kamil CBR F4 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Witam wszystkich serdecznie!!Co prawda nie jestem z Łodzi ale można powiedzieć, że Kolumna Łask to okolice:)A tak po za tym to studiuje w Łodzi.Mam nadzieje, że bedzie okazja się kiedyś spotkać na drodze albo gdzieś..Pozdrawiam i do zobaczenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr69 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Witamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armacko Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Witam!To dopiero mój pierwszy sezon.Chętnie poznam ludzi z którymi moszna lajtowo posmigac w weekendy.Większą ekipą zawsze większy fun :buttrock: Sadriss nie slin się do pań :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zołza Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Witam wszystkich serdecznie! Dopiero postanowiłam w jakiś sposób sformalizować mój związek z jednośladami, więc oto jestem :icon_biggrin: . Bardzo chętnie jakoś aktywnie się włączę w Łódzkie życie motocyklowe, tylko dajcie znać jak. Do zobaczenia :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libraa Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 witam :):) powielę to co pisałam na ogólnym forum :icon_razz: Jestem studentką IV roku UŁ pedagogiki i przymierzam się do pisania pracy magisterskiej :) w związku z tym prosiłabym chętnych o pomoc :) moja praca dotyczy motocyklistów łódzkich i agresji na drodze jednak nie chcę powielać prac, które przedstawiają motocyklistów w złym świetle, chcę poświęcić większą część rozdziału żeby opisać ludzi z pasją, którzy kochają jazdę na motocyklach :) pytania w wywiadzie dotyczą pytań o to skąd zamiłowanie do jednośladów, jak motocykliści odnajdują się pośród innych kierowców na drodze itd wywiad jest przeprowadzany anonimowo zatem żadne dane osobowe nie będą podawane w pracy :) osoby które będą chciały pomóc będą mogły mieć wgląd w to co piszę. Nie mam zamiaru przeinaczać faktów jakie mi zostaną dostarczone, zatem nie będzie problemu z przejżeniem pracy :) osobiście nie posiadam prawka kat A ani motocykla ale kocham prędkość i podziwiam ludzi kótrzy potrafią zapanować nad maszyną :) wożę się niewielkim samochodem, który niebawem zostanie zmieniony na nieco większe i szybsze auto ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zołza Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 o spoko, ja mam bardzo dużo do powiedzenie na temat pasji i tego jak motocyklista/ka się odnajduje na drodze pełnej buraków :crossy: . Jak by co daj znać Zmieniając temat, czy w ogóle ktokolwiek z łódzkich motocyklistów tu zagląda? Jakoś nudą wieje :icon_eek: ... Są jakieś cotygodniowe spotkania? Chętnie bym się wprosiła :biggrin: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr69 Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Zajrzyj na forum w moim podpisie :) Generalnie spotkania są co środę ok. 19 np. pod Profi i w wielu innych miejscach, a poza tym umawiamy się na bieżąco w inne dni tygodnia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Libraa tak się zastanawiam, czy się czasem nie spiknęliśmy, albo nawet się nie znamy, bo kończyłem Pedagogikę... A tak, to jak pisał kr69... na forum w jego podpisie jest sporo luda co się umawia regularnie w danych miejscach. Wystarczy podjechać i za buziaka będziesz miała takie wywiady że hohooo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libraa Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 za buziaka?? yyy no ok, przekonałeś mnie :biggrin: jak podjadę na takie spotkanie to wystawię transparent żeby nie było że namawiam każdego do czegoś czego może nie mają ochoty robić :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GROCH17 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Witam wszystkich jestem nowy w tej branży pod tym profi to gdzie włókn\wróblewskiego czy przy pojezierskiej i o której dajcie jakiś namiar a co z placem dąbrowskiego kiedy i o której dajcie jakieś namiary i wskazówki to podiade z miłą chęciom pozdrawiam wszystkich !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba072 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Witam wszystkich też jestem nowy na forum i też nie mam pojęcia gdzie jest to profi, i gdzie są jakieś spotkania czy zloty a chętnie bym z kimś pośmigał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GROCH17 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Witam wszystkich też jestem nowy na forum i też nie mam pojęcia gdzie jest to profi, i gdzie są jakieś spotkania czy zloty a chętnie bym z kimś pośmigał cześć ryba podaje namiar profi środa godz 19 włókniarzy przy pojezierskiej czekamy !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro. Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 A jest ktoś chętny na wyprawy do lasu czy coś? Nie znam dobrych miejscówek, a chętnie bym polatał :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba072 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Witam Grochu nie wiesz może czy te spotkania są co tydzień i do której bo pracuje na trzy zmiany i z czasem lipa a mieszkam na drugim końcu Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GROCH17 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Witam Grochu nie wiesz może czy te spotkania są co tydzień i do której bo pracuje na trzy zmiany i z czasem lipa a mieszkam na drugim końcu Łodzi tak co tydzień ja będę tez za tydzień bo w tom sirode nie moge tak co tydzień ja będę tez za tydzień bo w tom sirode nie moge wejdz na WWW.nagumie.pun.pl tam są wszyscy ci sami co na tym forum ale lepiej jest sie dogadać z ziomkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi