michal1171 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Niedawno znalazłem japońską strone ogłoszeniową z mercedesami. Jestem w szoku w jakim stanie są tam samochody. Mażenie żeby w polsce można było kupic takiego mercedesa z tych lat. http://www.geocities.jp/zoom_carcollection...y/benz/benz.htm Zwródźcie uwage na SEC-a 560 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 gdyby zdjęcia były tylko z zewnątrz to bym powiedział " Nie wszystko złoto co się świeci"... ale zajrzałem na kolejne foty... :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroMCZ Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Jestem pod wrażeniem :notworthy: Niesamowite... Gdyby polskie komisy miały takie cacuszka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 W Japonii, fakt posiadania jakiegokolwiek niemieckiego auta to wielki szpan. Dlatego taki stan mercedesów ma swoje uzasadnienie. Kiedyś widziałem kilkupiętrowy sklep a artykułami tuningowymi i jednym z najbardziej chodliwych towarów były repliki niemieckich tablic rejestracyjnych. Co kraj to obyczaj :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 CUDO! Chce takiego jednego :lapad: :lapad: pozdrLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 kurde zwykla beczka wyglada jak z salonu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 hmten pierwszy mioooodzio :( ciakwe ile by taki w polsce kosztował? ? :( pozdro :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 ile w polsce stoi jen? :icon_biggrin:(ta ich waluta ;o)pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIL Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Kupili nowe, wsadzili w formaline a teraz sprzedają. :icon_mrgreen: Cytuj Ludzi sie hoduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zwróćcie uwagę na motocykle, szczególnie na CB. :icon_mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 W Japonii, fakt posiadania jakiegokolwiek niemieckiego auta to wielki szpan.Podobnie jest z niemieckimi motocyklami. Swego czasu namierzyłem w podtokijskim komisie ETZ-etkę z koszem wystawioną za ok. 3000 USD. :wink: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Fajne fury, tyle ze nic z tego nie rozumiem <lol2> Może gdzieś tam pisze, że np silnik jest rozpierdzielony i nadaje sie tylko do remontu, ale wygląd OK :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 patrząc na cenę to sie nie dziwie że taki stan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.puniszman Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 ehh oni też mają kierownice po prawej :/ ciekawe ile kosztował by transport motoru :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Jestem pod wrażeniem ;) Niesamowite... Gdyby polskie komisy miały takie cacuszka :icon_mrgreen:Może i ktoś ma na sprzedaż ale napewno nie tanio... :icon_mrgreen: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi