Sylwia* Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 mam prośbę do tych co byli lub będą: róbcie i podzielcie się zdjęciami! Jakieś szczególne zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 (edytowane) A ja uważam, że w porównaniu do Motor Bike Show Poland 2007 to MOTOCYKL EXPO 2007 było fajnie zorganizowane, dużo przestrzeni, fajne sprzęty (REPSOL - marzenie... :biggrin: ). Wiadomo, że jeśli porównamy te targi do imprez w innych krajach (nie tylko na zachodzie) to wieje nudą i miernotą ale tak jak wspomniałem, w porównaniu do Torwaru było nieźle... Edytowane 24 Marca 2007 przez patryk.cbr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 (edytowane) A ja uważam, że w porównaniu do Motor Bike Show Poland 2007 to MOTOCYKL EXPO 2007 było fajnie zorganizowaneTeż mam takie odczucia. Uważam, że organizatorzy Motocykl Expo stanęli na wysokości zadania. Spisali się może nie na 6, ale na 5 na pewno (dla malkontentów: na 4+ :crossy: ). Dużo więcej pojazdów i - co najważniejsze - akcesoriów niż na Torwarze. :icon_mrgreen: Wreszcie można było poprzebierać w ciuchach, kaskach, butach itp. niczym w ulęgałkach.Hostessy... hm... niczego sobie. :P A że za wjazd i parking trzeba było zapłacić trochę więcej? Cóż, powoli równamy z cenami do poziomu zachodnioeuropejskiego. Niewykluczone, że jutro ponownie wybiorę się na Expo - pomacać, poprzymierzać i może wreszcie coś kupić. Edytowane 24 Marca 2007 przez Olsen Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 (edytowane) mam prośbę do tych co byli lub będą: róbcie i podzielcie się zdjęciami! Noł problem ;P Ale z powodu ich ogromnej ilości potrwa to parę dni :notworthy: Byłem zobaczyłem i zdjęć narobiłem. [... ] Chętnie sie podzielę fotkami tylko jak?? mam ponad 1GB fotek. No ja mam podobną ilość ;) A ogólnie wrażenia pozytywne :icon_mrgreen: Myślę że warto było zrobić te 700 km. Mimo że jechałam w ciemno, zupełnie nie znając Warszawy i zanim trafiłam na Prądzyńskiego zdąrzyłam się z dwa razy zgubić. Ale opłacało się zwłaszcza dla Hondy Repsola, na której nawet udało mi się usiąść i zrobić sobie fotę. (dzięki dla motonity który ją zrobił, a nawet nie wiem jak ma na imie) :crossy:Pierwszy raz byłam zarówno w Warszawie jak i na MotoExpo i wiem,że nie ostatni :P Pozdrawiam:) Edytowane 24 Marca 2007 przez Marta69 Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maverik Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 > Można było zobaczyć fajne customowe motocykle (mój typ nr 4) czego dobry lakier nie robi z motocykla :icon_mrgreen: pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revolution Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Noł problem ;P Ale z powodu ich ogromnej ilości potrwa to parę dni :bigrazz: No ja mam podobną ilość :bigrazz: A ogólnie wrażenia pozytywne :banghead: Myślę że warto było zrobić te 700 km. Mimo że jechałam w ciemno, zupełnie nie znając Warszawy i zanim trafiłam na Prądzyńskiego zdąrzyłam się z dwa razy zgubić. Ale opłacało się zwłaszcza dla Hondy Repsola, na której nawet udało mi się usiąść i zrobić sobie fotę. (dzięki dla motonity który ją zrobił, a nawet nie wiem jak ma na imie) :banghead:Pierwszy raz byłam zarówno w Warszawie jak i na MotoExpo i wiem,że nie ostatni :( Pozdrawiam:) Nie ma za co. Mam nadzieję,że foty wyszły ładne.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 > Można było zobaczyć fajne customowe motocykle (mój typ nr 4)czego dobry lakier nie robi z motocykla :bigrazz: pozdr. Lakier jak lakier, pod niektórymi plama oleju była. Oponki wypastowane chyba nigdy asfaltu nie widziały :banghead: To co stało jako te szołbajki to w większosci straszna kupa :( . Najgorsza była ta trajka po prostu koszmar. No i jakies wydumane konstrukcje z przykreconym silnikiem Harleya. większość sprawiała wrażenie zrobionych z jednego szablonu.Bardzo ładny custom stał na stoisku Harley Riders taki biały, prosty w formie moim zdaniem zajebisty :bigrazz: . A hostessy rzeczywiście coś by tam wybrał :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paffcio Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 > Można było zobaczyć fajne customowe motocykle (mój typ nr 4)czego dobry lakier nie robi z motocykla ;) pozdr. Maverik to chyba nie tylko lakier był dobry cały motocykl robił piorunujące wrażenie, dla mnie bomba. A ten twój fzx to ten z tylną lampą diodową w kształcie napisu fzx? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek00 Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Jakieś szczególne zamówienie?nie byłem i nie będę więc każda fotka będzie dla mnie interesująca (i dla innych którzy nie byli pewnie też) a co do ilości to można przecież na raty wrzucać na jakiś serwer typu rapidshare.de czy badongo.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 czy moze ktos zapodac foto PGR'owego złoma :wink: Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 (edytowane) Hołek 1 Hołek 2Hołek 3 Mod 1Mod 2Mod 3 Custom bike nr 4 Co to za czujniki na wahaczu rajdowego Suzuki ? KONKURS - Co to za parka na zdjęciu ? P.S. Tak się kręcili, że od przodu nie dało rady cyknąć. Edytowane 24 Marca 2007 przez Tommi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niecne Zielone Oczy Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 KONKURS - Co to za parka na zdjęciu ? P.S. Tak się kręcili, że od przodu nie dało rady cyknąć. A co można wygrać ;) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek szabla Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 zdjęcie zdjęcie 2zdjęcie 3zdjęcie 4zdjęcie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maverik Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Maverik to chyba nie tylko lakier był dobry cały motocykl robił piorunujące wrażenie, dla mnie bomba. A ten twój fzx to ten z tylną lampą diodową w kształcie napisu fzx? pozdrawiam dla mnie najlepiej wykonany (idelanie wygladzone wszystkie spawy, laczenia, najlepsze malowanie) jest 4y i 11ka, i to jeden z nich powinien wygrac, a lampa tak, w moim, pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 (edytowane) Co to za czujniki na wahaczu rajdowego Suzuki ? mnie to wygląda na czujniki temperatury Edytowane 25 Marca 2007 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi