BU?KA Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Wybiera się ktoś na koncert grupy DREAM THEATER 12 czerwca w Spodku ?Dla mnie ten koncert jest ważniejszy od 3 rocznicy ślubu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rYs Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Byłem w Poznaniu na DT. Zajebiscie. A ze w tym roku Slayerek wczesniej o pare dni gra wiec nie bede...sesja te sprawy. Ale zazdroszcze Ci ze bedziesz! Nie wiem jak DT wypadnie w ...Spodku...hm ciekawe (chodzi mi o sprawy techniczne zwiazane z ogolnie pojetym naglosnieniem....no nic-zycze im najlepszego choc obawy mam co do tego wystepu-strasznie chcialbym to uslyszec) Milej zabawy!pozdrawiambtw/zdaj prosze relacje z koncertu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Rysiek odkryłeś ostatnio jakąś nową ciekawą kapelę, której nie znam? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SB_ Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Wybiera się ktoś na koncert grupy DREAM THEATER 12 czerwca w Spodku ?Dla mnie ten koncert jest ważniejszy od 3 rocznicy ślubu ...Ja się wybieram z kumplem. Myślę, że Riverside też da radę jako support. Raczej jedziemy pociągiem (z Wrocławia) nie moto, bo trudno mi wyobrazić nie wypicia zimnego piwka po tak dobrym koncercie.Będzie znakomicie :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Będę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 cholera, znowu koncert. bylem rok temu w poznaniu na octavarium.w tym roku to juz bede na 3ch koncertach. za duzo tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Dziś kupiłem najnowszą płytę Dream Theater - Systematic Chaos ... Właśnie jej słucham ... Niech zacznie się "podróż" !!! A we wtorek DREAM na żywo ... właśnie patrze na bilet na "płytę" ........... Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SB_ Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 No dobra. Już wróciłem ze Spodka i pytanie do tych którzy byli na koncercie:- Czy uważacie, że dzwiękowcy stanęli na wysokości zadania?W mojej opinii straszliwie dali dupy. Szczególnie na Riverside, która ma znakomite utwory ale w Spodku słabo było słychać ich znakomitość. No i chłopaki nawet nie bisowali. A co sądzicie o rozpoczęciu koncertu przez "Regression" (pierwszy kawałek metropolis pt2)? Jak dla mnie super posunięcie najlepszy kawałek wieczoru, chyba do końca koncertu tłum tak nie szalał jak po tym kawałku. Za to w Warszawie za jakiś czas (sierpień?) jest znowu Dream Theatre ale z Sympony X :) A na nich mam akurat ochotę. Być może tam będą lepsi dźwiękowcy i usłyszę te wszystkie smaczki których w Spodku nie udało mi się usłyszeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Mnie niestety z powodow sesyjno finansowych nie udalo sie pojechac na kocert a wiem ze wielka szkoda? O koncercie juz czytalem/slyszalem ale jak wypadl riverside? zagrali cos nowego? I wogole skad masz info ze Dream theater znowu w polsce w wawce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SB_ Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 O koncercie juz czytalem/slyszalem ale jak wypadl riverside? zagrali cos nowego?Riverside zagrał z 2-3 kawałki z nowego singla który można już nabyć. Trudno mi powiedzieć czy lepsze/gorsze od poprzednich bo słabo było to słychać (nagłośnienie). Wg mnie nie wypadli najlepiej. Muzyka jaką grają musi być słuchana na dobrym sprzęcie i przy dobrym współbrzmieniu instrumentów. W sumie szkoda.. pewnie na scenie myśleli że wszystko gra a tutaj trochę kupa.Z drugiej strony nie byłem wcześniej w Spodku i może wszystko tam nie najlepiej brzmi a ja tutaj marudzę. I wogole skad masz info ze Dream theater znowu w polsce w wawce??Dostałem ulotkę w spodku - nie mam jej teraz przy sobie, ale właśnie było na niej o dream theatre z symphony X.. tylko daty nie pamiętam. Jak będę miał ją w rękach (chyba jeszcze gdzieś jest) to napiszę o szczegółach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 ja bylem kiedys tylko w spodku na maidenach wiec jakosc naglosnienia w takim wypadku jest trudniejsza do wylapania. A co do jakosc naglosnienia i miejsca to wiem ze to robi straszna roznice. Bylem na Riverside 2 razy w poznaniu. I pierwszy koncert siedziany byl zajebisty a drugi grany w klubie (dyskotece? - zeppelin hall) byl juz taki se. Jak wykpoiesz to info o tym koncercie to zapodaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 (edytowane) Riverside w zestawieniu z mistrzami z Dream Theater ... bez komentarza. Dźwiękowcy dali strasznie ciała(nie tylko w mojej opinii). Na Riverside było bardzo źle ... na Dream było troszkę lepiej. Byłem pierwszy raz na koncercie Dream Theater i przyznaje że zostałem zniszczony ich wielką klasą na żywo. Ich koncert to NIESAMOWITE przeżycie !!! Nie ma drugiej kapeli która tak potrafi dać czadu ... Też dostałem tą ulotkę: 2 październik 2007 Torwar - Wawa. Muszę tam być ........ Edytowane 15 Czerwca 2007 przez BU?KA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Ok dzieki za info tym razem musze sie pojawic i mam nadzieje ze juz bede po studiach i nie bedzie problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 1 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 (edytowane) Drugi koncert juz jutro ... :icon_twisted: Bedzie ktos z Forum oprucz mnie ??? Do zobaczenia !!!! Edytowane 1 Października 2007 przez BU?KA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SB_ Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Cholera! zupełnie o tym zapomniałem.. szkoda że nie znalazłem tego wątka kilka dni temu, to bym się wybrał na koncercik pewnie. BUŁKA - jak tam Symphony X wypadło? Przyznasz chyba, że zestawienie DT z SX to dobry pomysł? (Lepszy niż riverside) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi