namiot Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 :notworthy: dzięki za odpowiedź. Ja właśnie jestem na dobrej drodze ( zbieram fundusze) żeby zakupić zestawy naprawcze do pompy hamulcowej jak i zacisków, bo faktycznie nie chciałbym ingerować w założenia fabryki zwłaszcza dlatego, że co raz rzadziej o oryginalną Katanę. Co do Kawasaki to już całe szczęście się Jej pozbyłem i ten problem mam już za sobą, ale szczerze mówiąc też odwodziła mnie od zakupu Wiseco, jego kompresja. Poczciwa Zetka pomimo sporego wieku trzymała nienagannie po 11-12 na każdym garnku :clap: Oki dzięki raz jeszcze za odp. I nie wnerwiając już Ucia ;P zakańczam temat przeróbek :rolleyes: Pozdraiwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Nie musisz denerwować bo wystarczy założyć nowy temat a chętnie będziemy się w nim wypowiadać.W sumie chodzi o to aby nie tworzyć tasiemca o mydle i powidle. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 No i temat umarł a ja tylko żartowałem :clap: Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Panie piotrze mały problem ostatnio mój kolega sprowadził CB 750Four z 75roku, mam problem z gaxnikami te mechaniczne bestje wariuja strasznie i za cholere niewiem co z tym zrobić. Pozatym Przednie zawieszenie nadaje sie juz tylko na złom na rurach nie zostało nawet wspomnienie o warstwie chromu:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Chromy mozesz odnowic to nie problem, znaczy jest , w checi:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Panie piotrze mały problem ostatnio mój kolega sprowadził CB 750Four z 75roku, mam problem z gaxnikami te mechaniczne bestje wariuja strasznie i za cholere niewiem co z tym zrobić. Pozatym Przednie zawieszenie nadaje sie juz tylko na złom na rurach nie zostało nawet wspomnienie o warstwie chromu:P Poszukaj nowych rur w firmie OLEK-Motocykle. Z gaźnikami może być problem bo w tej baterii gaźników nie ma wzorcowego i jeżeli ktoś kręcił śrubami wewnątrz to wypada je całe od nowa prze regulować w/g manuala a potem dopiero synchronizować. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 wueska, jak szpik inglisz, to dla Hond SOHC jedyne miejsce w sieci to www. sohc4.net/forums Ok 3000 aktywnych (!) użytkowników takich Hond. NIE MA pytania na które nie znaleźliby wyczerpującej, fachowej odpowiedzi. Poważnie. Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 po co sie meczyć z angielskim skoro w polsce też mamy niezłych mechaników :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namiot Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 aczkolwiek jest ich coraz mniej ;( bo większość zamiast się przyuczać i czerpać coraz więcej wiedzy, myśli że rozumy pozjadali już na początku i partaczy dobry fach :( ale to tylko taka mroczna strona / bardziej w roli przestrogi by upewniać się że się dobrze trafiło :) Na necie często ludzie bajki piszą, lepiej bazować i polegać na kimś z kim zamieniło się w rzeczywistości choć parę zdań :D Takie moje zdanie ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Też dlatego bardzo na Tobie polegam :) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namiot Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 nie żartuj sobie ze mnie ... zawstydzasz mnie ;P heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Nie licz na mnie licz swoje pieniadze mówi stare przysłowie pszczół:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Hondzinka gotowa ;) Gaxniki ustawiłem według serwisówki;) Chodzi pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 A to jak przystało na mnie trochę off-top zapodam. Czyli pochwalę się klasykiem hondy którego miałem, niestety tylko 2 tygodnie bo musiałem nabyć coś zdolnego do pracy na kurierce a ten sprzęt palił 12/100km i nie zawsze chciał chodzić. :biggrin: Z żalem serca oddałem ją za bezcen,oryginalna za wyjątkiem wydechu. Na chodzi (jako tako) i jeżdżąca. Honda CB500T 1977. Fotka niewyraźna bo z telefonu, jeszcze widać na niej kufer z kurierki: http://www.wbv.pl/view-876_cb500_o1.jpg A tu też ona tylko jeszcz u poprzedniego właścicela: http://www.wbv.pl/view-642_cb_500_02.jpg Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Za taki motocykl nawet w złym stanie dałby Ci buzi a Ty oddałeś za bezcen. Ominęły Cię pieszczoty i podpadłeś mi no chyba że szybko znajdziesz taki egzemplarz :biggrin: Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi