k_u_b_a Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 (edytowane) Hm, a tak z ciekawości czemu zawsze ten sam dom odwiedzamy? KML, zapraszam Cię (innych też) dzien wczesniej do odwiedzenia DD w kijanach pod lublinem, jade tam z innego forum :cool: ale tu na miejscu tez postaram sie być :banghead: pzr Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez k_u_b_a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Ok ok ten domek jak zwykle można odwiedzić , ale co Wy na to aby odiwedzić chore dzieciaki z Centrum Zdrowia Dziecka, ( oddział rehabilitacja) czesto gęsto rechabilitują sie tam dzieciaki z wypadków motocyklowych co Wy za to podjełabym się organizacji Jestem za, możemy to przegadać szesnastego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Super postaram się być 16 więc naświetle temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Ok ok ten domek jak zwykle można odwiedzić , ale co Wy na to aby odiwedzić chore dzieciaki z Centrum Zdrowia Dziecka, ( oddział rehabilitacja) czesto gęsto rechabilitują sie tam dzieciaki z wypadków motocyklowych co Wy za to podjełabym się organizacjiJestem za... czekam na info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 ja rowniez postaram sie byc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Ja tez ja tez :icon_mrgreen: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 I ja i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Nie mogę być gorszy od Belgu. Wchodzę. :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Nie mogę być gorszy od Belgu. Wchodzę. :DKurna... zawody jakieś czy cuś? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Hehe, zawody mozna urzadzic na miejscu :icon_biggrin: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tangel Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 (edytowane) A może tak 8 wrzesnia było by lepiej ???? Ale jak 16 wrzesnia to i tak sie postaram, najwyżej wczesniej sie będzie z wyjazdu wracało i przycisne :lalag: Nigdy nie byłem a cel bardzo szczytny! Piszcie jak coś o ostatecznym terminie!!! Postaram się zabrać wiekszą ekipe! :banghead: :biggrin: Edytowane 28 Sierpnia 2007 przez Tangel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Odnośnie CZD - 8 września będzie spotkanie z dzieciakami. Organizuje je vcr-oc, ale myślę że nikt nie będzie miał nic przeciwko aby pojawiła się ekipa z fm.Tu macie linka:http://vfr.superhost.pl/vfr-oc-pl/forum/vi...t=1599&start=60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiq Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Moi Drodzy! Nie zmieniamy terminu. Obowiązującym i najbardziej aktualnym terminem wizyty w Domu Dziecka przy ul. Korotyńskiego jest 16 września 2007. Buziole,Nadiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Kurna... zawody jakieś czy cuś? :) Nie zawody, jeno konstruktywne współzawodnictwo, Belgusiu. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kembi Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Witam, wiem, że jestem nowy na forum, ale pisze do was w dosyć delikatnej sprawie. Mianowicie, jestem organizatorem akcji którą organizuje forum swiatmotocykli.info. Wpadłem na pewien pomysł. Nasza akcja odbędzie sie w Kijanach k. Lublina, 15 września, jak łatwo zauważyć jest to dzień przed waszą akcją. Wpadłem na pomysł jako że Warszawa jest tylko 220km od Lublina, można by połączyć nasze akcje. Wy zawialibyście u nas waszą ekipą a my byśmy towarzyszyli wam swoją. W ten sposób mamy więcej osób, motocykli i co najważniejsze frajdy dla dzieciaków. W związku z tym że taki dzień może być męczący dla nas wszystkich, jestem w stanie zaoferować swoją działkę jako pole namiotowe, działka znajduje się 3km od Kijan. Zaraz za ogrodzeniem mamy sklep, ja jestem w trakcie budowy domu tam wiec prąd, gaz, bieżącą wodę, toaletę itd. mamy pod ręką. Napiszcie mi proszę co o tym sądzicie. PozdrawiamKembi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi