Greedo Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Ta katana mi się wręcz zajebiście podoba. Śliczny motocykl. Kiedyś taki kupię :bigrazz: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namiot Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Szczerze mówiąc sam dłuuugo takiej szukałem, i jak już w końcu znalazłem to pomimo jej stanu ... tzn oryginalny aczkolwiek strasznie zaniedbany :/ postanowiłem kupić, i teraz zima przede mną, czas remontu i przywracania dawnej światłości. Zwłaszcza, że będzie się świetnie komponować z Kataną 1100 mojego Ojca :bigrazz: a swoją drogą naprawdę godzien podziwu GS 400 do którego wysłałeś linka... to Twój?? bo naprawdę aż zapiera dech. Stara Japonia ma duszę, nikt mi nie powie, że nie ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Stare japonie to sa prawdziwe motocykle, takie jak Bóg przykazał, dwa koła piec, i minimum elektroniki albo wcale, wiec nie ma sie co psuc, a rozwiazania czasem takie smiałe ze do dzis sa nowoczesne, i solidne wykonianie, w koncu produkowane w latach gdzie jakosc była wazniejza niz ilość:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Szczerze mówiąc sam dłuuugo takiej szukałem, i jak już w końcu znalazłem to pomimo jej stanu ... tzn oryginalny aczkolwiek strasznie zaniedbany :/ postanowiłem kupić, i teraz zima przede mną, czas remontu i przywracania dawnej światłości. Zwłaszcza, że będzie się świetnie komponować z Kataną 1100 mojego Ojca :notworthy: a swoją drogą naprawdę godzien podziwu GS 400 do którego wysłałeś linka... to Twój?? bo naprawdę aż zapiera dech. Stara Japonia ma duszę, nikt mi nie powie, że nie ;P Tak, mój. Trochę zajęło mi doprowadzenie go do stanu używalności bo był mocno zaniedbany. Poka fotki Katany :notworthy: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Greedo- Katana Namiota (750) stoi teraz w wersji naked a wręcz jeszcze bardziej niż naked (może sam właściciel się wypowie) :notworthy:Natomiast 1100 Jego Taty jest w linkach już przeze mnie wyżej pokazywanych :notworthy: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namiot Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 :notworthy: Ano Boa ma racje ja swoją póki co mam rozebraną do stadium gołej ramy, heh regeneracja wszystkiego co możliwe ;P ale obiecuje że do wiosny się uporam i fotki cykniemy nalezyte. Póki co Boa dał foty 1100 która zapadła w naturalny dla motorków zimowy sen :D A z opinią Granata zgadzam się w 100% był czas gdzie jakość miała 1rzędne miejsce !!! Żal, że tamte czasy minęły :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 (edytowane) nie wytrzymie, muszę sie pochwalić. Za tydzień, dwa, może miesiąc przygarniam tego sprzęta http://img100.imageshack.us/my.php?image=2220207gw7.jpghttp://img76.imageshack.us/my.php?image=2220208er0.jpg XV 1000 Midnight Special :notworthy: piękna bestia :notworthy: Edytowane 29 Października 2008 przez Saltus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namiot Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 nie wytrzymie, muszę sie pochwalić. Za tydzień, dwa, może miesiąc przygarniam tego sprzęta http://img100.imageshack.us/my.php?image=2220207gw7.jpghttp://img76.imageshack.us/my.php?image=2220208er0.jpg XV 1000 Midnight Special :notworthy: fiu fiu zatem życzę powodzenia bo wiem jakie się ma motyle w brzuchu oczekując wymarzonego precla ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 nie wytrzymie, muszę sie pochwalić. Za tydzień, dwa, może miesiąc przygarniam tego sprzęta http://img100.imageshack.us/my.php?image=2220207gw7.jpghttp://img76.imageshack.us/my.php?image=2220208er0.jpg XV 1000 Midnight Special :banghead: piękna bestia :biggrin: No no, panie Saltus, stanął mi na widok tego motocykla :banghead: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Greedo zmiana malowania dopełniła dzieła :banghead: Oprócz zmiany zapłonu jeszcze coś w planach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Tak, trochę pierdułek typu uszczelniacze w silniku i pokrywy zaworów... Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 .......no to i ja zapodam zdjęcie mojego sprzęta;Troszkę młodszy (85rok) ale dziś już raczej rzadko spotykany (w oryginalnym malowaniu);RC13 - http://paolo350.fotosik.pl/albumy/485200.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namiot Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Paolo Zgadzam się takie sprzęty coraz rzadziej widać na horyzoncie zwłaszcza w tak świetnym stanie. Pełen szacun! hehe swoją drogą cieszę się że to nie tylko ja jestem zwolennikiem starej dobrej Japonii. POZDRO :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Mam pytanie, czy moja Honda Shadow VT700 '87, to też "stara dobra japonia"? :) :P Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Tysz jeszcze ale to końcówka dobrej produkcji Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi