falki Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Dowiadywalem sie w Lidlu w Lodzi. Sytuacja wyglada tak ze towar pojawia sie co jakis czas. Zeby wiedziec dokladnie kiedy nalezy zadzwonic na infolinie Lidla i sie dowiedziec kiedy bedzie dostawa do konkretnego sklepu. malo tego. Mozna sobie zamowic co sie chce (trzeba wiedziec co) i towar dla nas przyjdzie z nastepnym mozliwym transportem. Tak mi powiedziala pracownina Lidla. Dzieki JERY za info sprobuje zagaic temat w LIDLu moze sie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 No to chyba przegapilem kask enduro ,ktory tak wychwalacie. :rolleyes: Chcialbym go kupic dla syna na male enduro.Czy ta sprzedaz jest ograniczona czasowo. POZDRO ostatnio sporo jeszcze bylo tych kaskow w lidlu na rogu dąbrowskiego i kraszewskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 W Gdańsku na Oruni mieli jeszcze te kaski i to całkiem sporo, na dodatek przecenione na 120 zeta... jakby kogoś interesowało, co do samych kasków się nie wypowiem, bo nie używałem nigdy :buttrock:pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 (edytowane) Zdjęcia moich cudów z Lidla http://bikepics.com/members/kenji/part/ (oprócz kasku agv). Posiadam jeszcze łańcuch+kłódka i blokadę tarczy, zdjęcia może podczas kolejnej edycji serialu pt. wraca student od domu. Edytowane 27 Maja 2007 przez kenji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz102 Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 ja w czwartek ide kupić torbe na bak, myśle że będzie dobra chociaż jakiś dziwny kształt i nie ma uszu z magnesami tylko magnesy są na plecach torby, w każdym razie zobacze na miejscu czy coś to jest warte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 (edytowane) U mnie tu w UK byla taka akcja w lidlu, ale cos Angole nie wykupywali tych cudow... no ale oni to oni, ich stac na lepsze. Z tego co pamietam to byly fajne skarpety motocyklowe,mialem kupic, ale jakos mi z glowy wypadlo. Poza tym rozne kurtki, spodnie, przeciwdeszczowki, kaski itp. Edytowane 28 Maja 2007 przez Truemaker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawo Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Ja sobie kupiłem pas nerkowy dzisiaj. Ostatnio w kurteczce jak zawsze jechałem w gorący dzień, a tak mi nery przewiało że 2 dni mnie bolały :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bread Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 -znowu obniżyli cenykask otwarty 99 zł! kask na krosa 119kominiarki po 19,99skarpetki 14,99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz102 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 ja dzisiaj właśnie oglądałem skarpetki i ocieplacze na kolana. Powiem że miałem juz brać te skarpety, ale rozmiary były takie, ze pół stopy bym musiał sobie ciachnąć żeby weszły, zobacze jeszcze w drugim, bo materiał naprawde fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Znowu jest akcja motocyklowa :banghead:, tym razem w tesco (ja widzialem w tesco na kabatach). Jest wszystko, rekawice, kominiarki, pasy nerkowe, disc-locki, lancuchy, pokrowce, spraye, oleje, nawet kufry, ale ceny jakos nie powalaja. Tylko ocieplaczy na kolana nie widzialem, ale moglem przeoczyc. Mi szczegolnie spodobal sie spray do lancucha w takiej malej puszce, taki turystyczny jakby :banghead:, za 12 zl. Na pewno zmiescilby sie w schowku pod siedzeniem, tylko jakas firma no-name wiec nie wiadomo jak to by sie lancucha trzymalo. Udanych zakupow :banghead: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi