qdlaty2004 Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 POWITAĆ szanowne grono, od środy jestem posiadaczem VN 800 :icon_razz: ps. tak tylko sie chwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 I jak znalazles link?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Qdlaty2004-Witam w rodzinie,słuszna decyzja zmiana z virażki na VN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 POWITAĆ szanowne grono, od środy jestem posiadaczem VN 800 :buttrock: ps. tak tylko sie chwale WITAM I GRATULUJĘ SŁUSZNEJ DECYZJI :bigrazz: Widzę że coraz nas więcej i bardzo mnie to cieszy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 2 Listopada 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Bardzo prosimy :smile:Dział dla Was jest w przygotowaniu, pewnie po weekendzie będzie gotowy :)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki38 Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 (edytowane) Podzienkowania dla Dominika :icon_evil: Edytowane 2 Listopada 2007 przez czaki38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 No szanowni Panstwo - juz mamy grupe VROC i ikonki pod avatarmi :wink: dzieki DominikNo właśnie-'już mamy' ,ale nie wszyscy. :( Chyba coś przegapiłem,bo jeśli trzeba zgłosić swój akces ,no to właśnie wyrażam chęć przystąpienia do grupy VROC :crossy: :icon_evil: Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na trasie ;) :) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Hej Pako - przespales ;) ale to nie problem - poczekam jeszcze kilka dni na innych maruderow :icon_evil: i uzupelnimy liste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki38 Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 A tak wogule to ilu nas dotejpory jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Przy pierwszym wpisie bylo 17 - ale mysle, ze i inni beda sie przylaczac do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 W sumie i ja przylaczam sie "do zabawy" :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Hej Dex - ale wiesz ze mozesz byc tylko w jednym :) wyjdziesz wtedy z CYC'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swider70 Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 A to ja tez chce!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Hej Pako - przespales :flesje: ale to nie problem - poczekam jeszcze kilka dni na innych maruderow :buttrock: i uzupelnimy liste.Dobra,nie będę płakał :buttrock: No to idę się napić piwa-tego co 3 miesiące temu nawarzyłem :) :buttrock: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy nomad Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Przy pierwszym wpisie bylo 17 - ale mysle, ze i inni beda sie przylaczac do nas.już pisałem, ale powtórzę raz jeszcze ja tez. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi