Dyzio Opublikowano 1 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2003 jesli mozna miec godzinny org.. to tylko na tej maszynie... :lol: Jazda motocyklem jest lepsza bo trwa dłużej i chyba dotyczy wszystkich maszyn, nie tyylko X4 :) :) :evil: :evil: :D :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 2 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2003 Godzinny?? o Ciuuulll :!: :!: :!: To ja moze zostane przy moim tomahawku :evil: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 12 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2003 Według mnie x4 po prostu wymiata!!!! Najlepszy naked jakiego kiedykolwiek widziałem. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2003 poprostu piekny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 12 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2003 Prawie tak jak ja :) :arrow: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 13 Lutego 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2003 XCzwórka właśnie pojawiła się na Allegro. Model z 1999 roku, przywieziony z Japonii. Cena wywoławcza 32.000, cena od ręki 34.000 PLN. Powodzenia w zakupach :? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 13 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2003 Dziekuje nie tancze... poczekam jeszcze pare lat... :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?osiek Opublikowano 16 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2003 mam gsx1100g-to podobnie jak X4 potęzne cacko.odnośnie X$-piękny motocykl-jak każdy naked.Ciąg potężny od 3 tys obr.od 170 trzeba juz się kłaść na bak bo odlecisz z siodła.poza tym daje niepowtarzalny kontakt z naturą.....Kocham nakedy-odnośnie plastików mam natomiast mieszane uczucia.byc moze wynika to zer stereotypu-plastików dosiadają w naszym pięknym kraju("skansenie Eurpy"-cyt.marek harasimuik(ŚM)) to "specyficzni kolesie-w krótkich spodenkach i sportowych butach.Ale nie do konca jest to prawdą bo znam wielu takich na nakedach i chopperach.poza tym są też wpotządku goście na ścigantach. PS: sorry za zmiane tematu.Wybaczcie mi jeśli kogoś uraziółem.Każdy kto czuję ducha motocykla jest motocyklistą-nie ważne jak się ubiera czy w skóre czy jeansy czy dresy.... PS2:może sie wywiąże z tego jakaś ciekawa dyskusja bo na razie to same nudziarstwo na liscie dyskusyjnej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 16 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2003 PS: sorry za zmiane tematu.Wybaczcie mi jeśli kogoś uraziółem.Każdy kto czuję ducha motocykla jest motocyklistą-nie ważne jak się ubiera czy w skóre czy jeansy czy dresy.... PS2:może sie wywiąże z tego jakaś ciekawa dyskusja bo na razie to same nudziarstwo na liscie dyskusyjnej.... Już była o tym dyskusja, całkiem długa i ciekawa. Chyba w "Przy piwie", zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 3 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2004 Prawie tak jak ja :D :arrow: 8) Hej!właśnie dzisiaj przyjrzałem sie przypadkowo X4, jest to naprawdę olbrzymi naked, szkoda, że jest ich tak mało i chyba teraz to się nazywa CB 1300 czy jakoś tak :? No i jest piękna prawie jak PGR :) PozdroDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 3 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2004 CB 1300 to chyba wypasiony Hornet a X4 to wydaje mi się że to zupełnie inna maszyna. Wiem że u nas w Gdańsku jeździ jeden X4 z którym udało mi się zrobić fotkę, ale do CB1300 to zupełnie nie jest podobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 4 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2004 ja kilka dni temu widziałem x4 na zlociku w lubskunawet całkiem całkiem Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arouter Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 (edytowane) Hej, Wiem, że w polsce nie ma zbyt wielu egzemplarzy tego modelu, ale może ktoś się znajdzie oprócz mnie kto będzie chciał się wymienić spostrzeżeniami na temat. W ogóle jest to motor bliźniaczo podoby do CB1300. Mają jednak trochę inne parametry. Będę musiał stworzyć opracowanie dla x4 z japońskiego, bo tylko takie znalazłem, chyba, że ktoś dysponuje manualem do cb1300 to chociaż trochę skubnę:) Przy okazji może ktos podpowiedzieć jak domowym sposobem ustawić czterogaźnikowca? Edytowane 24 Lutego 2010 przez arouter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Znalazłem po niemiecku: http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?ap...ds&showfile=337 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Przy okazji może ktos podpowiedzieć jak domowym sposobem ustawić czterogaźnikowca? Skontaktuj się z Buber-em, mieszka koło Ciebie i zna się na rzeczy. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi