Jump to content

Pogromca chromu i frendzelków ; )))

RudyXJ
 Share

Recommended Posts

:lapad: ...spoko sprzęcior... :crossy: Mam jednak wątpliwości: :P produkcja 2007r.-a już "zabytkowy"...szybko jakoś..., :icon_arrow: słaby lakier-widać ogniska korozji..., chromy również nie bardzo-szczególnie kiepskie na wydechach..., :rolleyes: opony nierównomiernie zużyte (szczególnie przednia)-mógł być "walony" lub po ślizgu..., :biggrin: brak miejca dla pasażera(rki)-z żoną na wycieczkę :crossy: nie pojedziesz..., :biggrin: dostęp do części zamiennych :buttrock: -Mongolia?, Chiny?... Cóż... Cholera-same problemy :biggrin:

No...może jakby przytargować coś...??? Cholera wie...

ADAM - BMW 1300 GT

to jest dobra baza do dalszych wymysłów, i trzeba zauwazyc ze ma niekonwencjonalnie załozone koła

- z przodu od samochodu a z tyłu od moto, zazwyczaj robi sie odwrotnie. No chyba ze pomyliłem w tym przod z tyłem... :buttrock:

wspaniała maszyna, jeżeli baniak znajdujący się przy tylnim kole jest zbiornikiem paliwa, to w skrajnych przypadkach podczas wyprzedzania może posłużyć za dopalacz

to jest dobra baza do dalszych wymysłów, i trzeba zauwazyc ze ma niekonwencjonalnie załozone koła

- z przodu od samochodu a z tyłu od moto, zazwyczaj robi sie odwrotnie. No chyba ze pomyliłem w tym przod z tyłem... :)

Może jeździ na wstecznym :D

Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D

dostęp do części zamiennych :) -

Ja bym postawił na okoliczne złomowisko, tam napewno coś by się znalazło.

Sprzęt niewątpliwie przyciągnie oko i chmarę gapiów po wyjechaniu na drogę.

Jeśli Ci chodzi o Sebazaza to nie. Poszukaj tematu o czerwcowym moto miesiąca, różnice widać na pierwszy rzut oka (przód, koła, napęd).

Jakbym miał 2000 z którymi nie mam co zrobić, dużo czasu i miejsca w garażu, oraz perspektywę duuuużej kasy (z którą też nie będę miał co zrobić) to bym to pewnie kupił do dopracowania i dokończenia, bo potencjał pewien ma na stanie się fajną maszyną.

Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D