piotrek2345 Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 a MAM pytanie sa jakeis tory,opuszczone lotniska na podkarpaciu ??? zna ktos jakeis dobre miejscowki ? gdzie mozna pojezdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) sa jakeis opuszczone lotniska na podkarpaciu ??? zna ktos jakeis dobre miejscowki ? gdzie mozna pojezdzic jeżeli mieszkasz w Jarosławiu tym niedaleko Przemyśla to w okolicach Birczy (czyli około 80 km) masz stare opuszczone rządowe lotnisko (całkiem fajne max 2 km dł. :buttrock: ) BTW właśnie tam lądowali z Wałęsą jak go internowali... Edytowane 4 Października 2007 przez TUREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 a no keidys tam chyba bylem ale strasznie rozbite to lotnisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 a no keidys tam chyba bylem ale strasznie rozbite to lotnisko byłem tam 2 lata temu i nie wyglądało źle......ale Okęcie to to nie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 No ja tez tam bylem jakies 2 lata temu i bylo troche rozbite moze sie wybiore tam w ten weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 hehe, w prawo tez jezdzilismy, byście widzieli miny kierowców. Stali i nie wjezdzali na rondo, chyba się bali o nas :smile:Co do prostej to jest ich kilkanaście w kierunku na Syców. Mozna potrenowac wyprzedzanie na kole :smile: . jak to :) są jeszcze takie świry oprócz mnie co jeżdżą w drugą stronę ronda? świat się wali pozdro251 Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Ekstra a na śląsku ???Wstydz sie :icon_twisted: Wyrazow obok czestochowy. Tor cartingowy. Jescze sie tam nie wybralem ale trzeba uwazac w niektorych zakretach bo jest piach lub zla nawierzchnia. Jednak coniektorzy szoruja tam kolanami o asfalt. Mala namiastka toru ale jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 hmmm wątek umarł, jak ten tor w Strykowie wygląda był ktoś jakie fotki warto tam jechac .. warto chyba zawsze:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Też byłbym zainteresowany dokładniejszymi informacjami, gdyż dla Warszawy to by było chyba najbliższe rozwiązanie... Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 ja akurat mieszkam w Płocku wiec oprócz Poznania oczywiście najlepszego toru w Polsce to mam kilka wyjśc Bydgoszcz Stryków Radom Kielce (Miedziana Góra) zobaczymy na ilu znich można pośmigac motorkiem z poczatkiem sezonu zadzownie do nich i sie okaze ale cos mi sie wydaje ze tor w Kielcach jest tylko dla samochodów wiec zostaje Bydgoski, Strykow i Radom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 no a nie tor w Radomiu jest najblizszy wawie?? a macie jakies foty z toru w radomiu,albo z tego strykowa?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 (edytowane) Hmmmm, tor w Strykowie?? Pierwsze slysze. Bardzo nad tym ubolewam, ale o zadnym torze asfaltowym w Strykowie nie wiem. Owszem, jest tor motocrossowy, ale chyba nie o to wam chodzilo. Jedyne co znalazlem, to informacja z roku 2007 o planowanej iwestycji w Strykowie. Ma to byc kompleks hotelarski z boiskami, basenem i m.in. MINI torem kartingowym. Jesli jestem w bledzie i tor asfaltowy w Strykowie istnieje to blagam o informacje :) P.S.znalazlem jeszcze cos takiego: http://autoklublodzki.pl/forum/printview.p...6e8536ee3adfb8f P.S. 2 Znalazlem jeszcze jakis adres toru kartingowego w samej Lodzi. Podobno jest na ul. Technicznej 6 i Automobilklub Łódzki, ul. Górnicza 30/36, 91-765 Łódź. Odrazu mowie ze nie wiem nic o tych torach. Szukalem w sieci i takie informacje znalazlem tzn. same adresy. Edytowane 30 Grudnia 2007 przez JERY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmurek Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 co do Strykowa to JERY ma rację jest tor crossowy, a w necie wyczytałem, że urzędasy myśleli żeby powstał tam tor F1, ale akurat w ich pomysły jakoś nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 jednak zostaje poznań a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmurek Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 a w Poznaniu są jakieś wydzielone dni w których każdy może pośmigać ? i jaka jest opłata za dzień czy za godzinę ? jak to wszystko się tam odbywa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi