samsung Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Czy ktoś z łodzi mógłby mi powiedziec na jaką stację mam wysiąść bo szukam połączenia pkp i tam jest 137463 opcji łódź.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 To Borki na południe od Tomaszowa, między miastem a północnym brzegiem Zalewu Sulejowskiego.pzdrO kurcze, a ja myslalem ze to kolo Zalewu Zegrzynskiego. Tam tez sa Borki :) Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadriss Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Czy ktoś z łodzi mógłby mi powiedziec na jaką stację mam wysiąść bo szukam połączenia pkp i tam jest 137463 opcji łódź.... Pociagiem może być ciężko, chyba nie ma tam w okolicy stacji (ale moge sie mylić). Ktoś z łodzi ma ew. wolne miejsce w domku od piątku?I drugie pytanie bo nie moge tego znaleźć: cena domku (120 zeta) obejmuje cały weekend czy jedna dobe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Nulka, spokojnie :). Nic takiego nie bedzie mialo miejsca. Mialem na mysli ze na piatek sa zaplanowane wszystkie glowne atrakcje. A miejsce w naszym skladzie masz zaklepane niezaleznie od tego czy przyjedziesz w piatek czy w sobote. Kto nam bedzie spiewal kolysanki i przytulal i pocieszal, jak nie ty :) Ja jestem spokojna- Lime- żartuje tylko :wink: Upał przepala mi styki w mózgu i piszę takie rzeczy :) :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Tak jak Olsen. Podjedź pociągiem do Tomaszowa Maz. a stamtąd ja Cię mogę odebrać. Na 90% będzie to pociąg z przesiadką w Koluszkach, więc nawet możemy razem ruszyć z Koluszek na Borki, mi wszystko jedno o której wyjade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 (edytowane) NO tak tylko ode mnie pociągiem to bedą z 3 albo 4 przesiadki...Jesczze poszukam inne opcje .... Acha i jesczez spanie... czy mozna namiot rozstawić albo na czyimś ganku karimatke ?? :) :) Edytowane 23 Sierpnia 2007 przez samsung Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 no i wrocilem z urlopu i widze ze sporo mnie ominelo :)nadal planuje przyjazd.. ale widze ze domki pozajmowane.. pewnie bede jechal na motocyklu z wawy, wiec sie podlacze do jakiejs kolumny i rozstawie namiocik, hamak.. lub moze poloze sie na piecu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Już byście pojechali co? A może próbę generalną byście jeszcze zrobili :flesje: :) A nie ma tak dobrze - poczekać trzeba :) Będzie lepiej smakować no pewnie :wink: z ta próba to nie jest zły pomysł :flesje: w ten week jadę co prawda w rodzinne strony katamaranem , ale pewnie zaczępie o jakis regionany zlocik motocyklowy, chyba w Leśniowicach :) i może na tor Lublinerring :crossy: popatrzeć jak sie towarzystwo "składa" w zakręciki... natomiast następny??? mozna jakąś ustawke zapoznawczoą-turystyczną zorganizować w Wawce :crossy: ... wiem, że jeśli ktoś chciałby poleciec gdzies dalej na moto to w Ostródzie coś bedzie się działo... sam nie wiem czy się tam nie pojawię :wink: co Wy na to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Nie bójta... Domków bankowo nie zabraknie... Tym bardziej, że jeżeli ktoś zdecyduje sie na spanie na karimatce to w domku bezproblemowo mieści się 5 czy nawet 6 osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolinaPink Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Chłopaki zbieram ekipę na domek:) Tak chyba bedzie prościej, niż szukać noclegu na miejscu.Co wy na to? Pytanie do warszawskiej, piątkowej ekipy: są juz jakieś ustalenia co do miejsca i godziny wyjazdu?He, he mam nadzieję, że ja i moja deerzetka nadążymy za Wami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 WitamKarolinka jedz z nami na pewno się gdzieś zmieścić chciałabym przygarnąć wszystkim ale nasza lista jest jak na razie zamknięta, ewentualnie podłoga zostaje, albo połówka łóżeczka u jakiegoś naszego Pana :-) w każdym razie mi tam nie przezkadza jak ktoś będzie chciał się na dostawkę u nas przekimać nie wiem jak tam reszka składu domkowego.A co do naszego Norbika strażaka, proszę wziąć duuużą gaśnice hahaha :) dokładnie :) mi tez nie przeszkadza... zdecyduje jedna lokalna "domkowa"społecznośćtym bardziej, że .........> Nie bójta... Domków bankowo nie zabraknie... Tym bardziej, że jeżeli ktoś zdecyduje sie na spanie na karimatce to w domku bezproblemowo mieści się 5 czy nawet 6 osób. czy tak, czy siak bedzie :wink: TAK :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Chłopaki zbieram ekipę na domek:) Tak chyba bedzie prościej, niż szukać noclegu na miejscu.Co wy na to?Pytanie do warszawskiej, piątkowej ekipy: są juz jakieś ustalenia co do miejsca i godziny wyjazdu?He, he mam nadzieję, że ja i moja deerzetka nadążymy za Wami :biggrin: Karolinka ustalenia są w innym temacie wstępnie piatek godziny17-18 ja też jeszcze jestem świrzak także mam nadzieje że dam rade a i że tempo mnie nie wykończy :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 nie martw sie Izula.. jak coś to będzie nas kilkoro :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDeViLL Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 (edytowane) Szukam tych borek i szukam a na mapie wyszło mi 8 takowych miejscowosci które są najblizej Tomaszowa Mazowieckiego...Niech mnie ktoś oświeci A może by tak przeczytać przynajmniej początek tematu? :cool: W trzecim poście wyraźny link do MAPKI DO BOREK: :icon_eek: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...B6ladami+borutyPozdrowionkaDeV Edytowane 23 Sierpnia 2007 przez MeDeViLL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 mozna jakąś ustawke zapoznawczoą-turystyczną zorganizować w Wawce :cool: ... wiem, że jeśli ktoś chciałby poleciec gdzies dalej na moto to w Ostródzie coś bedzie się działo... sam nie wiem czy się tam nie pojawię :icon_eek: co Wy na to??Ooo, jestem za :). Moznaby sie umowic na jakies spotkanko zapoznawcze w Dwoch Kolach na przyklad :) Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi