bestia Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Witam. Niewiem czy juz było ale uwazam ze opis to ma gościu cudny http://moto.allegro.pl/item159535793_komar...na_chopper.html :cool:jak to na allegro "artystów nie brakuje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psh Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 A mi sie to podoba. te lusterka od golfa niekoniecznie pasuja, ale ogolny wyglad sprzeta jest jak najbardziej pozytywny. w kazdym razie wg mnie dzieciak pasjonujacy sie chopperami nie mial by sie czego powstydzic jezdzac takim komarkiem i szacunek dla wykonawcy.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Własciciel napewno włozyl w niego mase czasu,pracy i pieniedzy ale nie bardzo mi sie podoba :icon_razz: Koles chcial aby wygladal jak harley no ale nie wyglada i osiagów tez pewnie nie ma :buttrock: Jak mozna wsadzic do motoroweru lusterka od golfa to nie rozumiem,po co takie duze?No i te podnozki wysuniete...komar raczej jest po miescie a nie na autostrade,co chwila sie zatrzymuje i nie wiem czy to takie wygodne i praktyczne ;) Jak bym chcial kupic jakis motorower to napewno nie kupil bym tego.Za 1800 zł mozna miec naprawde cos lepszego a nie komara przerobionego przez jakiegos machanika-amatora,jaka mam pewnosc ze kólko nie odpadnie :( No ale bravo za to co w niego wlozyl :clap: PS Czemu jest w "nie tylko 2 koła" skoro to wlasnie sa dwa koła,lepiej by pasowal w skutery/motorowery :wink: Pozdrawiam :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker6 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 NIe jest tak zle wolał bym to niz te małe czoperki ze sklepu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Błażej Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Porównując do innych wydumek, czy samopałów, to akurat ten jest estetycznie wykonany. Gdyby nie te wąsy na podnóżki, to bardzo kojarzyłby mi się z żużlówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Czolem! Widac duzo wlozonej pracy i wysilku. Koles wyraznie dbal o detale. Felgi ladnie zrobione :icon_razz:.Ale niestety pare rozwiazan na moj gust w ogole nie podchodzi. Wywalic "spacerowki", te wsiowe lusterka i prosta kierownice - i juz bylby naprawde elegancki sprzecik.Cena - smiech na sali. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 (edytowane) Naprawdę szacunek dla gości którym chcę się wkładać tyle pracy i pieniędzy w sprzęt o tak małej wartości. Więcej takich ludzi!!! Edytowane 28 Stycznia 2007 przez Wiertara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Moim zdaniem całkiem ciekawy, zadbał własciciel o szczegóły. Zgadzam się z przedmówcami, do wywalenia lusterka, spacerówki i kiera na jakąs bardziej klasyczną :icon_rolleyes: Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 swap, smoked i 2 biegi wsteczne <lol> niektorym sie nudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerhard Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 (edytowane) Naprawdę szacunek dla gości którym chcę się wkładać tyle pracy i pieniędzy w sprzęt o tak małej wartości. Więcej takich ludzi!!! Popieram. Jak zauwazyles wartosc ma.... dla wlasciciela ogromna. :) Edytowane 30 Stycznia 2007 przez Gerhard Cytuj Spotykam na trasie pędzących niebezpiecznie wariatów...... aż ciężko ich wyprzedzić!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 fajnie... rażą mnie lusterka i jakoś ten stożek nie ładnie wpasowany :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1sport Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Fajny ten sprzęcik, prawdziwa klasyka. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 taaa pierwsza klasai spacerowki nawet ma :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Fajny;Mnie się ogólnie podoba - i cenię sobie ludzi, którzy potrafią zrobić "coś z niczego" - bo to "troszkę trudniejsze" niż kupienie gotowego moto w supermarkecie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 moto ładne,tylko wyrąbac te spacerowki,lampe z tylu ,lusterka i kierunki bo robią wioche pozatym fachowa robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi