Cycu Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Witam! Co sądzicie o tym filmiku, a raczej Simsonie :) http://www.youtube.com/watch?v=_FJZwuj_S8w Czekam na wszelkie opinie. Bo jak dla mnie to lekka ściema, ale zobaczymy jak Wy to ocenicie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Nie 120 km/h tylko 100 km/h :notworthy:Według mnie licznikowe do osiągniecia, prawdziwe raczej nie :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 (edytowane) Hahaha, czemu prędkość rośnie a obroty stoją w miejscu ?? wg mnie jedna wielka ściema, 50 cc by tak szybko nie przyspieszało! edytka: 1. obroty przy tych samych prędkościach w kilku miejscach są różne, poza tym obrotomierz do 12 tys a przy 100 km/h chyba miał niecałe 6... Edytowane 26 Stycznia 2007 przez Sloniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emiel3 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 jak dla mnie ściema hahaha :notworthy::P:P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 jak dla mnie ściema hahaha :P:P:P:P:P no bajka nie zła też uważam iż to jest troche a nawet bardziej nierealne co do tej predkości chyba ze moto stoi na stopkach i nie jedzie tylko koło jest ,,w powietrzu'' bez obciązeń to wtedy na oporze na liczniku niby pokozuje 100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert-Moto Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Hehe, to chyba przeróbka komputerowa, zobaczcie jak ma ciężko koło 70, a potem 100 przez chwilę osiąga :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 linka do wiertarki i nawet 160 poleci hehjoke:PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 jw - SCIEMA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 pewnie ma ślimak od czegoś innego stąd ten błąd, ale gdy oglądałem to miałem wrażenie jakby na przyczepie jechał Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 przyznac trzeba ze odejscie jak na simsonka to mial calkiem calkiem...zastanawia mnie jednak fakt, ze moja ns1 przy 6 tys. na czwartym biegu nie leci za chiny setki, a taki simsonek daje rade? :P a co dopiero jak zarzucil piatke...albo licznik rozkalibrowany, albo slimak jaki inny... niewiadomo... poza tym przyspieszal az za bardzo jak na 50ccm. no chyba ze to nie 50tka... pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Nie wiem czy na filmiku to prawda czy nie, ale ogólnie moim zdaniem da sie osiagnąc 100 km/h Simsonem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 (edytowane) No da sie ale ten simson ma pierdolniecie na tym filmie prawie jak moja byla Af-1 125;] :DTo jest wałek. Chyba ze ma Jakis cylek 6 kanalowy Trz (tak sie ta firma chyba zwie) 5 skrzynie to juz slychac.wydech i wal.Zeby tak isc musial by osiagnac przynajmniej 12KM. Edytowane 27 Stycznia 2007 przez DiboS60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 albo moze miał silnik od czegoś innego i moze dlatego szedł ale widze przyspieszenie ma niezłe pewno 125 scigacze na przyspieszenie to przy nim siadają hehe :buttrock: :( widze ze nudzi sie ludziom w wrzuciają na neta nirealne filmiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Nie no Scigacze 125cmm niesiadają.Ale duzo temu simsonowi niebrakuje:DJAk Apką mialem 6 sek do 100 to on moze ma zzz 8-9:DTo silnik simsona slychac jak odpala go.tak odpala tylko simson ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Filmik wydaje się nie przerobiony. Po analizie ruchu prędkościomierza i obrotomierza wszystko się zgadza. Silnik na 100% od simka Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi