qba Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Witam Musze wyczyścić gaźnik w tt tak na błysk. Jakich środków używacie? Czy tylkobenzyna ekstrakcyjna i pędzelek. Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Ja czyściłem rozcieńczalnikiem i kompresorem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paczakuti Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Ja zawsze czyscilem woda z plynem(przewaznie plyn do naczyn) potem wszystko przedmuchiwalem kompresorem a na sam koniec gaznik na slonce.Profesjonalne czyszczenie to nie jest ale zawsze po czyszczeniu dzialal :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Używam do takiego czyszczenia środka o nazwie KAROSOL ale można go kupić na tylko warsztat w opakowaniach 5 lub 10 litrów. Bardzo żrący radzi sobie przez jedną noc z butelką CocaColi. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JĘDRZEJ Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Ja korzystam z usług kolegi, który ma myjkę ultradżwiękową do gażników,myje rewelacyjnie.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 wszelkie carbcleanery :) mogą byc pomocne- wurt, motul itp - ja uzywalem cyclo i w sumie był ok Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qReK Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 pistolet lakierniczy duze cisnienie i wlana do niego benzyna. potem szmatka , przedmuchac wszystkie kanaly i wporzoks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 pistolet lakierniczy duze cisnienie i wlana do niego benzyna. potem szmatka , przedmuchac wszystkie kanaly i wporzoksA pomyślałeś o tym że ziarenko piasku na gaźniku + duże ciśnienie benzyny wyrzucanej z pistoletu = duży pożar Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qReK Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 u.... jak narazie nic nie spaliłem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 na razie !!! nie ale ? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Rowniez polece myjke ultradzwiekowa. Uzywam jej moze nie tak czesto do gaznikow, ale do "aparatury" wtryskowej diesli. Niektore elementy (o "kilka lat swietlnych" dokladniej wykonanych niz gazniki) nie powinno sie w zaden inny sposob czyscic jak wlasnie w takich myjkach (bardzo wrazliwe na jakiekolwiek zarysowania). Z odpowiednim preparatem (choc i na samej wodzie daje rade) bardzo dobrze czysci z wszelkich osadow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 też myjka ultradzwiękowa. jest niestety jedna tylko w olsztynie, chyba że o czymś nie wiem. efekt jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi