Domieniek Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Witam Wczoraj przyprowadzilem moje malenstwo :biggrin: Moto jest z 2006 roku i ma przejechane zaledwie 300 km. Silnik wciaz na dotarciu. Jezdzi i wyglada jak nowe. :icon_mrgreen: Zalaczam pare fotek z komisu jeszcze, dzis porobie pare zdjec to dolacze je pozniej. :) :icon_biggrin: :icon_biggrin: http://www.bikepics.com/members/domieniek/ pozdrawiam :icon_mrgreen: Quote Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiu_ziom Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 fajny motorek :) szerokiej drogi zycze :icon_biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lysy2108 Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Kozacki sprzecik:D Szerokiej drogi!!:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
super_stalker Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Świetny sprzęcior :) Gratuluje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZet Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Nie ma to jak NOWOŚĆ :icon_biggrin: i rozdziewiczanie od samego początku (no prawie :) ). Kongratulejszyn i szerokiej drogi !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo-Kamikaze Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 gratuluję :icon_mrgreen: opiekuj się dobrze maleństwem :) chociaż ja to na moje "Kato" mówię :icon_biggrin: bo to mocne sprzęciki i kręcą się od samego dołu bez żadnej dziury w obrotach :icon_biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MłodyWilk22 Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 No ma projktant talent - nie można mu tego zarzucić :clap: Ps. To co komuś sie po 300km znudziła czy co :icon_eek: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Doctor_46 Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Jesli to jezdzi tak jak wyglada too ... :buttrock: gratulacje piekny sprzecik :D az zazdrosc zrzera :icon_razz: :icon_twisted: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crasch Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Mega sprzęt!! :-) Sam sie niedawno zastanawiałem co kupie jak już zrobie A :-) i wiem, że kupie jakieś enduro 250-400, ale wiem również, że jeżeli kiedyś prócz samego enduro chciałbym mieć jakiegoś przecinaka to była by to właśnie zx6r :icon_twisted:. pozdro!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest teczixx Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Piekna maszyna.Gratulejszon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
komalo Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Gratulacje. Też mi się podoba taki sprzęt i może kiedyś sobie kupię. Trochę mnie zniechęca konieczność ciągłego przytulania sie do motocykla (tylko taka pozycja wchodzi w grę w trakcie jazdy). Jak widzę po zdjęciach moto kupione i będzie jeżdżone w Szkocji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arek RF Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 No gratulacje, warto było czekać! :) Napisz gdzie takie cudo znalazłeś, normalnie niemożliwe, takie rzeczy tylko w erze... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domieniek Posted August 5, 2007 Author Share Posted August 5, 2007 :rolleyes: WitamDzięki serdeczne :) :) :P Też zastanawiałem się dlaczego ktoś sprzedał ją zaraz po kupnie, ale nie wiem... :buttrock: Moto poki co będzie jeżdzone w Szkocji, tu narazie mieszkam, akurat mieszkam w fajnej miejscowosci, gdzie drogi pozwalają na odrobinę szaleństwa więc :notworthy: a moto znalazłem w auto trader, w ogłoszeniu, decyzja z kupnem była dość szybka!Zrobiłem więcej fotek, wkleję je później :icon_exclaim: Dziękipzdr. Quote Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaleSatan Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Graulacje :crossy: Piekna maszyna i zielona :icon_mrgreen: Milego uzytkowania :biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabaniero Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 W Szkocji owszem taka maszynka ma rację bytu...tylko nie przyciągaj jej do POlski...chociaż w Bieszczadach też jest gdzie polatać... w Szkocji latałem TLem1000R i było zajebiście super drogi mnóstwo zakrętów i mało fotoradarów... nic tylko jeździć... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts