bread Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 jeszcze bardzo dobre jest obszycie siedzenia pluszopodobnym materialem -> jakies +5KM, ubranie ortalionowego dresu okolo 2KM, oraz zapuszczenie wasow +2KM, jednak jezeli to wszystko na raz zrobisz to jest bonusowo 4KM i spalanie o 30% sie zmniejszaPanowie!a zapomnieliscie o naklejce diabła z kolektorami? wszak to 15 KM więcej!do tego jeszcze Sony Bass, lub Nike i kolejne 6 KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miaziu Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Panowie!a zapomnieliscie o naklejce diabła z kolektorami? wszak to 15 KM więcej!do tego jeszcze Sony Bass, lub Nike i kolejne 6 KM ale to tylko w autach a szczególnie w BMW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek77 Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 ubawiłem sie :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 w aucie możemy jeszcze zastosować mega super extra zajebisty system wieś audio. Podczas sluchania muzy na maxa są tak wyj**ane nasy że fura się odrywa od ziemi więc zmiejszamy opór który powodują kręcące się koła, jak na moje oko nie ma ch*j żeby 3KM to nie dodało :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 w aucie możemy jeszcze zastosować mega super extra zajebisty system wieś audio. Podczas sluchania muzy na maxa są tak wyj**ane nasy że fura się odrywa od ziemi więc zmiejszamy opór który powodują kręcące się koła, jak na moje oko nie ma ch*j żeby 3KM to nie dodało :icon_twisted:Dobre :clap: Ja jednak wezmę jakąś tabletkę bo od czytania niektórych postów łeb mnie napierdala :clap: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Dobre :icon_evil: Ja jednak wezmę jakąś tabletkę bo od czytania niektórych postów łeb mnie napierdala :icon_mrgreen: siemka ! Mam nadzieje, ze jak wezmiesz to przestanie, ja sie dobrze ubawilem o malo monitiora nie oplulem... a swoja droga to jak bardzo naiwnym trzeba byc .... :icon_mrgreen: <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 dobra...ale czytałem komentarze tego gostka i widze ze wszyscy są zadowoleni, bo im mniej pali itd, Albo to tak jest jak z moim dziadkiem, bral kiedys tabletki po ktorych przestawała go noga boleć, a sie okazało że to było do biegunki, moze te piguły bardziej działąją na ludzka świadomośc a nie na silnik.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 moze te piguły bardziej działąją na ludzka świadomośc a nie na silnik.... zawsze tak jest. zauwaz, ze jak ktos cos zrobi pierwszy raz przy moto, to nawet jesli osiagi spadna, to i tak powie ze lepiej mu idzie. tak samo bylo u mnie za czasow rometa. jako, ze zawsze lubilem kombinowac na wlasna reke, sam zbudowalem magnetyzer paliwa z magnesow od silniczka z samochodu na pilota. efekt jak w morde strzelil, moc z 3,5 na 2 konie, spalanie z 4 na 5 litrow:D:D:D takze warto sie bawic w takie rzeczy. pzdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Do naiwynch ludzi nie należe i raczej nie wierzę w magnetyzery, jonizatory, magiczne kamienie i inne bajery mające za zadanie wzbogacać paliwo i zmniejszająceg jego zużycie. Ale ostatnio rozmawiałem ze znajomym, który dużo jeździ autem (około 1 - 1,5 tys km na tydzień) i oznajmił mi że z ciekawości kupił takie tabletki w celu sprawdzenia czy to coś daje czy może to tylko ściema.Po przejechaniu około 2 tys km, stwierdził sprawdzajac faktury z poprzedniego miesiąca ze autentycznie poszło mu mniej kasy na benzynkę, pozatym oznajmił że auto płynniej chodzi i jakoś tak lepiej przyśpiesza.Czy ktos z was może to już sprawdził, czy to na serio coś daje i czy nie wpływan negatywnie na silnik i jego stan techniczny ?????????Magiczne tabletki do paliwaJa słyszałem o takich tabletkach,wiagra się nazywają czy jakoś tak.Jak się dużo jeżdzi i spotka przy trasie panienkę to prawa noga jest lżejsza.Wtedy auto trochę mniej pali :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firmino Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Mnie się wydaje że to oszustwo, jeśli sprzedaje sie leki ludziom, które nie leczą np. chrząstki rekina, to tym bardziej można placebo do pojazdów. Nikt nie będzie badał byle nie szkodziło. Sprzedaż bezpośrednia, utajony skład, cudowny składnik - teflon (na teflonie była oparta wiekszość przekrętów w USA), brak telefonu firmy, niska szkodliwosć społeczna czynu - 2 zł - to objawy typowego oszustwa. Ja bym to ścigał prokuraturą, no ale cóż, zdani jestesmy tylko na własny mózg. http://baryswiata.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 to jest racjonalizacja - czlowiek sobie musi wytlumaczyc zeby lepiej sie czula zwlaszcza ma taka potrzebe kiedy kosztowalo go cos troche pracy czy pieniedzy wtedy zaczyna zauwazac rozne ciekawe niedostrzegalne rzeczyzauwaz ze gdyby dawali te tabletki gratis na przyklad na stacji benzynowej to by ludzie pisali ze sa do dupy ale kiedy juz trzeba zaplacic to ci co zaplaca powiedza ze mimowszystko sa fajnecos jak z jin lunem made in china :) zapraszam do tego tematu w dziale chopper cruisier i po jego lekturze nie bedziecie miec zadnych watpliwosci :crossy: :lapad: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 24 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 okeyskombinuje jakis specyfik i zacznę to na allegro rozprowadzac po 3 zeta, jakies dropsy miętowe albo cos takiego, ewentulanie cos na zaparcia :) dam sobie noge uciąć zę by sie znaleźli ludzie którzy by to kupywali....P.S> Dla forumowiczów 20 % zniżki... :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Te tabletki są dobre na sraczkę :P Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
automaniak Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 W moim oplu astra kombi dobrze działają te tabletki z poczatku tez bylem sceptyczny ja mam diesla, mniej pali w miescie ok 1 litr a kolega wrzuca do swojego benzyniaka, na rynku jest sporo tego typu specyfikow ja uzywam z petrol energy czy jakos tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 (edytowane) W moim oplu astra kombi dobrze działają te tabletki z poczatku tez bylem sceptyczny ja mam diesla, mniej pali w miescie ok 1 litr a kolega wrzuca do swojego benzyniaka, na rynku jest sporo tego typu specyfikow ja uzywam z petrol energy czy jakos takO, archeolog. Edytowane 21 Stycznia 2014 przez grizzli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi