DZIADU Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 PS Przy okazji wielkie dzięki CEZANOWI z forum za transport motocykla prosto pod drzwi i koledze TAJU za pomoc w oględzinach. Dziękuje również kolegom Josh, B@rtkowi i jeszcze jednemu który oglądał dla mnie motocykl, a loginu nie pamiętam. Panowie przyczynili się do tego, że nie musialem tłuc wielu kilometrów na darmo. Dzięki takim ludziom wierzę w tak sławione braterstwo wśród motocyklistów. Fajnie masz... Dla mnie ZRXa (Rynia), CB 1000 (gdzieś w wlkp) i YZF 750(Poznań) nikt nie obejrzał :/ Powodzenia, Bandzior sie dobrze prowadzi :icon_razz: Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 :) GRATULACJE :buttrock: Szerokości :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Rybson13 żarty, żartami ale wiem, że rzuciłem się z motyką na słońce. Jednak Bandzior ma raczej spokojną charakterystykę bez "wodotrysków" więc bardzo fajnie mi sie jeździ tak jak ja to lubie... Po preclowemu :) to byly zarty zarty, najmniej to mnie interesuje kto jak i dlaczego kupil/zmienil moto. a bandyte 1200 i tak "se" kiedys kupie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Gratulacje, niech sie dobrze sprawuje. B12 to naprawdę dobry motocykl :) Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taju25 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) ;) PS Przy okazji wielkie dzięki CEZANOWI z forum za transport motocykla prosto pod drzwi i koledze TAJU za pomoc w oględzinach. Dziękuje również kolegom Josh, B@rtkowi i jeszcze jednemu który oglądał dla mnie motocykl, a loginu nie pamiętam. Panowie przyczynili się do tego, że nie musialem tłuc wielu kilometrów na darmo. Dzięki takim ludziom wierzę w tak sławione braterstwo wśród motocyklistów. Musimy jakoś sobie pomagać.Szerokiej drogi dla ciebie i dużo wiatru we włosach. Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez taju25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Gratuluje, niech sie dobrze spisuje :buttrock:. PeEs: Klaudiusza coś nie widać :biggrin:))) Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
super_stalker Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Klaudiusz z zazdrości montuje pewnie xenon w swoim B12 dlatego go tu nie widać :buttrock: Gratuluje moto :biggrin: i czekam na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Fajnie masz... Dla mnie ZRXa (Rynia), CB 1000 (gdzieś w wlkp) i YZF 750(Poznań) nikt nie obejrzał :/ Powodzenia, Bandzior sie dobrze prowadzi Wiesz, najlepiej znaleźć aktywnego użyszkodnika z konkretnego miasta i uderzać na PW. Chociaż Taju sam sie zadelkarował Musimy jakoś sobie pomagać.Szerokiej drogi dla ciebie i dużo wiatru we włosach.Tia... Moja mama spać przez Ciebie nie mogła.... Łobuzie :) Gratulacje, niech sie dobrze sprawuje. B12 to naprawdę dobry motocykl Pawel Za 3,5 tysiąca wpadam do Ciebie na małą kawkę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taju25 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Tia... Moja mama spać przez Ciebie nie mogła.... Łobuzie :) Dlaczego?Powinna się cieszyć ze masz fajny motor.Tacie dałeś się bryknąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 http://picasaweb.google.pl/guitarillusion/Bandzior Fotki tak na szybko robione :) Dlaczego?Powinna się cieszyć ze masz fajny motor.Tacie dałeś się bryknąć? Jest wyczulona nt. wylatywania z zakrętów o których mówiłeś, bo kiedyś widziała taki wypadek. Tacie narazie sie boje, namawiałem go do jazdy CBF-em i coś nie chciał więc narazie nie proponuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 mm piękna machina, choć jestem zwolennikiem mini migaczy to kompletnie nie pasują do tej masywnej owiewki :)gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Ja tylko mam nadzieję, że nie kupiłeś go z Grodziska Mazowieckiego, którego widzieliśmy z Olsenem w Nieborowie. Żeby nie skłamać gościu napie*dalał do odcięcia praktycznie jednym ciągiem przez ok 20min. Drugi mondrala napieprzał tak samo R1 z przyczepioną karteczką sprzedam stan bdb :DDlatego chyba nigdy nie kupię używanego motocykla od obcej osoby, z allegro itp. To, co chłopaki wyprawiały z motocyklami na zlocie w Nieborowie, wołało o pomstę do nieba i dało mi asumpt do pewnych przemyśleń. :) Postanowiłem wysoko się cenić przy sprzedaży Bandita, którego traktuję naprawdę oszczędnie. Ten od R1 powinien był jeszcze dopisać "jeżdżony turystycznie". ;) Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taju25 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Podobały mi sie te twoje xennony.Bendę je montował,rozmawiałem z Pawłem.Pomoże mi je zamontować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Gratulacje ;) Bardzo ładny bandyta i do tego silnkiem który daje dużo przyjemności z jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 No prosze :biggrin: Tylko na urlopik wyjechałem a tu takie zmiany ;) Gratulacje i witamy w gronie Los Banditos :cool: :clap: :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi