Skocz do zawartości

ktoś z forum?

Piotrek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

No gościu się popisał. Ale ja bym przyłatał tez cos szanownemu internaucie (+ kolega), który popylał sobie w pogoni za sensacją, zamiast zgłosic fakt, albo najzwyczejniej zabrac mu kluczyki jak mu sprzęt zgasł, a nie stać za nim i czekac na kolejne sensacje.

Ale w tym tak krótkim materiale dało sie tez zauważyć, tzw. hienowatośc prasy! Piszącemu cholernie zależało na podbiciu wagi wydarzenia, więc strasznie nachalnie podkreśla że kolo miał "niemiecki hełm". No bo pewnie jeszcze to był pijany neonazista...no a to już wyższy poziom dziennikarstwa! Sprawa w zasadzie polityczna!

A kolesie z fury woleli leciec za sensacja zamiast pomoc poszkodowanemu na rowerze ? Niezle barany...

Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017

Bez względu na wszystko baran na motocyklu przegiął na maxa !!!.

Za to potrącenie dostanie taką działkę, że mu się będzie czkało niezdrowo kawał czasu.

Jeśli się nie mylę po zmianach w przepisach, może zostać potraktowane to jako przestępstwo! - zabiorą prawko na pewno !.

No gościu się popisał. Ale ja bym przyłatał tez cos szanownemu internaucie (+ kolega), który popylał sobie w pogoni za sensacją, zamiast zgłosic fakt, albo najzwyczejniej zabrac mu kluczyki jak mu sprzęt zgasł, a nie stać za nim i czekac na kolejne sensacje.

Ale w tym tak krótkim materiale dało sie tez zauważyć, tzw. hienowatośc prasy! Piszącemu cholernie zależało na podbiciu wagi wydarzenia, więc strasznie nachalnie podkreśla że kolo miał "niemiecki hełm". No bo pewnie jeszcze to był pijany neonazista...no a to już wyższy poziom dziennikarstwa! Sprawa w zasadzie polityczna!

...tak biernej postawy filmujących się nie spodziewałem :icon_evil: :banghead:

Edytowane przez M4NIEK

Z redakcyjnego komentarza do filmu "Zadzwoniliśmy do tamtejszej Komendy Powiatowej Policji. Jak nas poinformowano, funkcjonariusze nie odebrali żadnego zgłoszenia o potrąceniu".

Mogło się tak zdarzyć, że rowerzysta też był nawalony i dlatego nic nie zgłosił. Mógł też być naturalnie całkiem trzeźwy tylko z całkowitą niewiarą w organa ścigania.

Mieszkam w Wołominie :icon_evil:

A co on mogl zglosic? Ze cos go potracilo i pojechalo? Mysle, ze olal sprawe bo pewnie nic mu sie powaznego nie stalo...

Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017

Przecież to już od dawna wiadomo że kolesie po to przyczepiają kosze do motocykli, bo zawsze najebani jeźdzą i bez kosza nie byliby w stanie utrzymać równowagi - proste ja drut ;)

Piotreek a czemu założyłeś że to ktoś z 4um :) , choć tak jak się bardziej przyjżę to faktycznie to chyba jest Galar :) :D

Mnie dziwi fakt nie zadzwonienia na policje. komorki nie mieli ?

:)

Ciekaw jestem, jakby czuli się filmujący, gdyby ten pijaczyna potrącił kogoś śmiertelnie, czy by nie mieli do siebie pretensji, że zawczasu nie zareagowali i nie zatrzymali pijaka. Ale takie mamy społeczeństwo, mocne jest tylko w gębie (kary dla pijanych kierowców itp), ale jak widzą takiego to nic nie robią :crossy: Niedawno była ukryta kamera (kręcone w Polsce), jak pijany kierowca prosił o wyjazd z parkingu przechodniów mówiąc, żeby tylko wyjechali, a dalej sam sobie pojedzie...i co...większość ludzi wyprowadzała mu auto z uśmiechem na buzi...szok!!! Polak jest mocny....szkoda, ze tylko w gębie :flesje:

Edytowane przez Krzysiek778