Katja_75 Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Czy przyjmiecie jeszcze do zlotowego Grona dwa motocyklowe "świeżaki" ? :D Niestety obie ( a może i trzy kobietki by się zjawiły ) w oczekiwaniu na egzamin, więc przyjechałybyśmy "puszką" :biggrin: . Czy przyjazd samochodem będzie wybaczony ? Ewentualnie służę miejscem w samochodzie w piątek albo przewozem dodatkowego bagażu... Jak nie będzie sprzeciwu, to zarezerwuję domek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 (edytowane) Poszukuje domku dla 3 osób na dobę z soboty na niedzielę. Dla mojej żony , Pingwina i mnie. Jeśli jest wolny proszę o info że jest i o rezerwację. Edytowane 4 Września 2007 przez kristi_rx125 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Czy przyjmiecie jeszcze do zlotowego Grona dwa motocyklowe "świeżaki" ? :) Niestety obie ( a może i trzy kobietki by się zjawiły ) w oczekiwaniu na egzamin, więc przyjechałybyśmy "puszką" :clap: . Czy przyjazd samochodem będzie wybaczony ? Ewentualnie służę miejscem w samochodzie w piątek albo przewozem dodatkowego bagażu... Jak nie będzie sprzeciwu, to zarezerwuję domek :)Rezerwuj chatkę. Przyjazd na 4oo będzie wybaczony a zwłaszcza kobitkom :buttrock: .pzdr Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Niestety brakuje domków nawet dla ludzi na liście. Postarajcie się do kogoś przyłączyć z listy, gdzie nie ma napisanego pełnego składu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Adam, nie ma juz domkow? ja chcialem zarezerwowac jeszcze trzy :P Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Nie ma... Może ze względu na kiepowatą pogodę coś się zwolni. Zaznaczyłem, że gdyby ktoś zrezygnował to automatycznie bierzemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropka Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 (edytowane) A można poprosić o odnowienie gdzieś tu na końcu całej listy? Ok. Znalazłam. Sorki. Edytowane 4 Września 2007 przez kropka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 A można poprosić o odnowienie gdzieś tu na końcu całej listy?Pojawisz/cie się jednak w Borkach?? Powiedz kochana że tak.......plizzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Skoro wolnych domków nie ma, to zastosujemy technikę jak za Bugiem - jedno na drugiem.Dwa łóżka zsuwamy do siebie i można spać we troje. Wsjo.Nie pękać, tylko umawiać się, będzie cieplej w nocy. kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadriss Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 a ja siedzę, zalewam jesienne smuty (i nie tylko) ale mam nadzieje ze można rozbić namiot i się w ten sposób integrować z kolektywem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EARL Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 a ja siedzę, zalewam jesienne smuty (i nie tylko) ale mam nadzieje ze można rozbić namiot i się w ten sposób integrować z kolektywem?? Myślę, że trzeba przyjechać z namiotem, śpiworem i innym niezbędnym sprzętem do przetrwania pod chmurką i zobaczyć jak się sytuacja rozwinie. Jeśli zwolni się miejsce w którymś z domków to super a jak nie... to też super :) pozdrawiamE' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Jasne, że tak. W piątek rozejrzę się za jakimś ośrodkiem niedaleko i wypytam o ceny. Ustawienie namiotu ceni się 5 zł. W razie czego może wytargujemy żeby namioty rozstawiać za free pod domkami uczestników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Jasne, że tak. W piątek rozejrzę się za jakimś ośrodkiem niedaleko i wypytam o ceny. Ustawienie namiotu ceni się 5 zł. W razie czego może wytargujemy żeby namioty rozstawiać za free pod domkami uczestników. Adam, po drugiej stronie tamy są dwa ośrodki: jedem to ośrodek "Kolporter Holding", drugi to "Molo", ale oba nie mają domków i ceny takie sobie, jest również pensjonat "Kruk"- na bogato :icon_razz: . Ale z tego co wiem, w ośrodku w Borkach są budynki hotelowe (pegieerowskie), może tam?pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Jak znam swiat to teraz nie ma domkow... a potem okaze sie, ze ten nie mozea temu pogoda nie pasuje albo imieniny cioci itp...Spokojnie... nalezy poczekac na kilka dni przed impreza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZ Maxi Perwers Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Ja zawsze kimam w swoim domku typu przenośnego. Dmuchany materac, śpiwór, dwa koce i może śniegiem wkoło napitalac, a mnie jest błogo. A jak jest jeszcze jakaś przytulanka, to wszystkie domki wymiękają :icon_razz:. W zeszłym roku też kimałem pod płachtą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi