Bart3z Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Nie mowie zeby jak wr0na zabierać jedne gacieNo nie mów :biggrin: :biggrin: https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 (edytowane) jeszcze bedziesz moich kluczy pozyczal, Greedosławie... Oby tym razem nie :flesje: Mam fabryczne Suzuki :wink: Poza tym mój motocykl się nie psuje :biggrin: No nie mów :biggrin: :biggrin: No sam w 2oo tak mówił :flesje: Edytowane 20 Września 2007 przez Greedo Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Kuźna, dopiero wrocilem... Może sie teraz spakuję, bo jutro ze względu na kolegę B@rtka będę miał na to jakiś kwadrans??:biggrin: Najwyżej poczeka :biggrin: JEST TU KTOŚ KTO BĘDZIE NA BORKACH PRZED GODZINĄ 13!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Greedosławie... HOLA! HOLA! tylko JA moge używać tego imienia! reszta ma się zwracać Panie Greedo!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 (edytowane) Kuźna, dopiero wrocilem... Może sie teraz spakuję, bo jutro ze względu na kolegę B@rtka będę miał na to jakiś kwadrans??:flesje: Najwyżej poczeka :flesje:Nie zwalaj teraz winy na mnie :biggrin: Sam chciałeś jechać jak najwcześniej :biggrin: Adam ktoś słyszałem miał wyjechać ok. 10... później ktoś o 12, więc my raczej pierwsi nie będziemy :biggrin: Edytowane 20 Września 2007 przez B@rtek https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 HOLA! HOLA! tylko JA moge używać tego imienia! reszta ma się zwracać Panie Greedo!! No, mój ziom! :biggrin: Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Panie... Ja sie ócze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Kurna, co wy sie tak pakujecie jak na wyprawe na madagaskar?? Nie mowie zeby jak wr0na zabierać jedne gacie, ale kosmetyczki, piwa, żarcie? :D Może jeszcze namioty i czekany weźmiecie?:DSam masz zamiar nie pić wymawiając się antybiotykami to Cię nie przeraża wizja tego, że może zabraknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Nie zwalaj teraz winy na mnie :D Sam chciałeś jechać jak najwcześniej :D bo cwaniak pewnie zrobił obchód po domkach i chce być jak najwcześniej, żeby zająć ten z najmniej zapleśniałym prysznicem :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 HOLA HOLA! dementuje te pogloski...po prostu nie wiedzialem ze Borki sa dwudniowe ;Pwiec sadzilem ze jedna para bielizny na zmiane mi wystarczy :] noo.. juz spokojnie, spokojnie.. zająć ten z najmniej zapleśniałym prysznicem :D AAAAAŚŚŚŚKKKKAAAAaaaa!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 (edytowane) Sam masz zamiar nie pić wymawiając się antybiotykami to Cię nie przeraża wizja tego, że może zabraknąć. Spooooko tu wszyscy tak pie**olą o tym piciu a potem polegniecie w kałużach wszyscy :D HOLA HOLA! dementuje te pogloski...po prostu nie wiedzialem ze Borki sa dwudniowe ;Pwiec sadzilem ze jedna para bielizny na zmiane mi wystarczy :] noo.. juz spokojnie, spokojnie..AAAAAŚŚŚŚKKKKAAAAaaaa!!!! dobra dobra, sprawdzimy Ci gacie :D Czy masz łyżwe czy nie :biggrin: Edytowane 20 Września 2007 przez Greedo Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 bo cwaniak pewnie zrobił obchód po domkach i chce być jak najwcześniej, żeby zająć ten z najmniej zapleśniałym prysznicem :D Ale forumowa komisja śledcza nie śpi i odkryła jego misterny plan :D https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Spooooko tu wszyscy tak pie**olą o tym piciu a potem polegniecie w kałużach wszyscy :Dnawet nie chce myśleć o kałuże czego Ci chodziło.... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Oj, chyba dzieciątka spać poszły już bo nie piszą :D Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Kurde... Aśka jakiś cukierkowych stringów na allegro nakupowała i mam to jej teraz do Borek dostarczyć... I nie mam gdzie :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi