Rams Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Zawór otwiera się do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Skoro się wolno wkręca a na wysokich obrotach jest dobrze to zawór otwiera się za wcześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Mecze sie z swoim moto. Mam odczucie, ze wolno sie wkreca na obroty, jezdziilem na innym kacie 125 i duzo lepiej sie wkrecal od mojego. Gorny zakres obrotow jest taki sam co w kacie kolegi. Zastanawiam sie co moze byc przyczyna. Motor posiada standardowy caly uklad wydechowy, w gazniku mam glowna dysze 185, iglica ustawiona na czwartym rowku. Mecze sie z swoim moto. Mam odczucie, ze wolno sie wkreca na obroty, jezdziilem na innym kacie 125 i duzo lepiej sie wkrecal od mojego. Gorny zakres obrotow jest taki sam co w kacie kolegi. Zastanawiam sie co moze byc pęrzyczyna. Motor posiada standardowy caly uklad wydechowy, w gazniku mam glowna dysze 185, iglica ustawiona na czwartym rowku.Jaki masz kolor swiecy? Jeśli czarna to obniż o jeden rowek iglicę i sprawdź efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rams Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Świeca jest właśnie czarna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rams Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Po opuszczeniu iglicy troszkę się poprawiło ale nadal wolno się wkręca. Czy ktmy exc 125 były gdzieś dławione np. układ wydechowy? Bo moje moto zarejestrowane jest na a1 i w dowodzie ma wbite 15km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Gaźnik daj do regulacji bo czarna nie może świeca być, oczywiście filtr powietrza czyściutki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 (edytowane) Po opuszczeniu iglicy troszkę się poprawiło ale nadal wolno się wkręca. Czy ktmy exc 125 były gdzieś dławione np. układ wydechowy? Bo moje moto zarejestrowane jest na a1 i w dowodzie ma wbite 15km. a nie masz czasem w dowodzie EXE zamiast EXC ?? bo EXE 125 były zblokowane do 15Km seryjnie, miały dozownik oleju i coś tam jeszcze ale zawias i reszta była ta sama co w exc.... według bikez.com exc 125 2001 też był blokowany.... nie masz czasem już przełączanej mapy zapłonu w tym kacie ?? Edytowane 18 Września 2011 przez michoa Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rams Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 To jest EXC rocznik 2005. Filtr powietrza czysty. Jak możne przełączyć mapę zapłonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 jeżeli nie masz przełacznika na kierownicy i ten exc 125 którym jeździłeś też nie ma to nie masz czym sie martwić bo oba latają na tej samej mapie i powinny iść task samo czyli nie tu jest przyczyna... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rams Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Górny zakres obrotów jest ok ale wolno się wkręca. Może zapłon ustawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinktm Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 chcę zakupić cr 250co myślicie o takim sprzęciejeździłem trochę ktm chinolem 200cc kiedyś hondą crm 125ccile to ma koni dokładniena co mam zwracać uwagę przy zakupie wiem o tym , że to mocny sprzęt ale nie ma okazji na Podlasiu lub w woj mazowieckim tylko cr jest czy poradzę sobie z tą mocą gdzie zaczynać latać nią na począteksory , ze nie wtemacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rams Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Opuściłem iglice o jeden stopień i teraz dużo lepiej się wkręca ale świeca jest biaława. Iglice mam NOZF. Nie mam pomysłu co zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Górny zakres obrotów jest ok ale wolno się wkręca. Może zapłon ustawić?Tu nie ma co ustawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rams Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Ustawienie gaźnika dysz główna 185, iglica na trzecim rowku NOZF, dysza wolnych obrotów 45, regulacja powietrza wykrecona na 1,5 obrotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 (edytowane) http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/135345-ktm-exc-200-zawor-wydechowy/ tu znajdziesz post bananka poda link do strony jak ustawić zawór, możesz coś z nim pokombinować. A rozmiary dysz porównaj z kumplem, albo zamieńcie się gaźnikami. Wiele roboty z tym nie ma ( możliwe że trzeba będzie trochę podregulować po zamianie) Edytowane 24 Września 2011 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi