RudyXJ Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M491732 czyż nie jest przecudny :biggrin: Pomysłowość ludzka nie zna granic :icon_exclaim: Pozdrawiam !!!! Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Ratbike :icon_exclaim: Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperCube Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 nic tylko pogratulować przyszłemu nabywcy ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobi Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Nieno....sprzęcik ma swój urok. Ale czy będziesz mógł to zarejestrować??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADAM 66-VN 2000 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 :lapad: ...spoko sprzęcior... :crossy: Mam jednak wątpliwości: :P produkcja 2007r.-a już "zabytkowy"...szybko jakoś..., :icon_arrow: słaby lakier-widać ogniska korozji..., chromy również nie bardzo-szczególnie kiepskie na wydechach..., :rolleyes: opony nierównomiernie zużyte (szczególnie przednia)-mógł być "walony" lub po ślizgu..., :biggrin: brak miejca dla pasażera(rki)-z żoną na wycieczkę :crossy: nie pojedziesz..., :biggrin: dostęp do części zamiennych :buttrock: -Mongolia?, Chiny?... Cóż... Cholera-same problemy :biggrin: No...może jakby przytargować coś...??? Cholera wie... Cytuj ADAM - BMW 1300 GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Ale kapeć iście cruiserowy budzi szaconek... szkoda że przedni a nie tylny :buttrock: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 to jest dobra baza do dalszych wymysłów, i trzeba zauwazyc ze ma niekonwencjonalnie załozone koła - z przodu od samochodu a z tyłu od moto, zazwyczaj robi sie odwrotnie. No chyba ze pomyliłem w tym przod z tyłem... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwoj Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 wspaniała maszyna, jeżeli baniak znajdujący się przy tylnim kole jest zbiornikiem paliwa, to w skrajnych przypadkach podczas wyprzedzania może posłużyć za dopalacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 to jest dobra baza do dalszych wymysłów, i trzeba zauwazyc ze ma niekonwencjonalnie załozone koła - z przodu od samochodu a z tyłu od moto, zazwyczaj robi sie odwrotnie. No chyba ze pomyliłem w tym przod z tyłem... :)Może jeździ na wstecznym :D Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 dostęp do części zamiennych :) -Ja bym postawił na okoliczne złomowisko, tam napewno coś by się znalazło.Sprzęt niewątpliwie przyciągnie oko i chmarę gapiów po wyjechaniu na drogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 A czy to nie jest motocykl (wytwór) naszego forumowego kolegi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Jeśli Ci chodzi o Sebazaza to nie. Poszukaj tematu o czerwcowym moto miesiąca, różnice widać na pierwszy rzut oka (przód, koła, napęd).Jakbym miał 2000 z którymi nie mam co zrobić, dużo czasu i miejsca w garażu, oraz perspektywę duuuużej kasy (z którą też nie będę miał co zrobić) to bym to pewnie kupił do dopracowania i dokończenia, bo potencjał pewien ma na stanie się fajną maszyną. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Co do zaza seby to brak porównania. Ale przednie zawieszenie jest suuuper. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 prawdziwie pasterski sprzęt, nie ma co. I pod obora nie strach zosatwić... ehhh... piękna i niepowtarzalna maszyna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 przednia zawiecha rządzi!może i bym się zdecydował, ale jak dla mnie ciut za dużo na nim jeszcze niezardzewiałości ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi