Jump to content

Air Show w Radomiu... kto się wybiera???

Peny
 Share

Recommended Posts

• 3 weeks later...

jeśli ktoś ma jakies pytania odnośnie dojazdu, organizacji i gdzie później wypić piwko i zjeść to zapraszam... mój nr gg 1242921.... chętnie pomoge

A tak z ciekawości: może wiesz czy będzie możliwość wjechania motorkiem na teren lotniska (taki mini zlot towarzyszący)?

Byłem chyba ze 3 lata temu i pamiętam, że samochód zostawiałem gdzieś na osiedlach z których kursowały autobusy dowożące. W sumie organizacyjnie OK ale z motorkiem jakby mam mniejszą ochotę się rozstawać :lalag:

W końcu w tym roku uda mi się skoczyć na jakieś większe pokazy lotnicze :P

Także jeśłi nie będzie ulew, gradobić i tym podobnych to wpadnę w sobotę na pokazy.

To może się w końcu zobaczymy :biggrin: bo ostatni raz widzieliśmy się chyba na zlocie u PGR'a w Goorce. Ja się wybieram w piątek popołudniem i będę przez sobotę i niedzielę, ale z powodu dodatkowych osób niestety autem.

To może się w końcu zobaczymy :D bo ostatni raz widzieliśmy się chyba na zlocie u PGR'a w Goorce. Ja się wybieram w piątek popołudniem i będę przez sobotę i niedzielę, ale z powodu dodatkowych osób niestety autem.

Krasnal autem? materace napompowane juz czekaja. wódka sie chłodzi,

Z tego co wiem to nie mozna wjechac pojazdem , ale moze sie komus uda , moze ma dar przekonywania ochroniarzy, cała ulica wjazdowa zamknieta i tylko dojazdy autobusami.

Krasnal autem? materace napompowane juz czekaja. wódka sie chłodzi

No niestety, moto po wakacjach potrzebuje małego serwisu a w tym tygodniu nie mam kiedy go zrobić, no i niestety nie mam wózka bocznego by wszyscy chętni się zabrali :P

Co do drugiej części powyższego zdania to spox ;) do auta też się zmieści małe co-nieco :)

Jeszcze nie wiem którędy pojedziemy, ale przypuszczam że w Radomiu będziemy dopiero około 22 (jeśli gdzieś nie trafimy na korki :icon_biggrin: ).

To może się w końcu zobaczymy :crossy: bo ostatni raz widzieliśmy się chyba na zlocie u PGR'a w Goorce. Ja się wybieram w piątek popołudniem i będę przez sobotę i niedzielę, ale z powodu dodatkowych osób niestety autem.

Goorka, kiedy to było :buttrock: Może gdzieś na siebie wpadniemy w tłumie. W sobotę będę od samego rana.

Boniek

gg 644826

Yamaha TDM900

Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl

A tak z ciekawości: może wiesz czy będzie możliwość wjechania motorkiem na teren lotniska (taki mini zlot towarzyszący)?

Byłem chyba ze 3 lata temu i pamiętam, że samochód zostawiałem gdzieś na osiedlach z których kursowały autobusy dowożące. W sumie organizacyjnie OK ale z motorkiem jakby mam mniejszą ochotę się rozstawać ;)

bardzo dobre pytanie... bo i my sie wybieramy bycmoze niemala grupa....

Ja napewno bede smigal na owe pokazy :)

Niestety puszka..bo moto bedzie dopiero w przyszlym sezonie :)

Ale moja obecnosc na tego typu miedzynarodowej imprezie lotniczej obowiązkowa :) ;)

"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"

Pokazy w Góraszce ciągle przelatują mi koło nosa, więc na pokazach w Radomiu z pewnością będę.

Osobiscie to bardziej oplaca sie jechac do Radomia :notworthy: na owe pokazy anizeli do niestety z roku na rok gorszej Góraszki :notworthy:

"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"