rad3k Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Zmieniając klocki w swoim motocyklu poniszczyłem śruby narzędziami z marketu. Zdecydowałem się na kupno jakiegoś porządnego zestawu. Mój budżet to ok 200zł. Jakiej firmy klucze nasadowe polecacie ? Co sądzicie o tych:http://allegro.pl/item169535843_klucze_nas...fi_germany.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoal Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 nie ma co kupowac wszystkich kluczy... tak mi sie wydaje...kup lepiej te ktore potrzebujesz... po co Ci wszystkie... wydasz wiecej za klucz ale bedziesz mial pewna jakosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUSH Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Prawda jest brutalna - jedna dobra nasadka to minimum 70zl (i duzo wiecej) a o cenie solidnej grzechotki nie bede nawet wspominal bo mozna sie zniechecic.Zacznij kupowac od tych, ktore sa Ci potrzebne w tej chwili i sukcesywnie uzbierasz pokazny komplet.Ze swojej strony polecam zabawki firmy Stanley - www.stanleyworks.pl - jest tam wyszukiwarka sklepow i dystrybutorow tej firmy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 4 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 nie ma co kupowac wszystkich kluczy... tak mi sie wydaje...Jakby to powiedział Jasio Śmietana "to bez sęsu". Skąd mogę wiedzieć,że będę potrzebował np tylko 8,10 i 12 oraz imbus 6 :icon_twisted:? Chcę kupić komplet lepszy od shitu z marketów ,ale nie od razu super profesional a la Stanley. Jeszcze żebym ja tych narzędzi używał więcej niż parę razy w roku to bym się pewnie skusił na coś z górnej półki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoal Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 kupujesz te ktore potrzebujesz w swojej VFR-ze... 8,10,12 imbus 6... ja przynajmniej tak zrobilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 ja kupiłem niedawno na allegro stanleye za 300złkomplet był jeszcze bardziej rozbudowany niż ten, nad którym się zastanawiasz (trzy grzechotki (1/4,2/3 i 1/2, nasadki tak samo, do tego imbusy,torxy itd) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posen Diesel Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Ja używam kluczy Proxxon'a - naprawde solidne i dobre narzędzia. Bez problemu znoszą traktowanie młotkiem, nie drą śrub poza tym są dobrze przemyślane - możesz składać je jak klocki lego. A to efekt krotkiego skanu na allegro w cenach <200 pln: http://www.allegro.pl/item172220837_proxxo...chotka_3_8.html http://www.allegro.pl/item172136292_proxxo...m_vanadium.html http://www.allegro.pl/item171235702_proxxo...czy_23_070.html http://www.allegro.pl/item171274038_proxxo...ha_okazja_.html Kurde, masa tego jest - sam zresztą jak poszukasz to znajdziesz odpowiadający Ci zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Ja też używam proxxona już 2 sezon i bardzo sobie chwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Ja również mogę śmiało polecić klucze proxxon. Rozebraliśmy i złożyliśmy już niejedno moto takim zestawem, poza tym tych kluczy używają mechanicy samochodowi, więc to kolejny dowód na dosyć dobrą jakość za niewielką cenę. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 (edytowane) Rad3k, te ktore podales w linku wygladaja na solidne ale czy takie sa to niewiadomo.Lepiej doloz 50 zeta i kup podobny zestaw honitona.Na pewno nie bedziesz zawiedziony a klucze beda ci sluzyc wiele lat.A tymi tanimi narzedziami z supermarketu to mozna co najwyzej meble z ikei skladac. Edytowane 5 Marca 2007 przez slayer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 A ja daję w d... kluczom nasadowym pod marką "Lopden Line" Sam jestem zaskoczony ich poręcznością i jakością za bardzo przyzwoitą cene. No i co ważne - nieopatrznie ukruszyła się koncówka "śrubokrętowa" (jeden kolega młotkiem pobijał :D ). Napisałem, że popsułem i chciałbym dokupić - w sumie moja wina. Przysłali za darmo, na własny koszt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 78 Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 witamkolega ma takie klucze z Twojego linka w warsztacie samochodowym i są okja z nich korzystałem i wyglądają na dosyć solidne skoro jemu wytrzymują w warsztacie to tobie też wystarcząpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 A tymi tanimi narzedziami z supermarketu to mozna co najwyzej meble z ikei skladacI to też niekoniecznie :lalag: Dzieki za rady, zdecyduje sie na stanleya albo proxxona. PzdrRadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_akros Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Najlepsza firma produkująca klucze to STANLEY ale za 200zl to zestawu raczej nie kupisz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Najlepsza firma produkująca klucze to STANLEY To akurat nie jest prawda. Stanley to wyższa półka amatorska. Tej klasy klucze można kupić z innych firm. Wyżej cenione są klucze Beta. Na poziomie Stanleya Honiton, Proxon. Najlepsze klucze to chyba aktualnie Wurth, ale ta cena....... Poelcqam również klucze Kuźnia. Są dobre, choć nie tanie. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi