RudyXJ Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M491732 czyż nie jest przecudny :biggrin: Pomysłowość ludzka nie zna granic :icon_exclaim: Pozdrawiam !!!! Quote http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.Pastor Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Ratbike :icon_exclaim: Quote PASTOR GARAGE Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperCube Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 nic tylko pogratulować przyszłemu nabywcy ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Nieno....sprzęcik ma swój urok. Ale czy będziesz mógł to zarejestrować??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADAM 66-VN 2000 Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 :lapad: ...spoko sprzęcior... :crossy: Mam jednak wątpliwości: :P produkcja 2007r.-a już "zabytkowy"...szybko jakoś..., :icon_arrow: słaby lakier-widać ogniska korozji..., chromy również nie bardzo-szczególnie kiepskie na wydechach..., :rolleyes: opony nierównomiernie zużyte (szczególnie przednia)-mógł być "walony" lub po ślizgu..., :biggrin: brak miejca dla pasażera(rki)-z żoną na wycieczkę :crossy: nie pojedziesz..., :biggrin: dostęp do części zamiennych :buttrock: -Mongolia?, Chiny?... Cóż... Cholera-same problemy :biggrin: No...może jakby przytargować coś...??? Cholera wie... Quote ADAM - BMW 1300 GT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Browarny Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Ale kapeć iście cruiserowy budzi szaconek... szkoda że przedni a nie tylny :buttrock: Quote SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Link to comment Share on other sites More sharing options...
emil1005 Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 to jest dobra baza do dalszych wymysłów, i trzeba zauwazyc ze ma niekonwencjonalnie załozone koła - z przodu od samochodu a z tyłu od moto, zazwyczaj robi sie odwrotnie. No chyba ze pomyliłem w tym przod z tyłem... :buttrock: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bwoj Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 wspaniała maszyna, jeżeli baniak znajdujący się przy tylnim kole jest zbiornikiem paliwa, to w skrajnych przypadkach podczas wyprzedzania może posłużyć za dopalacz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aster Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 to jest dobra baza do dalszych wymysłów, i trzeba zauwazyc ze ma niekonwencjonalnie załozone koła - z przodu od samochodu a z tyłu od moto, zazwyczaj robi sie odwrotnie. No chyba ze pomyliłem w tym przod z tyłem... :)Może jeździ na wstecznym :D Quote Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
shipp Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 dostęp do części zamiennych :) -Ja bym postawił na okoliczne złomowisko, tam napewno coś by się znalazło.Sprzęt niewątpliwie przyciągnie oko i chmarę gapiów po wyjechaniu na drogę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wieczny student Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 A czy to nie jest motocykl (wytwór) naszego forumowego kolegi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aster Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Jeśli Ci chodzi o Sebazaza to nie. Poszukaj tematu o czerwcowym moto miesiąca, różnice widać na pierwszy rzut oka (przód, koła, napęd).Jakbym miał 2000 z którymi nie mam co zrobić, dużo czasu i miejsca w garażu, oraz perspektywę duuuużej kasy (z którą też nie będę miał co zrobić) to bym to pewnie kupił do dopracowania i dokończenia, bo potencjał pewien ma na stanie się fajną maszyną. Quote Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
henio Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Co do zaza seby to brak porównania. Ale przednie zawieszenie jest suuuper. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.A.C.E.K Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 prawdziwie pasterski sprzęt, nie ma co. I pod obora nie strach zosatwić... ehhh... piękna i niepowtarzalna maszyna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szpadi Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 przednia zawiecha rządzi!może i bym się zdecydował, ale jak dla mnie ciut za dużo na nim jeszcze niezardzewiałości ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts