stormraider Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 (edytowane) Witam, takie pytanko - w ktora strone krecic,zeby wyregulowac zawor wydechowy w taki sposob, aby mial wiecej mocy na niskich ?W serwisie mi ktos ustawil na ciagle otwarty, mimo ze byl sprawny. I w ogole czym to sie reguluje ? Bo chwilowo zwatpilem. Edytowane 26 Sierpnia 2008 przez stormraider Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Witam, takie pytanko - w ktora strone krecic,zeby wyregulowac zawor wydechowy w taki sposob, aby mial wiecej mocy na niskich ?W serwisie mi ktos ustawil na ciagle otwarty, mimo ze byl sprawny. I w ogole czym to sie reguluje ? Bo chwilowo zwatpilem. Napisałem Ci na PW. Jak bedziesz miał problem jeszcze, to mam materiały dodatkowe na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart90dt125 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Witam!!Wiecie może jakie są rozmiary uszczelniaczy od wałka zdawczego oraz od dźwigni skrzyni biegów??Pilnie prosze o odp. bo chciałbym dziś pojeździć a cieknie mi z motoru jak z kranu:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciulak Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Witam Zakupiłem KTM EXC 200 i mam pytanko, może ktoś będzie wiedział. Nr. VIN motorka to: VBKGSA2022M209830 I teraz moja prośba do Was. Wie ktoś może jaki to dokładnie model/wersja? W Rapidzie w Poznaniu pytałem i powiedzieli mi, że jest to EXC 200, tyle że, na takiej fajnej stronce: http://www.ktmcyclehutt.com/checkvin.htm nie ma modelu GSA. EXC powinien mieć EXJ zamiast GSA. W Rapidzie sprawdzili po 6 ostatnich cyfrach, że jest to EXC 200 i tutaj nie mam wątpliwość ale chciałbym wiedzieć jaka to wersja. Może Six Days? Albo jakieś z dozownikiem też wychodziły, tylko ja nie mam ani najmniejszego śladu po dozowniku. Pozdrawiam Maciulak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Z ciekawosci spojrzalem na moj numer ramy i co sie okazalo ? Tez tam mam jakies GSA po drodze,a zdecydowanie model to EXC i nie jest to zadna wersja Six Days czy cos. Motocykl mam z Niemiec, moze to ma cos z tym wspolnego ? Pozdrawiam. Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 3 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 ja tez mam GSA. Było już w tym temacie o tym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciulak Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Jak było, to bardzo proszę przytocz te posty, bądź odpowiedz mi na pytanie co to za model. Przeglądałem z 3 dni temu wszystkie strony tego tematu i nie rzuciło mi się to w oczy... A w tej chwili niestety nie mam czasu na zagłębienie się kolejny raz w lekturę tematu a kwestia co to za model mnie bardzo ciekawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart90dt125 Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 siemaCo ile należy wymieniać płyn w sprzęgle i płyn w hamulcach??Olej co ile wiem itd.. tylko mnie męczy myśl o tym sprzęgle i hamlucach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 siemaCo ile należy wymieniać płyn w sprzęgle i płyn w hamulcach??Olej co ile wiem itd.. tylko mnie męczy myśl o tym sprzęgle i hamlucach. Powiedźmy że raz w sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart90dt125 Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 aha to wymienię.A takie pytanie ile jest łożysk w tylnym kole i czy w zwykłym sklepie z łożyskami takie dostanę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 aha to wymienię.A takie pytanie ile jest łożysk w tylnym kole i czy w zwykłym sklepie z łożyskami takie dostanę. W KTM z tego co mi widomo są dwa. Warto również wymienić ten gumowy uszczelniacz który zabezpiecza przed piachem itd. Są to zwykłe łożyska kulkowe więc nie powinno być problemu z kupnem. A jezeli by było, to wtedy: http://www.sklep.motox.com.pl/index.php?cPath=61_215_219 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart90dt125 Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Co zrobić bo mnie już krew zalewa....Za każdym razem gdy się trochę mocniej wyłożę to mocowania plastików przy chłodnicy za każdym razem się wykrzywiają;/ macie jakiś patent na to??Jakby miało coś w tym pomóc to ma ktm sx 125 z 2003/04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 (edytowane) Patentów brak :DChłodnice od zawsze i na zawsze są z miękkiego aluminium. Mozesz jedynie poszukać osłon na chlodnice bo wiekszość z nich jest mocowana do tych samych otworów co plastiki. Tyle ze jak to zwykle bywa dziwne pieniądze chca za tego typu "bajery" :bigrazz: Edytowane 15 Października 2008 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snejq Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 (edytowane) witam mam takie pytanie czy ktos moze widzial ten sprzecik? bo powaznie mysle nad kupnem jego ale mieszkam na drugim koncu polski i jakos mi sie nie widzi jazda po niego i jeszcze sie okaze ze cienko z nim jest http://www.allegro.pl/item468836007_ktm_exc_125_01.html Edytowane 28 Października 2008 przez snejq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rivera666 Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Nie moge nic powiedziec na temat stanu technicznego ale widze go na allegro ktorys raz z kolei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi