homman Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Chmm troche to dziwnie wychodzi jak sie człowiek na kamerce nagra.... :icon_eek: Po prostu wyszło na to że wogule nie kręce kierownicą tylko sie pochylam. Więc probowałem ale jakoś nie daje rady... jak mam z 70 na liczniku to za holere nie skece kierownicy. Czy ja taki słaby jestem czy z moto mam coś nie tak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heffi Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Chmm troche to dziwnie wychodzi jak sie człowiek na kamerce nagra.... :icon_eek: Po prostu wyszło na to że wogule nie kręce kierownicą tylko sie pochylam. Więc probowałem ale jakoś nie daje rady... jak mam z 70 na liczniku to za holere nie skece kierownicy. Czy ja taki słaby jestem czy z moto mam coś nie tak.... ty - ile ty km w zyciu zrobiles na moto i co masz z fizyki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Ale o czym ty w ogole piszesz? Po co chcesz krecic tą kierownicą? Skreca sie robiac minimalny ruch kierownica w dodatku przeciwny do kierunku w ktory chcesz skrecic Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daevon Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Hehe no to mamy coś nowego. Zostaw filmiki i kręcenie kierownicą gdy nie trzeba w spokoju i skup się na nauce bezpiecznej jazdy :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filon89 Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Gratulacje dla założyciela posta spróbuj niech nawet pudzian Ci pomoże skręc kiere przy 50. Chłopie przy pomyślnych wiatrach złożysz się jak krowi placek. Albo wpadniesz w shimmy lub kiera przekręci sie za mocno i jeśli Bóg da to jeszcze polatasz. Co do skręcania to motocykle skręcają właśnie w skutek pochylania radze pogadaj z Tomkiem K. wytłumaczy CI o co chodzi dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Ale to jak to jest - skręcasz w zakręt tzn. czy pokonujesz w ogóle zakręty?, jeśli tak to chyba wszystko jest w porządku?A jak nie to kup sobie jakąś książkę, zacznij może od słownika języka polskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nameless Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Ale o czym ty w ogole piszesz? Po co chcesz krecic tą kierownicą? Skreca sie robiac minimalny ruch kierownica w dodatku przeciwny do kierunku w ktory chcesz skrecictu jest fajny filmik o skrecaniu w druga strone :icon_eek: http://www.livevideo.com/video/Mordeth13/6...bike-count.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 ktos wie jakim sprzetem ten koles na filmiku jezdzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rYs Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Homman, nie wiem co wykombinowales, ale poczytaj to:http://forum.motocyklistow.pl/Podstawy-kto...edzy-t3849.html-glownie ptk. nr 1 Cie powinien zaciekawic. Mysle ze cos gdzies kiedys uslyszales o przeciwskrecie, ale nie wiesz w czym rzecz. Przeczytaj tekst uwaznie, powinienes zrozumiec.btw; I dobrze, ze zapytal, za nim sobie krzywde zrobil! ;-)powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 ktos wie jakim sprzetem ten koles na filmiku jezdzi? kawa er-6f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 (edytowane) Tak sobie czytam i w glowie mam jedna mysl. Zero tolerancji. Jakie to polskie. Ktos zada pytanie ale nieudolnie bo nawet nie wie o co pytac i zaraz wszyscy po takiej osobie jezdza. Przykre. Przeciez kazdy kiedys zaczynal, prawda?? No chyba ze wiekszosc wyssala wiedze z mlekiem matki ( bez obrazy). Tak naprawde tylko post rys-a jest pomocny. Nie mozna bylo tak odrazu? A podobno prawdziwi motocyklysci to jedna rodzina. Wszyscy sobie pomagaja itd. :/ Edytowane 31 Marca 2007 przez JERY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homman Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Niby czytalem o przeciwskrencie itd. Ale nie o to mi lata.... Bo gdy ja próbuje skręcić kierownicą przy wienkszej prędkości to nie daje rady. Wienc o ile dobrze myśle to przeciwskrent nie ma na celu przekrencenia kierownicy tylko po prostu ciągnięcie za rączke tak jak pchanie nogą podnużka czy nie... Czy jednak da sie skrencić kierownicą przy 70 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 powiedz w jakim celu chcesz skrecic ta kierownice przy 70 ? da sie - minimalnie, jezeli przesadzisz - lezysz ? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Niby czytalem o przeciwskrencie itd. Ale nie o to mi lata.... Bo gdy ja próbuje skręcić kierownicą przy wienkszej prędkości to nie daje rady. Wienc o ile dobrze myśle to przeciwskrent nie ma na celu przekrencenia kierownicy tylko po prostu ciągnięcie za rączke tak jak pchanie nogą podnużka czy nie... Czy jednak da sie skrencić kierownicą przy 70 km/h Ale po ch*j?? :icon_twisted: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Niby czytalem o przeciwskrencie itd. Ale nie o to mi lata.... Bo gdy ja próbuje skręcić kierownicą przy wienkszej prędkości to nie daje rady. Wienc o ile dobrze myśle to przeciwskrent nie ma na celu przekrencenia kierownicy tylko po prostu ciągnięcie za rączke tak jak pchanie nogą podnużka czy nie... Czy jednak da sie skrencić kierownicą przy 70 km/hAhahahaha ortografia mnie rozwaliła :icon_twisted: Wienksza prędkość i przekrencona kierownica to jest to co kocham :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi