Skocz do zawartości

Mega tuning

bestia
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

A mi sie to podoba. te lusterka od golfa niekoniecznie pasuja, ale ogolny wyglad sprzeta jest jak najbardziej pozytywny. w kazdym razie wg mnie dzieciak pasjonujacy sie chopperami nie mial by sie czego powstydzic jezdzac takim komarkiem i szacunek dla wykonawcy.pozdro

Własciciel napewno włozyl w niego mase czasu,pracy i pieniedzy ale nie bardzo mi sie podoba :icon_razz:

Koles chcial aby wygladal jak harley no ale nie wyglada i osiagów tez pewnie nie ma :buttrock: Jak mozna wsadzic do motoroweru lusterka od golfa to nie rozumiem,po co takie duze?No i te podnozki wysuniete...komar raczej jest po miescie a nie na autostrade,co chwila sie zatrzymuje i nie wiem czy to takie wygodne i praktyczne ;) Jak bym chcial kupic jakis motorower to napewno nie kupil bym tego.Za 1800 zł mozna miec naprawde cos lepszego a nie komara przerobionego przez jakiegos machanika-amatora,jaka mam pewnosc ze kólko nie odpadnie :(

No ale bravo za to co w niego wlozyl :clap:

PS Czemu jest w "nie tylko 2 koła" skoro to wlasnie sa dwa koła,lepiej by pasowal w skutery/motorowery :wink:

Pozdrawiam :smile:

Czolem!

Widac duzo wlozonej pracy i wysilku. Koles wyraznie dbal o detale. Felgi ladnie zrobione :icon_razz:.

Ale niestety pare rozwiazan na moj gust w ogole nie podchodzi.

Wywalic "spacerowki", te wsiowe lusterka i prosta kierownice - i juz bylby naprawde elegancki sprzecik.

Cena - smiech na sali.

Pozdro

Naprawdę szacunek dla gości którym chcę się wkładać tyle pracy i pieniędzy w sprzęt o tak małej wartości. Więcej takich ludzi!!!

Popieram. Jak zauwazyles wartosc ma.... dla wlasciciela ogromna. :)

Edytowane przez Gerhard

81620200.jpg

Spotykam na trasie pędzących niebezpiecznie wariatów...

... aż ciężko ich wyprzedzić!!!