Lisena Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Haaaahaaa :crossy: :crossy: Pragnę ogłosić całemu światu, że stałam się posiadaczką wspaniałego, idealnego, pięknego Dominatora :P 96 rok, 28000km przebiegu. Malowanie czarno-srebrno-pomarańczowe :D 13ego lipca w piątek :P :crossy: zakupiłam go w miejscowości Havlickův Brod w Czechach. 1500km w obydwie strony. Załadowany do Transita, bez obrażeń dojechał na miejsce :D czekam teraz na papiery i za 2-3tyg. będzie zarejestrowany. Nie ma jeszcze tablicy. W międzyczasie postoi u mechanika, bo jest jeszcze parę rzeczy w nim do zrobienia. Jestem zajebiście szczęśliwa i mam nadzieję, że niedługo razem polatamy :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 gratulacje!czekam na fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 gratuluje! :crossy: jak nie będziesz nim w pola uciekła to pewnie polatamy :crossy: Cytuj wspomóż biednego -> http://warszawa.menelgame.pl/change_please/5580475/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Gratulacje :crossy: :crossy: Zapodaj jakieś fotki jak możesz :crossy: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Gratuluję nowego nabytku, niech Ci dobrze służy, tylko ten przebieg wydaje mi się podejrzanie niski (mój skuter 50 ccm z 97 r. ma wyższy przebieg). Zapodaj jakieś fotki jak możesz :wink:Właśnie, zapodaj jakieś foty (motocykla, rzecz jasna :icon_razz: )! Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Gratulacje :icon_razz: p.s. Olsen ale ty nawet w Zime śmigasz więc co sie dziwisz :wink: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math1982 Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Gratuluje :icon_razz: Olsen, moja drka ma 36000 a jest z 93 roku :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Również dołączam się do gratulacji! :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Również gratuluję. Jedno pytanie: czemu aż z Czech? 1500km to mnóstwo drogi :crossy:. Choć napewno były ku temu powody. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nameless Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 ten piatek 13 byl ok :crossy: dostalem sie na studia :wink: podobnie jak koledzy, czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 juz ci gratulowalem ale zrobie to oficjalnie:) GRATULUJE NABYTKU!!! I DAWAJ FOTY!!! :crossy: Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfonso Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Gratuluję zakupu Lisenko :icon_biggrin: jak widać w temacie wszyscy czekamy na fotki NX 650. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Gratuluje :crossy: Olsen, moja drka ma 36000 a jest z 93 roku :) Chyba gdzieś Ci jedno zero na końcu uciekło..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Olsen, moja drka ma 36000 a jest z 93 roku ;)Masz ją od nowości i możesz poświadczyć zgodność licznika kilometrów ze stanem faktycznym? ;) Chyba gdzieś Ci jedno zero na końcu uciekło.....Niektórzy po prostu wolą żyć w błogiej nieświadomości... Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majek Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Pragnę ogłosić całemu światu, (...) Jestem zajebiście szczęśliwa (...)GRATULACJE!niech Ci się sprawuje!To teraz Ty będziesz nas objeżdżać...pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi