ventura Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Jak na pojjemność hayabusy to te 65000 to nie powinno wpływać w jakikolwiek negatywny sposób. Liczą sie też inne rzeczy, stan ogólny, ile czasu gość nim jeździł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Ponoć busa prowadzi sie jak 600 , a waży tyle co moja XJ 600 (220kg) to moto jest moim marzeniem :banghead: wiec z moich słów złego słowa na buse nie usłyszysz , aha, ponoć w niektórych modelach(dokładnego roku nie znam) był tył ramy aluminiowy i po załadowaniu sprzetA NIE DAWAŁ RADY , POTRAFIŁ SIE ŁAMAĆ , ludzie wymieniali to (ten tzw: stelaż / ogon/tylną czesć ramy czy jak to tam nazwać) na stalowy taki sam element ze starszych modeli busy. Jak dla mnie hayabusa jest motocyklem bardzo uniwersalnym , szybki , wygodny , i w dodatku super sie prowadzi , nie dużo pali (ponoć do 8 l.) I jeszcze jedno , nie miałem nigdy busy (ale kiedyś jak dożyje i bedzie mnie stać to mieć bede :icon_mrgreen: ) wiec to co napisałem to są informacje zaczerpnięte z różnych źródeł , gazet , neta itp. Pozdro :banghead: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figer Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Dualowi pekl ten stelaz w czasie jazdy. Na szczescie obylo sie bez kraksy. Na temat Hajki pisal w Swiecie Motocykli Swiat Motocykli - opis Hayabusy Duala.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Silnik w hajce na pewno wytrzyma dluuugo. Jesli chodzi o jazde w miesce to z tego co slyszalem od uzytkowikow to nie jest najgorzej choc manewrowanie w miejscu jest lekkim problemem. Zreszta sam musiasz zobaczyc czy sprawia Ci jakis problem w manewrowaniu ale jazda bardzo przyjemna, jak to mowia "szybki turystyk". Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz1ov Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 pytanie brac czy nie brac- jak masz kase to pewnie ze brac :buttrock: motocykl potwornie szybki :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki900 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Brać czy nie brać??? Jeżeli, właściciel nie starał się wybitnie jej zakatować to 65 tyś jest śmiesznym przebiegiem, Pozycja też jest ponoć dla ludzi pozostaje tylko kwestia wyglądu ale o gustach się nie dyskutuje :buttrock: jedno jest pewne to chodzi jak wściekłe :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos_ Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 zależałoby mi by się jakiś mechanik wypowiedział z forum. zakładając ze facet rzeczywiście turystycznie jezdził i bez wariacji to w jakim stopniu ten silnik będzie zużyty ?jak jest z trawłością w takich motocyklach takich częsci jak skrzynia czy też sprzęgło? Prosiłbym o fachową odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Poza tematem: 929 juz odwołaleś która jedzie do Ciebie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Z takim przebiegiem nic w tym moto nie powinno byc zuzyte. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiba_gpz Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 , nie dużo pali (ponoć do 8 l.) no z tym nieduzo pali to ja wiem, kolega w miescie lał 10l do hajki, tyle ze miał power comandera a to chyba wplywa na spalanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos_ Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 ok sprawa rozwiazana busa zakupiona :buttrock: znalazlem inna 26k przekulane. powiedzcie ile to palic bedzie ?mam mikrona z kolektorami w dodatkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Ponoć busa prowadzi sie jak 600 , a waży tyle co moja XJ 600 (220kg) to moto jest moim marzeniem :) wiec z moich słów złego słowa na buse nie usłyszysz , aha, ponoć w niektórych modelach(dokładnego roku nie znam) był tył ramy aluminiowy i po załadowaniu sprzetA NIE DAWAŁ RADY , POTRAFIŁ SIE ŁAMAĆ , ludzie wymieniali to (ten tzw: stelaż / ogon/tylną czesć ramy czy jak to tam nazwać) na stalowy taki sam element ze starszych modeli busy. Jak dla mnie hayabusa jest motocyklem bardzo uniwersalnym , szybki , wygodny , i w dodatku super sie prowadzi , nie dużo pali (ponoć do 8 l.) I jeszcze jedno , nie miałem nigdy busy (ale kiedyś jak dożyje i bedzie mnie stać to mieć bede :) ) wiec to co napisałem to są informacje zaczerpnięte z różnych źródeł , gazet , neta itp. Pozdro :buttrock: Mam nadzieje,ze na Agabuse tez nic nie powiesz. A tak powaznie to wybor jest jak najbardziej O.K :banghead:))....jesli byloby mnie stac....to moze....:banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Mam nadzieje,ze na Agabuse tez nic nie powiesz. A tak powaznie to wybor jest jak najbardziej O.K :)))....jesli byloby mnie stac....to moze....:)A ja nie wiem, czy kupiłbym Hayabusę, nawet gdyby było mnie stać (na nówkę, bo używki to chodzą całkiem niedrogo [wiem, to pojęcie względne :banghead: ]). Wydaje mi się, że do takich motocykli jeszcze nie dorosłem (brak doświadczenia/umiejętności + narowiste usposobienie piszącego te słowa :banghead: ); być może poprzestanę na pojemności 600-750 ccm (a może nawet przerzucę się na "500") i nie będę już dalej ewoluował. PS Czy Twój nick bierze się stąd, że masz chrapkę na tę maszynę w przyszłości? :buttrock: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Ja mialem male przejscie z hayka takie mechaniczno gadzetowe - Macki opadaja tam w momencie gdy trzeba zrobic taki bzdet jak wymiana zarowki przedniej lampy. Wtrasie, i samemu tego raczej sie zrobic nie da :buttrock: Pozdrawiam. Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 ok sprawa rozwiazana busa zakupiona :buttrock: znalazlem inna 26k przekulane. powiedzcie ile to palic bedzie ?mam mikrona z kolektorami w dodatkach. no to wrzucaj fotki na forum szybciutko :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi