JJ Max Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 słuchajcie jest problem jaki motorek kupić, klasa to 600 a przedział 1998-200r proszę o pomoc który motor jest najlepszy, motor będzie tylko dla jednej osoby ma być najszybszy w klasie i najlepszy proszę o poważne odpowiedzi. moim zdaniem najlepsza jest r6 :) co powiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witt Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Nie wiem po co ci to "najszybszy w klasie", ale ja bralbym suzuki albo honde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ Max Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 ale podawajcie powody zastanawiam się nad cbr a r6 bo są ładne i w miarę tanie do 15tys. można cos kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
super_stalker Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 A moto ma być przeznaczone do jazdy ulicznej czy torowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 CBR F4 moja jakas wolna nie jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ Max Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 chcę jeździć na codzień po drodze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 i masz 15 lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ Max Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 jak masie jakis z tych motorków piszcie jak się sprawuje;p;p mi podoba się w tym przedziale cenowym tylko r6 i cbr bo kawa nowa jest ładna i ok a stara nie;p a gsxr dużo sie słyszy. a twoja f4 jak jeździ??? idzie co na ten temat pisze kuzyn to dla niego a pisze z mojego profilu;p;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babyy Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Moje R6 do wolnych tez nie nalezy. Mam mozliwos latania tez troche CBR F4 i powiem ze tez mu niewiele brakuje. Z majego punktu siedzenia to:R6 - bardziej sportowa pod kazdym wzgledem. Jesli chodzi o osiagi chyba szybsza ale nie jakos znacznie do 6tys da sie jezdzic ale najlepiej jak krecisz powyzej 8tys ;) Pozycja czysto sportowa mniej wygodna jak F4 i ponizej 120 ciezko sie jezdzi. Slaby skret i mimo ze lekka to wolna jazda parkingowa nie jest jej zyiolem. Hamolce lepsze od F4 przynajmniej w mojej. Ogolnie jestem bardzo zadowolony z zakupu i polecam. F4 - Polaczenie sportu z turysta. Bardziej uniwersalna wygodniejsza pozycja i centralna stopka. Lepiej sie nia lata z pasazerem , silnik ladnie ciagnie juz od 6tys. Oba maja podobne spalanie pobor oleju tez podobny i nieduzy. Awaryjnosci tez jakiejs szczegolnej nie stwierdzilem. Jesli zalezy ci na szybkim i czystym sporcie bez wygod to bralbym R6 jesli natomiast masz w planach rowniez jakies wycieczki turystyczne, latanie nie tylko na trasie ale i po miescie wolisz cos troche wygodniejszego to Honda. No i F4 sa troche tansze od R6. Wybor nalezy do ciebie ;) Co do suzuki i kawy sie nie wypowiem bo nie mialem jakiejs wiekszej stycznosci. Ps. ja szukalem F4 a przypadkiem trafilem i kupilem R6 i nie zaluje. No i R6 wydaje mi sie bardziej zaawansowana technicznie. F4 jest prossza w budowie i ma rozwiazania juz sprawdzone z lat 90 ubrane w rame alu i troche ladniejsze plastyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperCube Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 tania prowokacja :P Jest od: Dzisiaj, 11:20Motocykl: Aprilia rs 50 Wiek: 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ Max Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 dzięki za wypowiedź a moto będzie tylko dla mnie, jazda ścigiem z pasażerem o nie....!!;p;p czasem jakies wypady tak ale ogólnie latanie z qumplami ;p;p jeszcze nie wiem R6 bardzo mi się podoba o najbardziej mi pasuje jak na początek.... później jakieś 1000;p;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CBRedzio Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 R6 w tych rocznikach miało problemy z biegami - nieprawidłowo działający układ smarowania. Cytuj pozdrMichał, WrocławKTM EXC-R 530 Six-Days, Husaberg FS 650 Force Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 R6 bardzo mi się podoba o najbardziej mi pasuje jak na początek.... później jakieś 1000;p;p następny mistrz kierownicy... :P podaj jeszcze dane kontaktowe, koledzy z forum zapewne chętnie odkupią niedługo kilka ocalałych części :P jsz ps. czy obecnie w szkołach uczą, że brak poszanowania dla języka polskiego da się nadrobić (skądinąd niepoprawnym) wstawianiem emotikonów..? Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 (edytowane) dzięki za wypowiedź a moto będzie tylko dla mnie, jazda ścigiem z pasażerem o nie....!!;p;p czasem jakies wypady tak ale ogólnie latanie z qumplami ;p;p jeszcze nie wiem R6 bardzo mi się podoba o najbardziej mi pasuje jak na początek.... później jakieś 1000;p;pWez nie badz cienias. Kupuj od razu litra, przeciez 600 szybko sie znudzi :P. Januszm, gdzie jestes :P Edytowane 10 Sierpnia 2007 przez Lime82 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Ściema.Jestem optymistą i nie wierzę, że po ulicach chodzą takie młoty, także ściema na 100%.Job for some Moderejtor.Cheers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi