PRZEMEK75 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 [*][*][*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bread Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 (edytowane) -to jest własnie ta bardzo okrutna strona naszej pasjiSzkoda gadać[*] Edytowane 14 Czerwca 2007 przez bread Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATHIS Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 -to jest własnie ta bardzo okrutna strona naszej pasjiSzkoda gadać[*] kazda pasja moze sie tragicznie skonczyc;/wspolczuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Przykro czytać o takich wypadkach. To napewno była długo planowana wyprawa a tak się skończyła... [RIP] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Jestem na bieżąco z informacjami nt. sprowadzenia ciała Agnieszki do kraju oraz spraw z ewentualną pomocą rodzinie.Podam też informacje dotyczącą odprowadzenia Agi w jej ostatnią drogę.Niech spoczywa w pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 To przykre [*] wiekszosc kierowcow katamaranow ktorzy nie jeżdżą moto to debile !!!! nigdy nie zmienie zdania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 [*][*][*] http://www.bractwo-suzuki.com.pl/news.php [*][*][*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniano wfm Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 [*] Wyrazy współczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 [*] wyrazy współczucia dla rodziny, znajomych i bractwa suzuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 (edytowane) eh... planujesz podróż życia spełniasz swoje marzenia i tracisz życie gdzie tu sprawiedliwość? wyrazy wspólczucia dla rodziny Edytowane 16 Czerwca 2007 przez mierzwa2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Lacze sie w bolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 [*] wyrazy współczucia dla rodziny, znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 [*][*] czarny weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
an_o Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Dołączam się do wyrazów współczucia, mam podobne marzenia o podróżach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristobalo Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 (edytowane) Jestem na bieżąco z informacjami nt. sprowadzenia ciała Agnieszki do kraju oraz spraw z ewentualną pomocą rodzinie.Podam też informacje dotyczącą odprowadzenia Agi w jej ostatnią drogę.Niech spoczywa w pokoju.Taki post... Nostalgiczny trochę będzie...Miałem 4 lata. Mieszkaliśmy w Jeleniej Górze. Szliśmy z Mamą po rynku. Moja Mama i ja - Jej "starymaleńki". Dała mi pieniądze i poprosiła, żebym wrzucił do puszki człowiekowi, który o to prosił... Powiedziała:"Kochanie - to jest życie. Nigdy nie wiesz, czy kiedyś nie będziemy tak prosili. Może wtedy ktoś nam pomoże..." Pomóżmy Mamie Agnieszki...http://forum.motocyklistow.pl/Pomoc-dla-ro...zki-t74990.html Edytowane 22 Czerwca 2007 przez kristobalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi