maciek251 Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 widzial ktos jakie cudo teraz pod nazwa romet bedzie spredawane: http://www.allegro.pl/item195451335_najtan...5_warszawa.html z wygladu motorek fajny przypomina mi jakies klasyczne cb125 czy gn125 z poczatku lat 80 tylko silnik by sie przydalo z 250, 350ccm w rame wstawic zeby jakos to sie toczylo to moze nawet by sie sprzedawal dobrze u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Szczerze mówiąc to całkiem nieźle. Na pewno lepsze od skuterów dla początkujących motocyklistów. Jeszcze ta cena - może im się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Troche mozna poprzyczepiac sie do szczegolow ale ogolnie jest ok. Ciekawe jak bedzie sie sprzedawal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 A ja jestem miło zaskoczony...Wygląd całkiem estetyczny, silnik zgrabny wskaźniki też niegłupie (nawet wyświetlacz biegów). Centralki nie ma ale amortyzatory mają możliwość regulacji, wydech też niczemu sobie. I wydaje mi się ze jeżeli takie małolitrażowe sprzęciki miały by znaleźć nabywców to jest to chyba jedna z lepszych form.Pozatym cena....za nówke;]Ciekawe jak sie bedzie sprawować w użytkowaniu.Poczekamy na jakies testy np w ŚM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxrider Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 (edytowane) Dziwne, ja tam centralki się dopatrzyłem...Nie podoba mi się patent z lewymi przełącznikami (kierunkowskazy),ale ogólnie sprawia pozytywne wrażenie.Widziałem pod 2oo takie, więc ktoś już testuje... ciekawe jak to wyjdzie.Daleko do ichniej siedziby nie mam, może podjadę niedługo pooglądać toto na żywo. Aha, na piątej fotce (z kołem i tarczą) na drugiej goleni widać jakieś numery wybite - jeśli to nr. ramy to IMO genialny pomysł. W japońcach trudniej byłoby niektóre przygody ukryć gdyby części były tak znakowane. pozdrawiam, Adam Edytowane 14 Maja 2007 przez fxrider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 (edytowane) A to sorry;]Może im sie uda;) Edytowane 13 Maja 2007 przez mati_mot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veronx Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 miałem okazję to oglądać z bliska, odpalać , siedzieć , a znajomy u którego to widziałem jeździł tym (ten znajomy ma sklep) , i zarówno moje spostrzeżenia jak i jego są jak najbardziej pozytywne, to co miał na sklepie już sprzedane, motocykl lekki , odejście ponoć ma jak na tą pojemność , pięknie brzmi , wykonanie bardzo ładne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nameless Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 widzialem to w Slomczynie na gieldzie, ot taki maly zgrabny motocykl :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Dziwne, że ta sportowa wersja [Z-125] ma licznik wyskalowany tylko do 120 km/h, gdy na K125 jest do 160 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Paweł Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Z tego wynika, że moje dawne proroctwa się zaczynają spełniać :) - Chińczycy powoli się uczą (bo to oczywiście w 100% chiński sprzęt).Dziwne - nikt na Forum nie grzmi, nie kpi, nie obrzuca błotem? :DPójdę tego Rometa obejrzeć, blisko domu mam sklep moto-skuterowy - chyba tam taki stoi.Cena jest porażająco niska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek251 Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 a moze ktos juz ma takiego romecika i sie chcialby podzielic wrazeniami?sportowa wersja z125 wyglada jakos pokracznie jak dla mnie-jakby zalozyli plastiki z wiekszego o numer moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Ten romecik przypomina mi pierwsze Hondy CB 250 :notworthy: a tu jaka sportowizna http://www.superskutery.pl/?m=3&x=6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Trzeba przyznac , ze silnik na zdjeciach prezentuje sie super. Ciekawe czy rownie dobrze chodzi jak wyglada. Orientuje sie ktos moze , czy silnik byl wzorowany na jakims japonskim , czy jest to ichnia :flesje: produkcja??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veronx Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 znajomy mi mówił , że Honda ingerowała w te silniki ale wiadomo jak to jest bóg wie jaka jest prawda, ja słyszałem jak to chodzi widziałem jak jeździ i wrażenia super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Ciekawe po ilu kilometrach cos sie rozwali ??? Znając zycie to za rogiem jak sie tylko wyjedzie z "salonu". Nigdy bym nie kupił takiego bubla ani zadnych kiłeji, janchonów.itd Nie ma sie co czarować za taką niską cene nie da sie wyprodukować czegoś na poziomie. Jak koło nie odpanie, to plastiki popękają, jak nie plastiki to sie coś silnikiem stanie jak nie coś z silnikiem to w kółko jakieś problemy z tym bedą. Wejdzcie sobie na forum skutery.net, dawno temu tam byłem i jak czytałem o problemach jakie mają takie pojazdy po przebiegach rzędu 500 km to az mi sie chciało płakać kto dał homologacje na takie coś. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi