trzykawki Posted July 3, 2007 Author Share Posted July 3, 2007 widocznie, na podstawie posiadanego sprzęta stwierdziłem, że jesteś szybki jak afrykański wiatr i jakoś, przez to skojażenie, wyszło mi KLM -wielkie sorki hel: pole namiotowe www.helkamp.com wieczór w jakimś pubie z widokiem na morze przy ulicy wiejskiej tel kom wysyłam na PW do usłyszenia i zobaczenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOMASZ MILEWSKI Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Ja niestety wypadam praca. Lustro nie martw sie pewnie w koncu gdzies sie spotkamy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KML Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Witka, dzisiaj dzwoniłem do Papy: Wjazd na zlot to koszt 40 zł od osoby, w cenie są:- 2 posiłki na ciepło- koncerty (kilka kapel)- park maszyn- rozbierające się panie- parady (w dzień i w nocy)- konkursy itd.- wydaje mi siż że wspominał też coś o znaczku (ale głowy nie dam) Pozdro!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebazaz Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Byłem u Papy w 2004.Ogólnie przyjemna imprezka gdyby nie to, że wyciołem figurę na piachu i do domu z nogą na patyku:crossy: Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jadwisia Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Hej, wiem, ze to pewnie glupie pytanie, ale jestem tutaj niedawno...gdzie to jest?j. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barnaby Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 w ostródzie na mazurach, a dokładniej w ex białych koszarach, centrum miasta, dojazd ma być oznakowany. P.S. nie ma głupich pytań, tylko głupie odpowiedzi :icon_evil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jadwisia Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 w ostródzie na mazurach, a dokładniej w ex białych koszarach, centrum miasta, dojazd ma być oznakowany. P.S. nie ma głupich pytań, tylko głupie odpowiedzi :clap:dzieki za info :icon_question: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
henio Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Ale o co chodzi?http://serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,56021,2879518.htmlto zlotu nie będzie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROSIU Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Wlasnie rozmawialem z Papa Zlot rzeczywiscie odwolany, ale beda ludzie ktorzy sie nie doczytaja, niedowiedza i dla nich bedzie ognicho w Pilawkach tam gdzie Papa robi otwarcia i zamkniecia sezonu. tak wiec impreza bedzie ale nie z duzym rozmachem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strzalek Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Kurcze a ja już sie przygotowałem na zlot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trzykawki Posted July 11, 2007 Author Share Posted July 11, 2007 (edited) qrwa, a ja właśnie za godzinę dwie ruszam, no cóż, to przyfalujemy do Zbiczna na full time, do zobaczenia Edited July 11, 2007 by trzykawki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukasz89 Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 :icon_evil: Qrwa.... A miało być tak pięknie... juz się nastawiłem na fajną impreze a tu ZONK :buttrock: Zlot pewnie odbędzie się w innym terminie, wiecei coś o tym? Quote Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Link to comment Share on other sites More sharing options...
henio Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Niedaleko jest zlot w inowrocławiu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helmet Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 ejże, halo halo, co się dzieje?? dlaczego jest odwołany??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barnaby Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 (edited) ale jak odwołany?dziś rano słyszałem wywiad z papą w radiu i nic nie mówiłdzwonie do niego, ale nie odbiera.jak coś dam cynk Dopisane: właśnie rozmawiałem z Papą, zlot w koszarach faktycznie odwołany. spotkanie przeniesione do Piławek (12km od ostródy w kierunku na gdańsk), wjazd gratis z tego powodu.jak ktoś się wybierał, to niech jedzie spokojnie. na miejscu pole pod namiot albo domki jak kto woli. w okolicy dużo imprez (Grunwald, Noce Bluesowe, itp) i tak zabawa będzie niezła.ja będę jutro.:notworthy: Edited July 12, 2007 by Barnaby Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts