wueska Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 4t znasza bardzo dobrze dłuzsze postoje co innego 2t gdzie parcieja uszczelniacze nawet po roku. para niby jak tam ma sie dostać:/ Skoro motocykl był kiedykolwiek jeżdzony to cylidry sa tłuste nietak szybko zaczna rdzewieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIAS1989 Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 mój motor (yamaha tdr 125) stał przez 3 lata, wymieniłem w nim pierścienie, wyczyściłem gaźnik, kupiłem nowy akumulator i przednią żarówke i prześmigałem cały sezon :bigrazz: podczas sezonu przetarła się tylko linka sprzęgła :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 jestem w podobnej sytuacji miesiąc temu kupilem bandytę 1200 jeszcze przy nie dłubię, ale oprócz oczywisthych wymian i regulacji jest o.kwcześniej stał 2 sezony, naprawdę mało do zrobienia a zużycie bardzo sprzętu jednak niewielkie :flesje: Najlepsz była oliwka w kolorze przepracowanego diesla :biggrin: teraz jest o.k silniczek zaczyna mruczeć po mojemy a reszta pracy to czysta przyjemność POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Gumbej, moglbys napisac cos wiecej na temat tego co trzeba bylo wymienic? Motor stal w garazu czy na dworze? Dzieki Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrigol Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Nie mozna określić tak przez ekran monitora czy taki zakup sie opłaca. Motocykl powinien obejrzec ktos kto ma pojecie na ten temat. Ja osobiscie kupilem moto ktore stalo przez ponad 2 lata w nieogrzewanym garazu przez zime a na wiosne i w lato stal pod chmurka. Po drobnych wymianach typu uszczelniacze, itp. oraz po serwisie we wlasnym zakresie na moto zrobilem 26tys przez dwa sezony i spisywal sie swietnie.Byla to CBRka 600F2pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) witammam możliwość kupna yamahe virago 250cc za 200euro ( 850zł) który stał 11 lat z czego ostatni rok na dworze i śruby przyrdzewiały.. motor ma org. 11 tys km, co o tym sądzicie? jakie mogę miec problemy z silnikiem ? w baku nie ma rdzy Edytowane 19 Września 2015 przez Digidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Kupuj, pełny serwis i wszystko bedzie ok :) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Możesz mieć problemy z odkręceniem tych śrub :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 zastawiam się czy warto tą małą virago kupić... oryginalne11 tys km kusi, bo widze ze na allegro sprowadzone chodzą po 4 tys.. ale kobieta która sprzedaje nie chce taniej niż 200euro oddać. te śruby mają nalot rdzy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Jeśli to z krainy wiecznych deszczy -to będziesz miał problemy ze śrubami. Wiem bo nie dawno pomagałem koledze przy remoncie moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzi Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 ja bym odkrecil swiece , nalal nafty na dwa dni , zeby pierscionki sie poluzowaly ,akumulator podlaczyl bezposrednio do rozrusznika zeby pookrecal walem minute lub dwie , odpalil ,jesli wszystko ok ,wymiana oleju i po kilkunastu godz jazdy znow wy,irnil olej , tak moim zdaniem najszybciej i najtaniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 bierz w ciemnonajwiększy problem może być z przednim zaciskiem Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) witam, motor dziś kupiony, dostałem dodatkowo zapięcie Abus, org. japońskie świece + filtr, instrukcje, itp - ale jak wyszykuje moto mam do kobiety pojechać i pokazać :) manetka, linki, ssanie, wszystko działa, jutro zabiorę się powoli za serwis, przebieg 11 tys km :) wstępnie moto wygląda tak : http://zapodaj.net/ad6195c8af641.jpg.html http://zapodaj.net/ef2e7fe7a9ee2.jpg.html Edytowane 21 Września 2015 przez Digidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 farciarz :cool: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quanti86 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Gratulacje. Cena nieziemska :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi