Jump to content

No i po latach staran udalo sie kupic nowe moto. Kawasaki zx6r :-)))

Domieniek
 Share

Recommended Posts

Witam

Wczoraj przyprowadzilem moje malenstwo :biggrin: Moto jest z 2006 roku i ma przejechane zaledwie 300 km. Silnik wciaz na dotarciu. Jezdzi i wyglada jak nowe. :icon_mrgreen: Zalaczam pare fotek z komisu jeszcze, dzis porobie pare zdjec to dolacze je pozniej. :) :icon_biggrin: :icon_biggrin:

http://www.bikepics.com/members/domieniek/

pozdrawiam :icon_mrgreen:

Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636

Mega sprzęt!! :-) Sam sie niedawno zastanawiałem co kupie jak już zrobie A :-) i wiem, że kupie jakieś enduro 250-400, ale wiem również, że jeżeli kiedyś prócz samego enduro chciałbym mieć jakiegoś przecinaka to była by to właśnie zx6r :icon_twisted:.

pozdro!!

Gratulacje. Też mi się podoba taki sprzęt i może kiedyś sobie kupię. Trochę mnie zniechęca konieczność ciągłego przytulania sie do motocykla (tylko taka pozycja wchodzi w grę w trakcie jazdy). Jak widzę po zdjęciach moto kupione i będzie jeżdżone w Szkocji?

:rolleyes: Witam

Dzięki serdeczne :) :) :P

Też zastanawiałem się dlaczego ktoś sprzedał ją zaraz po kupnie, ale nie wiem... :buttrock:

Moto poki co będzie jeżdzone w Szkocji, tu narazie mieszkam, akurat mieszkam w fajnej miejscowosci, gdzie drogi pozwalają na odrobinę szaleństwa więc :notworthy: a moto znalazłem w auto trader, w ogłoszeniu, decyzja z kupnem była dość szybka!

Zrobiłem więcej fotek, wkleję je później :icon_exclaim:

Dzięki

pzdr.

Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636

W Szkocji owszem taka maszynka ma rację bytu...tylko nie przyciągaj jej do POlski...chociaż w Bieszczadach też jest gdzie polatać... w Szkocji latałem TLem1000R i było zajebiście super drogi mnóstwo zakrętów i mało fotoradarów... nic tylko jeździć...