prince Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Goska... nie tak drapieznie...Yyy. A to czemu?. Czekam na rozwój tej dyskusji i dokumetacje zdjeciową :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 prince zdjec, glebszej dyskusji na ten temat sie nie doczekasz.. nikt oprocz paola nie wie o co kaman w calosci (no i ty troche :) Goska... nie tak drapieznie... a ja co mam napisane w sygnaturce ? :icon_eek:jestem "drapiezna" dla skonczonych kretynow, ktorzy weszli swoja glupota mi na droge, w dosyc nieprzystepny sposob. granat! dajcie mi granata chce zrobic salatke buraczana w jednym bmw :cool: :icon_eek: Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 .. nikt oprocz paola nie wie o co kaman w calosci No wlasnie tak czytam i czytam i nie moge zlapac o co kaman :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 No wlasnie tak czytam i czytam i nie moge zlapac o co kaman :)No to co? Na tym forum nie ma ShoutBox'a i z tąd bajzel. A przynajmniej spora jego cześc. Ale proponuje spojżeć na tytuł działu i zapytać "o co kaman icon_razz.gif" :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 granat! dajcie mi granata chce zrobic salatke buraczana w jednym bmw Ale chyba nie w R75 ? :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 nie.. w takiej co ma 4 kola i 7 na bagazniku.. a 6 w rzedzie pod maska. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 No to co? Na tym forum nie ma ShoutBox'a i z tąd bajzel. A przynajmniej spora jego cześc. Ale proponuje spojżeć na tytuł działu i zapytać "o co kaman icon_razz.gif" hehe prince spoko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motozgrzyt Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 nie.. w takiej co ma 4 kola i 7 na bagazniku..a 6 w rzedzie pod maska. Goska Ja proponuje mu zakupić dzwi z plexi aby cieszył się że widać cztery paski przy dresie aż do kostek :buttrock: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Ja proponuje mu zakupić dzwi z plexi aby cieszył się że widać cztery paski przy dresie aż do kostek D.gif flesje.gif dobre- :icon_rolleyes:tak albo podstawke pod prawy lokiec. z tylu sofe i barek a w dodatku glosny tlumik (proponowalabym z 2suwa..) by kazdy wiedzial ze jedzie.. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motozgrzyt Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 A jakby się zestersował dać mu pakiet antystresowy który można zrobi ć samemu, a oto przepis na zwykłej białej kartce rysujemy czrnym pismakiem duże koło a w środku piszemy "Antystresor tu udeż z bani" i krótka instrukcja wrazie streu położyć na asfalcie :bigrazz:. Działanie murowane ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 prince zdjec, glebszej dyskusji na ten temat sie nie doczekasz.. nikt oprocz paola nie wie o co kaman w . granat! dajcie mi granata chce zrobic salatke buraczana w jednym bmw :) ;) GoskaKtos mie wołał poznac chciał? Jestem Gosiu!Do dyspozycji, a dyskusje proponuje przeniesc do działu"jak pomalowac M-72" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zachari Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 URAL M-63 Pytanie: - czy do tej ramy wskakuje silnik dniepra ze skrzynią ze wstecznym albo silnik K-750 z tą samą skrzynią? - przy okazji, poszukuję blach pod gumy Emki na zbiornik Cytuj Ogrody Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 W ruskiej instrukcji wyczytałem ze wieprzek pasuje do kazdej ramy a wstek do długiej, ale... jest pare patentów jak zapakowac wstek do krótkiej, ruskie szlifuja zabierak i kawałek ramy i juz pasuje:-)nawet jest to fajnie rozrysowane, ot bracia słowianie, zakombinuja i jest:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronon Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 no fajnie a ktos mi powie jak uszczelnic lagi w emie??miedzianne podkladki pod nakretke nie bardzo sie spisująjakie powinny byc w\g oryginalu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Metoda zeleży od tego gdzie cieknie i co zastosowałeś do tej pory w zawiasie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi