compucar Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Coś pięknego. Gratuluję wyobraźni i talentu. Gustowna maszynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki38 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Gratulacje i szacunek ,fajne kółka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 zajebisty ... naprawde z niczego zrobiłeś COŚ !!! Niby sztywniak ale albo mi sie zdaje albo samo siedzenie jest resorowane jednym amorkiem ,mam racje? pomysłowe , sztywniak ale ner sobie aż tak nie odbijesz :icon_mrgreen: pozdro Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Całkiem fajne, niepowtarzalne moto. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draniec Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 podziwiam ludzi, którym się aż tak chce. Gratulacje. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Przepiękny !Też w zimę zaczynam coś takiego rzeźbić :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Jak sie patrzy na takie cudenka to az sie chce swojego na kolkiodstawic i za przerobki zabrac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Jak sie patrzy na takie cudenka to az sie chce swojego na kolkiodstawic i za przerobki zabractak , tak , a juz widziałem kilka fajnych shadowek 600 , mały ale nadaje sie na fajnego customa :P pozdro Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woracz Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Widząc że jest dosc duże zainteresowanie znalazłem jakiś filmik z jazdy testowej:-) Jak pogoda dopiszę postaram sie nagrac coś wiecej i świeżego:-) http://pl.youtube.com/watch?v=bUPcw83spQA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Widząc że jest dosc duże zainteresowanie znalazłem jakiś filmik z jazdy testowej:-) ty lepiej powiedz chłopakom za ile takie maleństwo im zbudujesz, będzie ciekawiej :icon_biggrin: jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woracz Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Robiłem ten motorek dla "naszego" szwagierka miał po prostu byc...pieniadze tu nie były najważniejsze ale dla zainteresowanych koszty jakie musiałbym ponieśc za gro elementow używanych z alegro czy ebaya i troszke elementow nowych(klocki,oleje,linki,przewody,uszczelki...) to wiem że kwota bez mojej robocizny nie zmknela by sie w 5tys zł z zarejestrowaniem:-).A za ta kase to juz mozna sobie wybrac jakies seryjne moto:-) chyba że...chce sie miec cos jednego...jedynego...niepowtarzalnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Ciepło się robi jak się widzi, ze nasze ziomki potrafią takie cuda robić. Macie jeszcze jakieś swoje roboty? zdjęcia filmiki? to dawajcie. Już nie mogę się doczekać !. Sprzęt świetny a pomysł perfekcyjny!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 tak , tak , a juz widziałem kilka fajnych shadowek 600 , mały ale nadaje sie na fajnego customa :banghead: pozdroNo wiec wlasnie... dla 1os bylby calkiem niezly...Silnik mialby pojemnosc nadto wystarczajaca na takie odchudzenie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woracz Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 HD EVO + VT 1100http://picasaweb.google.pl/woracz/MojaVT1100 http://pl.youtube.com/watch?v=Faj9lvUZCwg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylikat Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 super,pelen wypas, :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi