tra Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 ja wpadam jutro to bedzie mój debiut na torze..:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 jutro się wybierałem ale zapowiadają opady, zobaczymy jak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Ostro się czepiają ciuchów czy da radę pojeździć na sporcie w kurtce tekstylnej i spodnie skórzane? Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Shit... tyle sprzetow na torze ze koniec... ale i tak bylo zajebiscie. Troche popadalo ale trudno :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 panowie jakie średnie czasy macie.. pytanie kieruje do ludzi jedzaczch na 600 i naprawde poczatkujacych mi udalo sie pojechac po deszczu na 2,30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 cześć mam takie pytanie, z ciekawości. czy jeśli ktoś dużo jeździ na torze i powiedzmy, że opona mu się kończy podczas treningu, to jest możliwość zmiany opony na torze(blisko toru), czy wozicie ze sobą zapasowe koła? :icon_rolleyes:czy też takie sytuacje się nie zdażają? naprawdę mie to nurtuje pozdrawiam :crossy:bartic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Na tym treningu mialem najlepszy zmierzony czas 2,15 chociaz wydaje mi sie ze nie mierzone okrazenia na poczatku byly szybsze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radez9 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 INFO Z AW: 02-04.07 - ODWOŁANE TRENINGI !!!! Uwaga motocykliści i zawodnicy samochodowi, w dniach 2-4 lipca 2007 roku, nie odbędą się cotygodniowe treningi motocyklowe i samochodowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Bartic - na torze nie ma opon, chyba że jesteś na Grandys Duo, mozesz kupic nową lub po zawodniku. Opona przy czasach powyżej 2min można uznać ze się nie zużywa :banghead: Ten poniedziałek sobie odpuściłem bo padało. Na slicku nie będę ryzykował a jeżdżenie 2:30 nie sprawia frajdy. Pogodę na poniedziałek zamówiłem. Założyłem dzisiaj cały nowy napęd - żebatki przód 1 zabek mniej tył 2 ząbki więcej / heh tył w aluminium a łańcuch zielony/ wszystko z myślą o torze. Seryjne przełożenia są zbyt długie. Po dzisiejszej jeździe masakra motocykl rwie do przodu jakby miał 30KM więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekL Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 cześć mam takie pytanie, z ciekawości. czy jeśli ktoś dużo jeździ na torze i powiedzmy, że opona mu się kończy podczas treningu, to jest możliwość zmiany opony na torze(blisko toru), czy wozicie ze sobą zapasowe koła? :flesje:czy też takie sytuacje się nie zdażają? naprawdę mie to nurtuje pozdrawiam :biggrin:bartic W Przeźmierowie na ul Krańcowej - dosłownie 500 m od toru jest serwis motocyklowy i maja wszystko co trzeba do zmiany opon. Jakieś uzywki czasami też. Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dude Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Siemanko. Kupowaliscie jush uzywki prosto z Poznanskiego Toru ?! Warto by bylo zaryzykowac ?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 ja kupowalem od Szkopka jak był na Grandysach.Pogoda dzisiaj rewelka - no zamównienie widać poskutkowało. Czasy poprawione. Ale pechowców trochę dzisiaj było, zwłaszcza pod koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Mój znajomy kupował i była robiona( szczerze nie wiem jak tego nie zauważył) ale dopiero w wulkanizacji mu to uświadomili , nie wiem moim zdaniem różnie z tym bywa...a nie wiem czy warto ryzykować szczerze mówiąc....chyba że kupujesz z pewnego żródła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykr1 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 oj bylo bylo pechowcow!! ale przy takim tłoku na torze mozna bylo sie tego spodziewac :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 witam wie ktos czy jutro 16 jest trening dla motocyklistow. na stronie jest napisane ze W okresie od 01.07.2007 r. do 31.07.2007 r. nie odbędą się cotygodniowe treningi doskonalenia jazdy samochodem. niech ktos da znać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi