kiler Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 a jeśli ci się moto nie znudzi to będziesz szukał lepszego/droższego ??sam piszesz że stawiasz na bezpieczeństwo a szukasz między czymś w okolicach garnka glinianego a Tiger-a czy tornadoTrochę wyżej masz 8 stron dyskusji o tanich kaskach - poczytaj , wyciągnij wnioski i wtedy działaj"centrale " masz jedna i z jej uszkodzeniem ciężko się żyjePs MOIM ZDANIEM ten HJC z black friday to dobry zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bananowyy Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 a jeśli ci się moto nie znudzi to będziesz szukał lepszego/droższego ??sam piszesz że stawiasz na bezpieczeństwo a szukasz między czymś w okolicach garnka glinianego a Tiger-a czy tornadoTrochę wyżej masz 8 stron dyskusji o tanich kaskach - poczytaj , wyciągnij wnioski i wtedy działaj"centrale " masz jedna i z jej uszkodzeniem ciężko się żyjePs MOIM ZDANIEM ten HJC z black friday to dobry zakup Rozumiem co piszesz, ale nie rozumiem jakie to są tanie kaski. Dlatego prosiłem, aby coś polecić :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 a przeczytać tego całego tematu już nie łaska ??szkoda czasu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bananowyy Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 (edytowane) a przeczytać tego całego tematu już nie łaska ??szkoda czasu ?? Tak zrobiłem, ale stronę wstecz jest już rok 2007-08... nic z tego nie ma na rynku. Nie ważne. Zdecydowałem się na HJC CS15. Edytowane 19 Listopada 2018 przez Bananowyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś50/125 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Siema zastanawiam się na kupnem kasku HJC CS-15, macie jakieś opinie o tym kasku, a może polecicie jakiś inny w podobnej cenie, ważne żeby miał przyciemniany wizjer, i był w podobnej cenie, Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus 61 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Ze strony praktycznej najlepiej bylby kask z blendą przeciwsloneczna.Wizjer przyciemniany jest dobry do jazdy za dnia , ale jazda o zmroku , nie wspomne o nocy nie bedzie nalezala do przyjemnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Oprócz tego co zostało tu napisane jeszcze 95% ciemnych wizjerów jest z adnotacją "tylko na tor" czy podobną .Fakt - u nas jeszcze policja czy ubezpieczalnie się niezbyt znają ale ....... warto o tym pamiętać bo nigdy nie wiadomo na kogo się trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś50/125 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Przepraszam za mój błąd, właśnie chodziło mi o wizjer z blendą przeciwsłoneczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarenty Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 (edytowane) Przepraszam za mój błąd, właśnie chodziło mi o wizjer z blendą przeciwsłoneczną :) :) Chyba jednak chodzi Ci o kask z blendą przeciwsłoneczną. Edytowane 22 Grudnia 2018 przez jarenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś50/125 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 :) :) Chyba jednak chodzi Ci o kask z blendą przeciwsłoneczną.Tak, tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarenty Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Przy cenie 3 setek, zerknij może na kaski MT. Miałem kiedyś model Blade. Ma blendę. Całkiem spoko kask. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś50/125 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Przy cenie 3 setek, zerknij może na kaski MT. Miałem kiedyś model Blade. Ma blendę. Całkiem spoko kask.Nie koniecznie musi być do 300 zł, do 500 zł bardziej, ale jak macie tańsze to też piszcie, obczaje ten kask co napisałes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 tradycyjnie, jak na wigilię przystało, przypominam iż do zamieszczania ogłoszeń służy giełda. ew. prywatne oferty proszę przesyłać zainteresowanym z użyciem pwjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi