ukasz Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Miałem jechać :icon_twisted: Już się niemal zdecydowałem, gdy przypomniałem sobie, że dokłądnie w tym terminie mam ślub i wesele qmpla na którym musze być :icon_razz: Bawcie się dobrze, i wrzućcie jakieś fotki fajnepozdro :biggrin: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Słuchajcie nie wiem jak bedzie z organizacją parkingów ale moto to raczej bałabym sie zostawic w tłumie . mieszkamy niedaleko lotniska jakies 20 min drogi jesli chcecie to wezmiemy do garazu i ile sie zmiesci na podwórko na PW dam tel.a gg 5217021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 jest parking pod M1 na ul. Grzecznarowskiego, strzeżony, monitorowany. Ja pracuje w knajpie przed którą jest parking, na którym można zostawić motorki a stamtąd autobusem na lotnisko. To parking na około 12 samochodów, niestety nie mogę go zamknąć ale zawsze ktoś może spojrzeć na motocykle i pewnie byoby bezpieczniej niż pod lotniskiem... jakby co to mój nr gg 1242921 albo kom 601488660 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Ja w piątek będę kawałek za Iłżą, blisko Radomia więc możliwe że wpadniemy zobaczyć jak chłopaki fruwają po niebie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Ja i pare osob bedziemy w sobote.Mam tylko nadzieje, ze nie bedzie mocno padalo bo chcialbym podjechac motocyklem.Neistety wg prognoz chmury maja byc na niskim pulapie wiec ogladanie samolotow bedzie znacznie utrudnione. No i ma byc silny wiatr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 no i po pokazach...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 no i po pokazach...:) A to dlaczego, rozpadało się??? Chmury za nisko??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 2 samoloty zderzyły się w powietrzu... Kuźwa, a coś przeczuwalem ze bedzie dzisiaj bębniło TVN24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 :icon_twisted: nooo rąbneli sie w powietrzu... i nie żyja, jeden z tych pilotów odbywał ostatni lot pokazowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Straszna tragedia a miałem jutro jechać na pokazy. Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Ja nie mogę dojść do siebie po tym co zobaczyłam. Mowę mi odjęło.Ich SZEF chyba coś przeczuwał mówiąc,że chce pożegnać się z publicznością. [*][*]Na teraz ma dość pokazów lotniczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek01 Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 [*] [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Proszę, tylko bez świeczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Byłem, widziałem to z 300-400 metrów. Zatkało mnie i wmurowało w glebę. Spotkałem tych ludzi na poprzednim Air Show po ich pokazie. Gadaliśmy, śmialiśmy się, robiliśmy wspólne fotki. A teraz 3 z nich już nie ma (2 zginęło wcześniej oblatując samolot) + 1 nowy co dołączył w tym roku. Pustka i żal. Ńie wiem czy Żelazny się podniesie po takiej tragedii. Ogromnie żal, fajni ludzie byli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 bylem ... zobaczylem... nie wierzylem wlasnym oczom.... samoloty rozpadly sie jakby byly z papieru... tragedia dla rodzin pilotow ktorzy zgineli w tej katastrofie lotniczej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi