trzykawki Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 widocznie, na podstawie posiadanego sprzęta stwierdziłem, że jesteś szybki jak afrykański wiatr i jakoś, przez to skojażenie, wyszło mi KLM -wielkie sorki hel: pole namiotowe www.helkamp.com wieczór w jakimś pubie z widokiem na morze przy ulicy wiejskiej tel kom wysyłam na PW do usłyszenia i zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Ja niestety wypadam praca. Lustro nie martw sie pewnie w koncu gdzies sie spotkamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Witka, dzisiaj dzwoniłem do Papy: Wjazd na zlot to koszt 40 zł od osoby, w cenie są:- 2 posiłki na ciepło- koncerty (kilka kapel)- park maszyn- rozbierające się panie- parady (w dzień i w nocy)- konkursy itd.- wydaje mi siż że wspominał też coś o znaczku (ale głowy nie dam) Pozdro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebazaz Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Byłem u Papy w 2004.Ogólnie przyjemna imprezka gdyby nie to, że wyciołem figurę na piachu i do domu z nogą na patyku:crossy: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jadwisia Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Hej, wiem, ze to pewnie glupie pytanie, ale jestem tutaj niedawno...gdzie to jest?j. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 w ostródzie na mazurach, a dokładniej w ex białych koszarach, centrum miasta, dojazd ma być oznakowany. P.S. nie ma głupich pytań, tylko głupie odpowiedzi :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jadwisia Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 w ostródzie na mazurach, a dokładniej w ex białych koszarach, centrum miasta, dojazd ma być oznakowany. P.S. nie ma głupich pytań, tylko głupie odpowiedzi :clap:dzieki za info :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Ale o co chodzi?http://serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,56021,2879518.htmlto zlotu nie będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROSIU Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Wlasnie rozmawialem z Papa Zlot rzeczywiscie odwolany, ale beda ludzie ktorzy sie nie doczytaja, niedowiedza i dla nich bedzie ognicho w Pilawkach tam gdzie Papa robi otwarcia i zamkniecia sezonu. tak wiec impreza bedzie ale nie z duzym rozmachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Kurcze a ja już sie przygotowałem na zlot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzykawki Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 (edytowane) qrwa, a ja właśnie za godzinę dwie ruszam, no cóż, to przyfalujemy do Zbiczna na full time, do zobaczenia Edytowane 11 Lipca 2007 przez trzykawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 :icon_evil: Qrwa.... A miało być tak pięknie... juz się nastawiłem na fajną impreze a tu ZONK :buttrock: Zlot pewnie odbędzie się w innym terminie, wiecei coś o tym? Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Niedaleko jest zlot w inowrocławiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helmet Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 ejże, halo halo, co się dzieje?? dlaczego jest odwołany??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 (edytowane) ale jak odwołany?dziś rano słyszałem wywiad z papą w radiu i nic nie mówiłdzwonie do niego, ale nie odbiera.jak coś dam cynk Dopisane: właśnie rozmawiałem z Papą, zlot w koszarach faktycznie odwołany. spotkanie przeniesione do Piławek (12km od ostródy w kierunku na gdańsk), wjazd gratis z tego powodu.jak ktoś się wybierał, to niech jedzie spokojnie. na miejscu pole pod namiot albo domki jak kto woli. w okolicy dużo imprez (Grunwald, Noce Bluesowe, itp) i tak zabawa będzie niezła.ja będę jutro.:notworthy: Edytowane 12 Lipca 2007 przez Barnaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi