slaczek Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Tak sie cieszyl z nowego nabytku a tu masz....szprychowane koła...oj Panowie....jezdzij czlowieku szczesliwie, masz piekny motocykl, a do( wystawy) zawsze zdazysz cos zmienic...Pozdrowienia :banghead: Troszeczkę spokoju bo tylko on nas ratuje!!!! Ja tylko napisałem czego ja szukałem!!! Mnie osobiście odlewy kojażą sie z "plastikowymi" latami 80 ,ale to sa tylko moje osobiste odczucia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzynskim Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 No to może ja się wypowiem na temat szprych: uważam, że faktycznie lepiej wyglądają :icon_twisted: Ale cóż - puki co spłacam co mam, troszkę Ją dopieszczę po swojemu i myślę, że kwestia odlewów zejdzie na drugi plan. Ale jak ktoś ma, nie pogardził bym szprychami w rozsądnej cenie... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x. Maślak Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zostań przy odlewach, najwyżej podmaluj je trochę proszkowo czernią, żeby subtelniej wyglądały. Zyskujesz dużo ważniejszą rzecz: możesz używać opon bez dętki i w razie czego ratuje Cię na drodze "łatka w sprayu"(czego przy szprychach i dętce nie da się praktycznie użyć). Życzę wielu wspaniałych przygód na tej ślicznotce i sucho, bezpiecznie nawiniętych kilometrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Ok. Dzieki! Juz poszperalem i znalazlem wlasnie ta 50-cio megowa HAYNES'a. Szkoda, ze po angielsku, bo strasznie duzo tam technicznych okreslen, ale mysle, ze sobie poradze. Pozdrawiam. Haynes o ile dobrze sie orientuje nie wydal nic po polsku (serwisowki).Jednakze ja do swojej (Honda VT 600) dostalem slowniczek techniczny angielsko - polski. jak dla mnie podstawa - szprychowane koła!!! Moze to i ladniej wyglada... w sumie to zalezy dokladnie jakiego sie ma sprzeta.Niestety szprychowane kola to jak nic godzinka wiecej pucowania :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 w razie czego ratuje Cię na drodze "łatka w sprayu"(czego przy szprychach i dętce nie da się praktycznie użyć)Heh, nie ma tak źle :notworthy: Akurat w Virażkach 750 i 1100 szprychy są tak sprytnie mocowane w rancie felgi że spokojnie używa się opon bezdętkowych :icon_mrgreen: W 535 były niestety dętki i w razie kapcia spory problem w trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x. Maślak Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Rzeczywiście, Krasnalu. :) :bigrazz: Wszystko dlatego, że ja o dużej Virago tylko marzyłem, a jak przyszło się przesiadać z 535 od razu pojawił się XVS, no i zdradziłem marzenia. A w Drag Starach znowu nieszczelne felgi i dętki... Chyba, że ktoś ściągnął V-Stara zza oceanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek73 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Ponieważ moja niunia jest niemal identczna, to z czystym sumieniem mogę Ci napisać: masz piękny sprzęt (kurcze, moja żona tak do mnie mówi :banghead: )Ponieważ na zdjęciach widać, że nie masz jeszcze płotu skończonego, to czuję się jak w domu. Ja też kupiłem niunię w trakcie budowy, ponieważ było pewne, że jak będę kończył domek to za cholerę nie znajdę kasiorki na 2 kółka. Myślę, że najlepszą konserwacją jest wymycie,i wytarcie do sucha, bieżący serwis i tona uczucia. Prawie jak w małżeństwie. A tak na marginesie, to czy ktoś mnie uświadomi cóż to za zlot jest w Kletnie. Będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodar Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Motorek bardzo fajny i najważniejsze, że Ci się podoba. Gratuluję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 A tak na marginesie, to czy ktoś mnie uświadomi cóż to za zlot jest w Kletnie. Będę wdzięczny. Patrz na ten zapis:Byłem w czwartek i piatek (23-24.11.2006r) w Kletnie i zarezerwowałem wstępnie imprezę miłośników Virago w "Biker's Choice" na 21-22.04.2007r, zaklepałem też miejsca noclegowe w ośroku wczasowym Kletno 16, tel. 074- 8141 356, cena noclegu ok. 30zł (pisze około bo jest to zależne od pokoju oraz ilości chętnych; 40 zł ze śniadaniem - stół szwedzki). Czasu jest oczywiście dużo przed nami, ale terminów wolnych już nie ma. Wróce do sprawy wiosną, bo tak sie umówiłem z właścicielem Biker's Choice oraz właścicielem ośrodka wczasowego. Czekam na odzew...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Witam - po pierwsze GRATULUJE -fajne uczucie jak moto stanie już w garażu... prawda? Viróweczki to naprawde bardzo fajny i oddany sprzęt :icon_mrgreen: Życzę zadowolenia i dużo uciechy z nowej NIUNI :) Dbaj o nią a ona napewno CIĘ nie zawiedzie :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 gratuluje zakupu, pozostaje zyczyc zawsze pelnego baku i bezpiecznych drog :biggrin: tylko pilnuj kluczykow, moj znajomy ktory ma virago 750 mial jakas lipe ze stacyjka i maniakalnie gubil w czasie jazdy kluczyki (nie pytaj mnie jakim cudem) i potem byl klopot nie mowie ze tak musi byc zawsze, ale taka dobra rada mi do glowy akurat przyszla.Jeszcze raz duzo dobrego i do zobaczenia na drodze :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Ja też gratuluję dobrego gustu :biggrin: :icon_rolleyes:Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 masz piękny sprzęt (kurcze, moja żona tak do mnie mówi)Czy aby napewno Ona o motorku mowila? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 (edytowane) Czy aby napewno Ona o motorku mowila? :crossy: Raczej o motorku :D :notworthy: :) Edytowane 10 Stycznia 2007 przez Lolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 z czystym sumieniem mogę Ci napisać: masz piękny sprzęt (kurcze, moja żona tak do mnie mówi :banghead: ) ... ale w nocy ... czy kiedy ?? :banghead: Cytuj Cycki - im większe za młodu, tym dłuższe na starość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi