skoal Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 (edytowane) Moja dzisiejsza wyprawa zakonczyla sie kosztownym mandatem... do teraz nie umiem w to uwierzyc...Najlepsze to jest, ze bylo to w takim miejscu, ze az sie zdziwilem... ten kto zna Bielsko wie, ze zrobili tam nowa droge... no asfakt idealny... dwa pasy... normalnie jak na autobanie... tylko zapomnialem, ze teren zabudowany... wyprzedzilem opla vectre ktory jechal wolno... nawet nie pamietalem tego... i to byl moj blad... byl to nieoznakowany radiowoz... wlasciwie nie musieli mnie gonic bo wolno jechalem... pomiar wskazal 96km/g... mandat 300zl i 8 pkt... W takim miejscu!!! wolno jechalem... nawet 100m przede mna byla tabliczka konczaca teren zabudowany...zwyczajnie, az zal dupe sciska... to byl pech i tyle... Ale zajebiscie fajnie wygladam na cebrze na monitorku... nigdy wczesniej nie widzialem siebie... haha fajnie fajnie... kosztowna projekcja filmu... Edytowane 9 Czerwca 2007 przez skoal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 szczęście w nieszczęściu... 5km więcej i miałbyś stówę- dwie więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 to teraz bedziesz czujny jak zobaczysz vektre :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Uff, myślałem Skoal, że znowu jakaś przygoda innego typu ... :D Szkoda tylko tych punktów :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iluminat Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Nie znowu tak drogo. Ja dostałem 200 zeta + 5 pkt za "niedostosowanie się do znaku - wjazd w drogę z zakazem". Znak minąłem o kilka metrów, a jakieś 50 metrów dalej ładne zaparkowane kilkanaście samochodów. Podczas wypisywania mandatu minęło mnie i Panów Strażników ok. 5 samochodów (żaden nie zatrzymany) i skuter (oczywiście zatrzymany). Najlepsze jest to że nawet nie zamierzałem kontynuwać jazdy tą drogą, bo tylko podwoziłem kumpla kawałek. Oczywiście zapytałem Pana Strażnika, dlaczego nie kasują tych aut. Otrzymałem odpowiedź: "Ponieważ samochód nikomu nie przeszkadza, a na "terenowców" się ludzie skarżą". PS. Chcieli dać 500 zeta i 8pkt :O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprezyna Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Od kilku tygodni mam prawko a 1 lipca jak czekalam na egzamin złapali mnie i dostalam 500 zł :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Od kilku tygodni mam prawko a 1 lipca jak czekalam na egzamin złapali mnie i dostalam 500 zł :Dna jakiej podstawie?! zazwyczaj jadą z tego paragrafu:art. 96 § 1 pkt 2 Dopuszczenie przez właściciela, posiadacza, użytkownika lub prowadzącego pojazd do prowadzenia pojazdu na drodze publicznej przez osobę niemającą wymaganych uprawnień 300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Z tego paragrafu jadą jeśli posiadasz prawko innej kategorii, jeśli nie posiadasz żadnego to 500zł.No chyba, że policjant miał braki w znajomości... to pojechał 500zł :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Moja dzisiejsza wyprawa zakonczyla sie kosztownym mandatem... do teraz nie umiem w to uwierzyc...Najlepsze to jest, ze bylo to w takim miejscu, ze az sie zdziwilem... ten kto zna Bielsko wie, ze zrobili tam nowa droge... no asfakt idealny... dwa pasy... normalnie jak na autobanie... tylko zapomnialem, ze teren zabudowany... wyprzedzilem opla vectre ktory jechal wolno... nawet nie pamietalem tego... i to byl moj blad... byl to nieoznakowany radiowoz... wlasciwie nie musieli mnie gonic bo wolno jechalem... pomiar wskazal 96km/g... mandat 300zl i 8 pkt... W takim miejscu!!! wolno jechalem... nawet 100m przede mna byla tabliczka konczaca teren zabudowany...zwyczajnie, az zal dupe sciska... to byl pech i tyle... Ale zajebiscie fajnie wygladam na cebrze na monitorku... nigdy wczesniej nie widzialem siebie... haha fajnie fajnie... kosztowna projekcja filmu...to i tak spoko gdy otworzono pierwszy odcinek obwodnicy , kolega dostał 500zł i 10pkt za 196km/h złapali go tylko dla tego ze stał na czerwonym , nawet nierozpoczeli pościgu :cool: a gratis dostał lizakiem po kasku :notworthy: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoal Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 (edytowane) szramer... wiesz jak tam jest... fantastyczna droga no... najgorsze to jest to, ze gdyby swiatla zmienily sie na czerwone to stanalbym... a tak... widze zolte potem zielen wiec jade... i stad taka sytuacja... no nic... nie wiem teraz jak przejezdze ten sezon... bede musial przestrzegac przepisow ktore i tak przestrzegam... Edytowane 9 Czerwca 2007 przez skoal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzia Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Droga tam jest taka, że manetka aż się sama odkręca. Ja jak tą drogą jadę GN-ką na kursie to ledwo się powstrzymuje żeby se nie odkręcić. Ale zawsze można na ekspresówkę wyskoczyć i se pokręcić manetką :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelmoto2 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Moja dzisiejsza wyprawa zakonczyla sie kosztownym mandatem... do teraz nie umiem w to uwierzyc...Najlepsze to jest, ze bylo to w takim miejscu, ze az sie zdziwilem... ten kto zna Bielsko wie, ze zrobili tam nowa droge... no asfakt idealny... dwa pasy... normalnie jak na autobanie... tylko zapomnialem, ze teren zabudowany... wyprzedzilem opla vectre ktory jechal wolno... nawet nie pamietalem tego... i to byl moj blad... byl to nieoznakowany radiowoz... wlasciwie nie musieli mnie gonic bo wolno jechalem... pomiar wskazal 96km/g... mandat 300zl i 8 pkt... W takim miejscu!!! wolno jechalem... nawet 100m przede mna byla tabliczka konczaca teren zabudowany...zwyczajnie, az zal dupe sciska... to byl pech i tyle... Ale zajebiscie fajnie wygladam na cebrze na monitorku... nigdy wczesniej nie widzialem siebie... haha fajnie fajnie... kosztowna projekcja filmu... jak by ten film pokazali na tvn to moj ulubiony lektor powiedzial by tak:kolejny szaleniec, ktory nawet nie wie ze panowie policjanci byc moze uratowali mu zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 to i tak spoko gdy otworzono pierwszy odcinek obwodnicy , kolega dostał 500zł i 10pkt za 196km/h złapali go tylko dla tego ze stał na czerwonym , nawet nierozpoczeli pościgu :buttrock: a gratis dostał lizakiem po kasku :)Czysty peszek no i brak korków które piknie maskują przed pałami :biggrin: Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 (edytowane) Mnie i tak nikt z Was nie przebije, ale nie będę nawet opowiadał, bo mnie ku**ica bierze na samo wspomnienie batalii z mafią smerfów :) :buttrock: :biggrin: PS. wyrazy współczucia ofkors, wiem co to za ból... Edytowane 9 Czerwca 2007 przez ukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 jak by ten film pokazali na tvn to moj ulubiony lektor powiedzial by tak:kolejny szaleniec, ktory nawet nie wie ze panowie policjanci byc moze uratowali mu zycie TELEWIZJA KŁAMIE :) :buttrock: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi