jaszczur_uc Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Witajcie!Mam pytanie, jaki rozmiar dysz paliwa powinien być w gaźnikach od Bandita 600N z 1999 roku?Gaźniki firmy Keihin.Będę wdzięczny za informacje. Jakiś pacan wcześniej zainstalował tam dysze Dynojeta i zalewa mi świece. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drbig800 Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 a moze to nie wina dysz tylko zaworki ci nie trzymaja w gaznikach i zalewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 6 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Wiem tylko tyle że świece wystarczają mi na ok. 1000 km, a to chyba nie jest nnormalne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musieli Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Ja bym nie wywalał dynojetów (bo jeśli masz dysze to i pewnie iglice i spręzynki są zmienione - dynojety są w zestawach). Sprawdź jaki masz filtr powietrza - jeśli zwykły to wywal go i w to miejsce włóż wkładkę K&N. Możliwe, że będzie trzeba zrobić jakieś dodatkowe regulacje, ale to już kosmetyka. Do kompletu przydał by się przelotowy wydech i w efekcie będziesz miał mocniejszego Bandiciaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz L Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Mam , tylko że zdaje się że 2000 r . Gaźnik KEHIN CVR32SS .I.D. No. 31F0 (31F1 U-type )MAIN JET-dysza główna #92PILOT JET-d.wolnych obr. #35JET NEEDLE -iglica N1QLNEEDLE JET - dysza iglicy fi - 3,4 mmFLOAT HEIGHT -poziom pływaka 17mm+-1PILOT SCREW -śruba reg. ilości miesz. 1-3/4 turns back ( U-type 1-7/8 turns back ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 9 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Dzięki za info :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszbaran Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Dzięki za info :notworthy: Witam! a moze ktoś wie ile obrotów pilot screw trzeba ustawić w bandicie 1200 '98?? z gory dzieki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Witam! a moze ktoś wie ile obrotów pilot screw trzeba ustawić w bandicie 1200 '98?? z gory dzieki za info 1,75 Jaszczur - masz przelot czy oryginalny wydech? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 dysze to 98/100 lub 100/102 - z oboma wersjami się spotkałem, dysza wolnych to o ile mnie pamięć nie myli to 35. Zewnętrzne cylindry mają większe dysze o rozmiar. Chętnie odkupie od Ciebie te dynojety w zamian za oryginalne dysze do dziora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Bandziorek Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Do Dynojetów powinien być przelocik, filterek K&N oraz obowiązkowo ustawione gażniki ze wzgłędu na mieszankę nie mylić z synchro :icon_biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 A czy wy chociaz patrzycie na daty postow?? Zapewne wlasciciel juz dawno uporal sie z problemem lub zmienil motocykl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 A czy wy chociaz patrzycie na daty postow?? Zapewne wlasciciel juz dawno uporal sie z problemem lub zmienil motocykl. Wybacz :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 ja miałem 98/100 w b6 z 98roku fakt post trochę stary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszbaran Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 1,75 Jaszczur - masz przelot czy oryginalny wydech? dzieki! juz ustawilem na 2 i tez jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi