foks Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Naszczescie Karol jezdzi regulaminowo i w miescie nie przekracza 50km/h, to dla niego ten gwizd w lazerku nie jest taki uciazliwy... ;D Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Dodam jeszcze że dosyć denerwujące jest patrzenie poprzez uszczelkę pinlocka podczas jazdy w złożeniu. Pieprzy się obraz i widać podwójnie :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoss Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Dodam jeszcze że dosyć denerwujące jest patrzenie poprzez uszczelkę pinlocka podczas jazdy w złożeniu. Pieprzy się obraz i widać podwójnie :)ja też mam z tym problem, ale to chyba jedyny minus. jestem z niego bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Wystarczy odpowiednio ułożyć kask na głowie, tak aby uszczelka nie wypadała na linii wzroku, i jest OK. Kwestia przywyczajenia. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikolajk Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Moim zdaniem kask rewelacyjny. Recenzja jest jak najbardziej słuszna. Wart swej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Mam mozliwosc zakpupienia Shoei XR1000, ktory razem z przesylka do Polski wynioslby mnie okolo 1060 zl. Tylko jest to model w malowaniu MOORE, czyli jednym, ktore zostalo wycofane ze sprzedazy chyba w tym sezonie. Moje pytanie jest nastepujace: czy w zwiazku z tym daloby rade sprzedac go w Polsce przynajmniej z dwustuzlotowym (200) zyskiem? XR1000 MOORE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 http://moto.allegro.pl/search.php?closed=1...=xr1000&order=bi wystarczy? bo gdzie indziej raczej go nie sprzedasz, tylko przez allegrojsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) Allegro przegladalem i widze, ze tam XR w tym malowaniu jest po 1600 zl, wiec ja bym chcial oddac za, powiedzmy, 1300 i moze jakas osoba, ktora siedzi w sprzedazy kaskow lub po prostu sie tym interesuje, jest w stanie przewidziec/powiedziec/przypuszczac, czy za taka cene pojdzie. Edytowane 22 Sierpnia 2007 przez Kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 no widzisz: patrzysz, i nie widzisz :) linka dałem do aukcji zakończonych posegregowanych wg ilości złożonych ofert. 4-5 ofert, ceny w licytacji osiągnęły góra 610zeta. sprzedaż w ofercie "kup teraz" - zero sztuk. teraz wnioski są jaśniejsze..?jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 No tak, w sumie racja. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LENAR Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 witam, mam mozliwosc sprzedazy shoei xr1000 w bardzo atrakcyjnych jak na polskie warunki cenach!!!!!!! kask z grafiką, ktorego "normalna" cena u nas jest 1700-1800zł moge sprzedawac za 1300zł , zas jednolity (czarny) ktory "normalnie" u nas kosztuje 1400 moge zaproponowac za 1000zł. Picotte 3 TC-6 (M) Diabolic Zero (S,M,L,XL) Diabolic 1 (S,M,L,XL) Diabolic 2 (XL) Diabolic 3 (S,M,L) Sever TC-1 (S,M,L,XL) Strife TC-1(red) (L) Strife TC-2(blue) (S,M,L,XL) Cutlas TC-1(red) (M,L) Cutlas TC-2(blue) (M,L) Cutlas TC-5(silver) (S,M,L,XL) Srebrny jednolity (M) Czarny jednolity (S,M,L,XL) PS: narazie chciałbym zebrac zamówienia, mozliwa dostawa za 2 miechy czyli akurat na sezon :crossy: malowania do obejrzenia tu: http://www.shoei-helmets.com/road/helmets_road.aspx?h=3 pozdrawiam. lenar :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@ca Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 witam, mam mozliwosc sprzedazy shoei xr1000 w bardzo atrakcyjnych jak na polskie warunki cenach!!!!!!! kask z grafiką, ktorego "normalna" cena u nas jest 1700-1800zł moge sprzedawac za 1300zł , zas jednolity (czarny) ktory "normalnie" u nas kosztuje 1400 moge zaproponowac za 1000zł. popatrzeć nie zaszkodzi .. www.ebay.com ... dla osób ktore maja znajomych w stanach lub/i dostep do paypala shoei XR-1000 -> w usa nazywa sie schoei RF-1000 pozdrawiam .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Ja tak kupiłem z usa za niecałe 1000zł z dostawą, malowanie diabolic 3 ;) Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LENAR Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Ja tak kupiłem z usa za niecałe 1000zł z dostawą, malowanie diabolic 3 ;) no widzicie Panowie, wy macie to szczęście ze macie kogoś w usa, lub macie wystarczajaco duzo samozaparcia zeby jednak taki kask zdobyc :icon_biggrin: nie kazdy je ma, lub nie kazdemu tak poprostu się "chce" i moze woli zaplacic w PL 1700 wiec mogę takim ludziom dopomóc :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 No dobra, ale foks się coś skarżył, że go na tor w Poznaniu nie wpuszczą, bo hamerykański XR nie ma europejskiej homologacji... Prawda to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi