :biggrin: moze uda sie wyspac ;) może się i uda, tylko nie wiem czy robić sniadanie czy iśc spać :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Że też Wam się chciało komputery włączać....Wieczorek w 2oo dopóki nie zamknęli a potem szlajanko po mieście bardzo przyjemne, warto jednak czasem motocykl zostawić w domu :bigrazz:PS. dotarłem o 4:00 chyba nie będzie mi się chciało do Kazimierza ruszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 ja przyjmuje taktyke "czujnego wyczekiwania"od momentu założenia tematu borek, juz w tym terminie wypadło mi ślub kumpla ktory zalał formę, rocznica czegośtam, zaproszenie na parapetówe. I tak jak z Wilnem, pewnie do 16.00 niczego nie będę pewien ale............spiworek już sobie leży przygotowany :notworthy: Jak miejsca w domkach nie bedzie to se poleże przy motongach, odpale ze 4 i cieplej bedzie :( czy to :spam: :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 czy to :spam: :icon_question:Nie :(. Ostrzezenie dla tego Pana :notworthy: a nastepnym razem ban :spam: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Że też Wam się chciało komputery włączać....Wieczorek w 2oo dopóki nie zamknęli a potem szlajanko po mieście bardzo przyjemne, warto jednak czasem motocykl zostawić w domu :)PS. dotarłem o 4:00 chyba nie będzie mi się chciało do Kazimierza ruszać. w Kazimierzu było gites...pogoda dopisała :crossy: :bigrazz: żałuj - ja byłem później na chacie ;) kompa nie wyłączałem, więc po zakotwiczeniu 4 liter w łóziu napisałem pościka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Nie :). Ostrzezenie dla tego Pana :crossy: a nastepnym razem ban :flesje: poproszę od razu o DWA!!!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Dobrze Wam w tej Wawce- a w Lublinie posucha, Ciemnogród i zadupie.Godz.22.00 i w mieście cisza nocna. Bawcie sie SUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER :icon_exclaim: :flesje: POZDRO No to dajesz NULKA do stolicy i latasz z nami! :cool: A następnym razem my przyjedziemy do Ciebie żeby polatać razem po torze w Lublinie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 ja przyjmuje taktyke "czujnego wyczekiwania"od momentu założenia tematu borek, juz w tym terminie wypadło mi ślub kumpla ktory zalał formę, rocznica czegośtam, zaproszenie na parapetówe. I tak jak z Wilnem, pewnie do 16.00 niczego nie będę pewien ale............spiworek już sobie leży przygotowany :crossy: Jak miejsca w domkach nie bedzie to se poleże przy motongach, odpale ze 4 i cieplej bedzie :lalag: czy to :lalag: :icon_razz:Ależ ogólnie, bardzo pozytywnie, z żoną będziesz? :crossy: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 ja przyjmuje taktyke "czujnego wyczekiwania"Wpadaj Kuba!bede mial z pewnoscia kilka rodzajow winka.. a i z checia poslucham czegos o mojej Ince :icon_mrgreen: PS.jak powiedziales o tym kolesiu w Wawrze.. to teraz skojarzylem ze widziałem Twojego GSXa na warsztacie, jak byłem u niego po Sevenke :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Tiaaaa widzę ,że tu mozna spamowac to też zgłaszam swój akces na Borki 2007 :( będe w sobotę ....... raczej na jeden dzionek do nieedzieli .. mam nadzieje ,że mnie ktos przygarnie do domku ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi