Paffcio Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Było zajedwabiście!!! :icon_eek: Duże podziękowania :bigrazz: dla organizatorów, byłem pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni. Fajnie że dzieciaki mogły sie oderwać od szarej codzienności chociaż na chwilę. Ja też bawiłem sie jak dziecko :flesje: . No i meczyk pierwsza klasa, nasi górą!!! Nawet piłkę udało mi sie kilka razy kopnąć :buttrock: no i samobója nie strzeliłem, a to już coś. Super, że można było Was poznać osobiście, pozdrawiam. Kto nie był niech żałuje. A tu macie kilka fotek:http://picasaweb.google.pl/paffcio13/DomDziecka1609200702 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Tak się zastanawiam kto się bawił lepiej.. my czy dzieciaki. :icon_twisted: W każdym bądź razie impreza SUPER, szkoda że już koniec sezonu i następna okazja dopiero na wiosnę :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Jak to koniec sezonu :icon_twisted: Puki śniegu nie ma można jeździć.Fajnie było, dzieciaki zadowolone, maszyna w wysokich temperaturach pracowała ale było zajefajnie.Pozdrawiam wszystkich :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 No dobra, wszyscy tylko dziękują i dziękują to i ja dziękuję :icon_twisted: A tu macie fotki: Fotki z domu dziecka 16-09-2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power997 Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Pierwszy raz byłem w DD, no i było fantastycznie. Dzieki wielkie organizatorom za okazje. Prawie sprzegło spaliłem od robienia hałasu :icon_twisted:)) Tak sobie myślę żeby tam podskoczyć i wykombinowac jakiś sponsoring z dla DD z firmy w której robię.. Jakbym mógł się dołożyć organizatorom za tę pizze czy grillla to niech mi ktoś da znać please gdzie i komu. pozdr.Power Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 To była bardzo udana i sympatyczna impreza. Duże brawa dla organizatorów i podziękowania za gościnę dla gospodarzy. Miło było patrzeć na radość dzieciaków. Miały niezłą frajdę. Mi też się udzieliło... w końcu faceci są jak dzieci :icon_twisted:Miło też było poznać w realu parę osób z forum. Pozdrowienia dla wszystich, którzy przyłączyli się do tej akcji i do zobaczenia na trasie... Szerokości,R. Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 (edytowane) BYŁO BOMBOWO!!! Dziękuję wszystkim za miłe spotkanie, a zwłaszcza Nadiq i Samsonowi za zarażenie mnie tym pomysłem :buttrock: Jakbym mógł się dołożyć organizatorom za tę pizze czy grillla to niech mi ktoś da znać please gdzie i komu Jeśli chodzi o pizzę - to nie ma sprawy :biggrin: , mam nadzieję, że zostanie to już tradycją :( Pozdrawiam,Mario. p.s. Kolega Maciek (na quadzie) obiecał, że następnym razem ściągnie całą swoją ekipę na ich traktorkach. Edytowane 16 Września 2007 przez Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 było bosko, zdjęcia w trakcie obróbki, za chwilę wrzucę. Takie imprezy dają tyle radości, że nawet się nie martwiłem pierwszą rocznicą ślubu :biggrin: chciałem ogromnie podziękować organizatorom nie potrafię opisać jaka to była dla mnie radość. Szkoda, że nie mogłem zostać dłużej Fotek jest deko ponad 400 więc wybaczcie opóźnienie, trzeba było wybrać najfajniejsze, potem zmniejszyć, a potem kasować, kasować, aż w końcu w picassa zląduje około 90 :( jeszcze je trzeba wrzucić :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Wreszcie udało mi się dojść do siebie po meczui nogi i ręce mi się nie trzęsąWięc również dziękuje wszystkim za przybycie i miłą zabawę przede wszystkim dla dla dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 pikczersy :) http://picasaweb.google.com/marcinlow/DDKo...key=7V-hNviCMkw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaQ Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 To moja pierwsza impreza z innymi forumowiczami i bardzo pozytywna! Możliwość zobaczenia forumowiczów, zrobienie czegoś pozytywnego bezcenna, za trochę paliwa zapłaciłem Master Card :) Jutro obrobię fotki i dam linka do tego co mi się udało nacykać. Pozdrawiam i niecierpliwie czekam na kolejne imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plooscva Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Chyba nie przesadzę, jeśli powiem, że to najlepsza impreza typu 'DD' na której byłem - a to juz chyba 5. !!Mam tylko uwagę. W trakcie jazdy kolumna jechała bardzo niespokojnie. Częściowo winę ponoszą tu samochody, ale częściowo - niestety - brak wprawy i subordynacji (również mojej !!) w jeździe w kolumnie był zauważalny. Następnym razem proponuję coś w tej sprawie zrobić. A poza tym - super zabawa!! Mam nadzieje, ze Nadiq nie beknęła za bardzo za strzelanie z tłumików w parku :icon_rolleyes: To zupełnie inna jakość niż jeżdzenie wokół domu dziecka.Szerokiej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Mam tylko uwagę. W trakcie jazdy kolumna jechała bardzo niespokojnie. Częściowo winę ponoszą tu samochody, ale częściowo - niestety - brak wprawy i subordynacji (również mojej !!) w jeździe w kolumnie był zauważalny. Następnym razem proponuję coś w tej sprawie zrobić. pierwsze primo... nie bylo kolumny :icon_rolleyes:w skrajnych przypadkach stalismy na trzech pasach. drugie primociesze sie ze jeden z naszych mial zimna krew i panu w srebrnym vanie tylko poglaskal lusterko. moglo sie skonczyc gorzej. trzecie primoznow.. nie bylo kolumny, podczas jazdy wiaduktem (jako ze jechalem na koncu to byl najlepszy moment do obserwacji) jechalismy wszystkimi pasami, nikt nie wiedzial na ktorym pasie sie potem ustawic.. ogolnie chaos i padaka.(a jesli wiedzial jak bedziemy jechac to zupelnie nie rozumiem skad a potrzeba przetasowan przed swiatlami :icon_mrgreen: ) to sa rzeczy do dopracowania.... pozdrawiam wszystkich raz jeszcze. nie sądziłem że to powiem..ale patrząc na Adasia na tej fotce..http://picasaweb.google.com/marcinlow/DDKo...901405488902498można powiedzieć, że czerwone są jednak fajniejsze :icon_mrgreen: [od niebieskich] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 ja Ci to od dawna powtarzam, a ty sie uparłeś na czarnego :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Hej, fakt faktem impreza super udana - wielki szacunek dla organizatorow! Trzeba takie akcje powtarzac duuzzzooo czesciej dla tych wszystkich dzieciakow to mega radocha, a i dla nas mysle ze nie mniejsza. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi