turtel Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Właśnie... mam nadzieję, że GRUPA II pod wodzą Klaudiusza nie będzie zbyt długo kluczyć w drodze do Borek, bo flaszka to się jakaś znajdzie, ale browarki to planuję kupić na miejscu, wiec wato było by być na tyle wcześnie zanim ze sklepu wykupią :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Ja piwa sobie kupię na miejscu już, bo wódki raczej nie piję... Chociaż zobaczymy :biggrin: żebyś się nie zdziwił :flesje: :biggrin: na miejscu może piwa zabranknąć :biggrin: a i wódeczke polubisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 na miejscu może piwa zabranknąć :biggrin: dlatego ja kilka piwek zabieram z domu. tak na wszelki wypadek :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 żebyś się nie zdziwił :wink: :biggrin: na miejscu może piwa zabranknąć :wink: a i wódeczke polubiszHehe wódkę lubię, ale z kim mam pić??Adam mówi, że nie pije, Max pewnie też nie :biggrin: No chyba, że się do Was dołączę :flesje: Przez to ja wyjeżdżam o 13, aby jeszcze coś kupić w sklepiku borkowym :flesje: :biggrin: https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Ja wstaje o 5 rano na 6 do pracy a pozniej o 14.30dzida na borki a spakowany nie jestem, zaraz to chyba zrobie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Przez to ja wyjeżdżam o 13, aby jeszcze coś kupić w sklepiku borkowym :biggrin: :biggrin:zrób większy zapas, będziesz potem sprzedawał po 10zł za puszkę :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 na miejscu może piwa zabranknąć :biggrin: a i wódeczke polubiszdlatego ja kilka piwek zabieram z domu. tak na wszelki wypadek :biggrin:Hmm... czyli zagrycha zostaje w domu, a piwko lepiej spakować??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Hehe wódkę lubię, ale z kim mam pić??Adam mówi, że nie pije, Max pewnie też nie :biggrin: No chyba, że się do Was dołączę :flesje: Przez to ja wyjeżdżam o 13, aby jeszcze coś kupić w sklepiku borkowym :flesje: :biggrin: ja pijam , a przecież nie jedziesz tam integrować się z jednym domkiem. Po za tym Adam tylko mówi, że nie pije wódki :biggrin: a reszta wyjdzie na miejscu :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 zrób większy zapas, będziesz potem sprzedawał po 10zł za puszkę :biggrin: Hehe dobry pomysł :biggrin: :biggrin: https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Hmm... czyli zagrycha zostaje w domu, a piwko lepiej spakować???żarcia raczej w sklepiku nie zabraknie. poza tym kiełba tez jedzie i pieczywko tostowe. skorzystałam z uprzejmości 4kołowego forumowicza :biggrin:(jeszcze raz dzięki!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 ja pijam , a przecież nie jedziesz tam integrować się z jednym domkiem. Po za tym Adam tylko mówi, że nie pije wódki :biggrin: a reszta wyjdzie na miejscu :wink:Co racja to racja :flesje: Adam teraz tak mówi... zobaczymy później :biggrin: :flesje: Wyjdzie jeszcze tak, że to on będzie polewał :biggrin: https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 ja właśnie robię ostatnie sortowanie rzeczy...zakupy zrobię jutro w pracy... mam monopolowy pod biurowcem :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 żarcia raczej w sklepiku nie zabraknie. poza tym kiełba tez jedzie i pieczywko tostowe. skorzystałam z uprzejmości 4kołowego forumowicza :biggrin:(jeszcze raz dzięki!)Hmmm nie wszyscy mają takie chody u 4kołowych forumowiczów :biggrin:;)W takim razie... ktoś ma patent na przytroczenie kraty piwa do motocykla ??:biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Kurna, co wy sie tak pakujecie jak na wyprawe na madagaskar?? Nie mowie zeby jak wr0na zabierać jedne gacie, ale kosmetyczki, piwa, żarcie? :biggrin: Może jeszcze namioty i czekany weźmiecie?:biggrin: Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Kurna, co wy sie tak pakujecie jak na wyprawe na madagaskar?? Nie mowie zeby jak wr0na zabierać jedne gacie, ale kosmetyczki, piwa, żarcie? :biggrin: Może jeszcze namioty i czekany weźmiecie?:biggrin:jeszcze bedziesz moich kluczy pozyczal, Greedosławie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi