jarcio Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Fotki będą jak tylko będzie ładny dzień i kolega z cyfrówką. Na razie mam tylko te z ogłoszenia, nie najwyższej jakości, ale jakieś pojęcie dają: Fotki Twojej VFR-ki są w lutowym numerze ŚM :) Gdybyś nim nie dysponował chętnie służę scanemNaturalnie również składam gratulacje :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasza Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Fotki Twojej VFR-ki są w lutowym numerze ŚM :icon_biggrin: Gdybyś nim nie dysponował chętnie służę scanemNaturalnie również składam gratulacje :) Dzięki, dostępu do tego numeru nie mam, więc chętnie zobaczę zeskanowany artykuł :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Cieszenie się jak dziecko w pełni usprawiedliwione :) Gratulacje i witam w klubie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Hondowskie fałki są kultowe. PS: nie schodź poniżej 4000rpm :D. Gdyby tylko jakoś tak po jajach nie grzało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 No to już jest nastepca. Teraz to moge powiedzieć, ze mam dużego ptaka :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 No to gratulacje :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 No to jeszcze z 2 fotki :biggrin: http://img528.imageshack.us/img528/3205/imgp1967gt0.jpg http://img483.imageshack.us/img483/4615/imgp1970ef0.jpg Dzisiaj moto już będzie u mnie, sprawy papierdkowe i ... Hmmmmm .... http://img91.imageshack.us/img91/1246/imgp1968tk8.jpg http://img91.imageshack.us/img91/5749/imgp1963ga3.jpg Cieszę się, zresztą nie tylko ja, Zielonooka też przebiera nerwowo nogami żeby pośmigać :crossy: Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 No to już jest nastepca. Teraz to moge powiedzieć, ze mam dużego ptaka :crossy: A masz już go? Mogę dzisiaj podjechać i zobaczyć Twego ptaka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Pokażę, a co tam, lubię się chwalić moim ptakiem :biggrin: Będzie u mnie około 12, wiec możesz wpadać, jestem do wieczora dzisiaj. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Pokażę, a co tam, lubię się chwalić moim ptakiem :icon_mrgreen: Będzie u mnie około 12, wiec możesz wpadać, jestem do wieczora dzisiaj. Pozdrawiam Dzisiaj jestem w pracy Fazerem więc będę u Ciebie jakoś po 17.00. ps. Podoba mi się ten motocykl :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Który to roczek? Ile $? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Pokażę, a co tam, lubię się chwalić moim ptakiem :notworthy: Będzie u mnie około 12, wiec możesz wpadać, jestem do wieczora dzisiaj. Pozdrawiam A ja moge wieczorem wpasc? :biggrin: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Wpadajcie, wpadajcie, oglądanie 5 zł, zajęcie miejsca 10 zł, jazda próbna dla wybranych :P. Żartuję (oprócz ostatniego punktu) . Dzisiaj pierwsze jazdy (nie licząc sobotniej próbnej przed kumpnem). To się nazwywa radość z jazdy, we dwoje równie szybko i komfortowo :P zawsze starcza mocy. Na postoju zerkanie na sprzęt i pełen zachwyt. Długo zastanawiałem sie nad wyborem, ten był poprzedzony długą rundką na XX znajomego i decyzja w chowym umyśle zapadła chyba natychmiast. Szybka akcja, sprzedaż VFR (Pasza, oby służyła !!) zamówienie, dostawa, dzisiaj nerwowo, bo szybki przegląd, papiery, oleje itp .... No cóż, marzenia się spełniają :banghead: Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasza Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Dzisiaj pierwsze jazdy (nie licząc sobotniej próbnej przed kumpnem). To się nazwywa radość z jazdy, we dwoje równie szybko i komfortowo :P zawsze starcza mocy. Na postoju zerkanie na sprzęt i pełen zachwyt. Długo zastanawiałem sie nad wyborem, ten był poprzedzony długą rundką na XX znajomego i decyzja w chowym umyśle zapadła chyba natychmiast. Gratuluje, fajny kawał sprzęta - czułem jakoś, że pustka nie potrwa długo :P. To wersja na wtrysku czy jeszcze na gaźnikach? Szybka akcja, sprzedaż VFR (Pasza, oby służyła !!) zamówienie, dostawa, dzisiaj nerwowo, bo szybki przegląd, papiery, oleje itp ....No cóż, marzenia się spełniają :banghead: Dzięki - na razie nie tak dużo jeszcze jeździłem (małe kilkaset pewnie), ale nic się w moim odbiorze nie zmieniło - dalej jeździ się super :biggrin:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusto Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Gratz :banghead: A swego czasu mowiles, ze tylko czarny albo czerwony :biggrin: Oportunista!! :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi