Skocz do zawartości

..::16 WRZEŚNIA DOM DZIECKA W-WA::..

Nadiq
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Było zajedwabiście!!! :icon_eek:

Duże podziękowania :bigrazz: dla organizatorów, byłem pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni. Fajnie że dzieciaki mogły sie oderwać od szarej codzienności chociaż na chwilę. Ja też bawiłem sie jak dziecko :flesje: . No i meczyk pierwsza klasa, nasi górą!!! Nawet piłkę udało mi sie kilka razy kopnąć :buttrock: no i samobója nie strzeliłem, a to już coś.

Super, że można było Was poznać osobiście, pozdrawiam.

Kto nie był niech żałuje.

A tu macie kilka fotek:

http://picasaweb.google.pl/paffcio13/DomDziecka1609200702

Pierwszy raz byłem w DD, no i było fantastycznie. Dzieki wielkie organizatorom za okazje. Prawie sprzegło spaliłem od robienia hałasu :icon_twisted:)) Tak sobie myślę żeby tam podskoczyć i wykombinowac jakiś sponsoring z dla DD z firmy w której robię.. Jakbym mógł się dołożyć organizatorom za tę pizze czy grillla to niech mi ktoś da znać please gdzie i komu.

pozdr.

Power

To była bardzo udana i sympatyczna impreza. Duże brawa dla organizatorów i podziękowania za gościnę dla gospodarzy. Miło było patrzeć na radość dzieciaków. Miały niezłą frajdę. Mi też się udzieliło... w końcu faceci są jak dzieci :icon_twisted:

Miło też było poznać w realu parę osób z forum. Pozdrowienia dla wszystich, którzy przyłączyli się do tej akcji i do zobaczenia na trasie...

Szerokości,

R.

NO SALSA - NO FUN

BYŁO BOMBOWO!!!

Dziękuję wszystkim za miłe spotkanie, a zwłaszcza Nadiq i Samsonowi za zarażenie mnie tym pomysłem :buttrock:

Jakbym mógł się dołożyć organizatorom za tę pizze czy grillla to niech mi ktoś da znać please gdzie i komu

Jeśli chodzi o pizzę - to nie ma sprawy :biggrin: , mam nadzieję, że zostanie to już tradycją :(

Pozdrawiam,

Mario.

p.s.

Kolega Maciek (na quadzie) obiecał, że następnym razem ściągnie całą swoją ekipę na ich traktorkach.

Edytowane przez Mario

było bosko, zdjęcia w trakcie obróbki, za chwilę wrzucę. Takie imprezy dają tyle radości, że nawet się nie martwiłem pierwszą rocznicą ślubu :biggrin: chciałem ogromnie podziękować organizatorom nie potrafię opisać jaka to była dla mnie radość. Szkoda, że nie mogłem zostać dłużej

Fotek jest deko ponad 400 więc wybaczcie opóźnienie, trzeba było wybrać najfajniejsze, potem zmniejszyć, a potem kasować, kasować, aż w końcu w picassa zląduje około 90 :( jeszcze je trzeba wrzucić :buttrock:

To moja pierwsza impreza z innymi forumowiczami i bardzo pozytywna! Możliwość zobaczenia forumowiczów, zrobienie czegoś pozytywnego bezcenna, za trochę paliwa zapłaciłem Master Card :) Jutro obrobię fotki i dam linka do tego co mi się udało nacykać. Pozdrawiam i niecierpliwie czekam na kolejne imprezy

Chyba nie przesadzę, jeśli powiem, że to najlepsza impreza typu 'DD' na której byłem - a to juz chyba 5. !!

Mam tylko uwagę. W trakcie jazdy kolumna jechała bardzo niespokojnie. Częściowo winę ponoszą tu samochody, ale częściowo - niestety - brak wprawy i subordynacji (również mojej !!) w jeździe w kolumnie był zauważalny. Następnym razem proponuję coś w tej sprawie zrobić.

A poza tym - super zabawa!! Mam nadzieje, ze Nadiq nie beknęła za bardzo za strzelanie z tłumików w parku :icon_rolleyes: To zupełnie inna jakość niż jeżdzenie wokół domu dziecka.

Szerokiej !

Mam tylko uwagę. W trakcie jazdy kolumna jechała bardzo niespokojnie. Częściowo winę ponoszą tu samochody, ale częściowo - niestety - brak wprawy i subordynacji (również mojej !!) w jeździe w kolumnie był zauważalny. Następnym razem proponuję coś w tej sprawie zrobić.

pierwsze primo...

nie bylo kolumny :icon_rolleyes:

w skrajnych przypadkach stalismy na trzech pasach.

drugie primo

ciesze sie ze jeden z naszych mial zimna krew i panu w srebrnym vanie tylko poglaskal lusterko. moglo sie skonczyc gorzej.

trzecie primo

znow.. nie bylo kolumny, podczas jazdy wiaduktem (jako ze jechalem na koncu to byl najlepszy moment do obserwacji) jechalismy wszystkimi pasami, nikt nie wiedzial na ktorym pasie sie potem ustawic.. ogolnie chaos i padaka.

(a jesli wiedzial jak bedziemy jechac to zupelnie nie rozumiem skad a potrzeba przetasowan przed swiatlami :icon_mrgreen: )

to sa rzeczy do dopracowania....

pozdrawiam wszystkich raz jeszcze.

nie sądziłem że to powiem..

ale patrząc na Adasia na tej fotce..

http://picasaweb.google.com/marcinlow/DDKo...901405488902498

można powiedzieć, że czerwone są jednak fajniejsze :icon_mrgreen: [od niebieskich]